ZocDoc grundlægger: frygt for fiasko til succes

Fortune Brainstorm Technology Conference (BrainstormTechConference, 7 月 22 日 til 24 i Aspen, Colorado, blev afholdt) jævnligt samler teknologisk innovation bedste og lyseste hoveder. “Fortune” magasin interview med en deltager hver uge, så lad ham eller hende respektive andel af kommercielle, tekniske og viden som iværksætter. I denne uge, vi inviterede grundlægger og CEO for ZocDoc Selous • Masuowumi svar 10 spørgsmål, der dækker livet uden for arbejdspladsen, er han mest beundrede virksomheder, og han gav de unge iværksættere professionel rådgivning. Det følgende er et interview med Record:
Det bedste råd, du nogensinde fik hvad?
En af vores tidlige investor Vinod Khosla • at forsøg skulle svigte end ikke at forsøge. Vi har lagt forslaget blev placeret i kernen af ​​virksomhedens bygning. Vi søger konstant at optimere alle aspekter af selskabets aktuelle situation – fra hvert nyt produkt features og farver, at læge-patient kommunikation og kundeservice initiativer til firmaarrangementer og annonceringer – vi testede, om disse ændringer med forskellige målgrupper resonans. Vi har aldrig bange for at eksperimentere mislykkedes. Disse små fejl vil minde os om, hvad forbedringer bør foretages med henblik på at give en bedre oplevelse.
Mange unge mennesker går ind i den hårde jobmarkedet, har du intet at sige til dem?
Arbejdsplads muligheder for mere end du tror. At bevare fleksibiliteten, overveje noget du normalt ikke ville overveje de arbejdspladser og industrier. I ZocDoc selskab, vi har baseret på den iboende evne til kandidater til at ansætte personale. Vi hyret mange medarbejdere er beskæftiget med pligterne i deres oprindelige ansøgning er egentlig ikke fungerer. De bruger deres talent til de store resultater gjorde mig til at føle ophidset. Normalt efter kun seks måneder, kan vi finde en meget lovende medarbejdere klarer sig bedre end dem, erfarent personale okay. Så gør, ikke kun på grund af din erfaring og jobbeskrivelse ikke passer nøjagtigt at ignorere en potentiel jobmulighed – en person kan gøre sine egne resultater var meget overrasket.
Du lærer i skolen, det vigtigste er hvad?
Graduate, nogle mennesker siger, at resultaterne ikke er vigtigt, men jeg er klar over, at ikke kun resultatet er meget vigtigt, at vi gør alt i graduate institutter ting er vigtige. Uanset om du får resultater, eller har du opbygge relationer, de vil afgøre din indtryk af omverdenen, bliver disse indtryk, du senere i livet har stor indflydelse. Tag dig tid til at røre så mange mennesker, der ikke kan tænke på fremtiden, når de vil være i stand til at bringe enhver form for hjælp. For eksempel nogle af de tidlige investorer ZocDoc gør alle mine venner i forskerskolen.
Har du nogen hobbyer?
Jeg kan godt lide at køre, kan jogging gøre min mening klart, kan du også holde sig i form, men også være i stand til at udforske byen. For mig er kontakt med omverdenen meget vigtigt midlertidigt afbrudt. Så jeg sætte mobiltelefon derhjemme, kun iført en lille iPodNano afspiller, som henter en uge iTunes sangtitler på listen. Derudover meget jeg ser frem hver weekend med venner og familie brunch.
Har du nogensinde mødt den største frustration er hvad?
I ZocDoc før jeg nogensinde har oprettet et selskab kaldet OneSizeTooSmall. Selskabet synes at have det hele succesfaktorer. Det har en meget dedikeret, meget talentfuld hold, en gruppe af højt profilerede medlemmer af bestyrelsen, mens der ikke mangler kapital, men da e-handel industri kollapsede, blev mit firma ikke sparet. Jeg tror ikke, dette er et resultat af den økonomiske udvikling, men undervejs lærte jeg at stoppe og begået forskellige fejl. Når jeg opretter ZocDoc Mange af de trufne foranstaltninger er afledt af disse vigtige lektioner.
Hvilken virksomhed vil du mest beundrer eller teknologisk karakter? Hvorfor?
Selv om det lyder som en kliché, men jeg virkelig beundrer Steve Jobs • besidder den form for fokus og evnen til at forenkle, blev jeg konstant forsøger, håber ZocDoc begge selskaber for at styrke kapacitet – ikke kun mig, men også hele holdet. Med laser-lignende fokus på graden, var han i stand til at skabe en serie af fantastiske produkter og en stor virksomhed. Fra produktdesign til virksomhedens struktur, er det selskab, afspejles i alle aspekter af enkelhed. Industrien har hævdet, at en stor virksomhed at gøre, du skal forenkles. Efter min mening i denne henseende ingen har gjort Bishidifu bedre.
Derudover kan du også beundre hvad virksomhederne? Hvorfor?
Jeg beundrede Amazon (Amazon), da de er meget forskellige på mange områder har været meget vellykket. De er ikke kun bygge den bedste e-handel platform, har udviklet branchens førende e-læsere og kommerciel infrastruktur værktøj. Fremragende præstation i et område har været meget vanskeligt, for ikke at nævne fremragende på mange områder. Jeg siger dette, ikke kun på grund af Jeff Bezos • vores investorer. Jeg håber ZocDoc også som Amazon, succes på mange områder, for at skabe en mere kraftfuld platform.
Hvilken en er du mest begejstret teknologi sektor?
Jeg tror, ​​for at holde deres passion for arbejdet er meget vigtig, så jeg fandt, at den teknologi, der anvendes i sundhedssektoren felt er en meget spændende ting, det er ingen hemmelighed. Traditionelt, forbedre tre kerneområder (dvs. bruge veje, pris og kvalitet), altid nødt til at gøre nogle kompromisser. Forbedre den samlede at ofre et felt til et andet felt. Men nu, ved hjælp af teknologi, finder vi, at vi kan forbedre et område uden at gå på kompromis andet område. For eksempel, firma ZocDoc i at udvide anvendelsen af ​​den samme rute, og ingen skader på de to andre områder. Jeg er meget stolt og meget glad for at se de nye øvrige gennembrud.
Alle ledere bør have, hvad slags funktioner?
Jeg tror på “ydmyge plus ambition” (Humbition) dette koncept. Jeg ikke kun ønsker at have denne realisering, mens stadig i mit team, som ser for denne funktion. Ledere bør være ambitiøse og konstant forbedre deres egne. Derudover bør de fortsat ydmyg, tolerant holdning, ikke stift holde sig til deres egne ideer, villige til at sætte holdet først. Et af de grundlæggende værdier i vores virksomhed til at afspejle dette punkt, det er “vigtigere for mig, end vi.”
Hvad er din største bedrift?
For et par år siden, ZocDoc med “Crain er New York Business Report” som den bedste arbejdsgiver i New York City. For mig er dette en meget meget ydmyg og stolt oplevelse. Borgmester Bloomberg og endda inviteret os til hans by af kærlighed budskab tale. Fra virksomhedens start har mig og min business partner er blevet lagt stor vægt på virksomhedens kultur. Fordi jeg tror, ​​at der ikke er nogen enestående talent, er det umuligt at skabe en stor virksomhed. Skabe et miljø, hvor medarbejderne føler genstand for opmærksomhed, dette er min mest værdsatte én ansvar. År efter år blev navngivet New York sundhedspleje industrien, og endda en af ​​landets bedste arbejdsgivere, hvert øjeblik af hver dag har jeg stolthed ting.

Leave a Reply