Zuckerberg a începe tech împinge lobby privind imigrația

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg și o serie de alte CEO tehnologie de conducere formează un grup de interes public pentru a împinge pentru imigrație și reforma lobby.

Grupul, numit FWD.us, și pronunțată ca Forward SUA, face presiuni pentru o creștere semnificativă a imigrației legale și o cale de cetățenie, în special pentru cei educați aici sau care au venit în țară în calitate de copii.
Se dorește, de asemenea, pentru a vedea reforma educației, inclusiv standarde mai ridicate în școli, sprijin financiar pentru profesori buni, un accent mai mare pe știință și instruire matematica, și investiții mai mari în cercetarea științifică.
Zuckerberg a anuntat noul grup într-o coloană de Op-Ed în Washington Post joi.
Sugestii: noua aventura advocacy lui Zuckerberg se confruntă cu un urcuș de lupta în DC
“Într-o economie a cunoașterii, cele mai importante resurse sunt oameni talentați le educe și să atragă în țara noastră. O economie a cunoașterii poate scala mai mult, de a crea locuri de muncă mai bune și de a oferi o calitate de viață mai ridicat pentru toată lumea în țara noastră”, a scris el în coloana.
Printre problemele le-a ridicat în piesa care sunt furnizarea anuală de vize H1-B utilizate de către lucrătorii străini cu înaltă calificare se execută în termen de zile de la ele fiind puse la dispoziție, chiar dacă el spune că fiecare dintre aceste locuri de muncă se vor crea două sau trei mai multe din SUA locuri de muncă.
Legate de: creator de locuri de muncă imigranți se confruntă cu deportarea
Alte fondatori ai grupului includ Reid Hoffman, co-fondator si presedinte al LinkedIn (LNKD), și John Doerr, partener general la tehnologie, capital de risc Kleiner Perkins firmă. Joe Green, care este co-fondator al comunității și de organizare politică NationBuilder software-ul, este președintele FWD.us.
Alte directori tech susținerea efortului includ Eric Schmidt, presedintele executiv al Google (GOOG, Fortune 500), Marissa Mayer, CEO al Yahoo (YHOO, Fortune 500), Reed Hastings, fondator și CEO al Netflix (NFLX), Mark Pincus, fondatorul și CEO al Zynga (ZNGA), și Elon Musk, CEO al atât Space X și Tesla Motors (TSLA).
Grupul a angajat un personal bipartizana de agenți politici cu experiență. Acestea includ Rob Jesmer, fostul șef al Comitetului Național senatoriale Republican, care va servi ca director de campanie pentru grup, și Alida Garcia, care a fost Latino Vot National Director adjunct pentru re-campaniei electorale a președintelui Obama și va servi ca coaliții și director de politica .
Grupul este un (c) (3) organizarea 501, ceea ce înseamnă că, spre deosebire de un comitet de acțiune politică nu va avea nevoie să prezinte contribuabili sale, chiar dacă se poate angaja în lobby și să sprijine candidații politici.

Leave a Reply