ZocDoc grundare: rädsla för att misslyckas för att lyckas

Fortune Brainstorm Technology Conference (BrainstormTechConference, 7 月 22 日 till 24 i Aspen, Colorado, hölls) regelbundet samlar teknisk innovation bästa och skarpaste hjärnor. “Fortune” tidningen intervju med en deltagare varje vecka, låt honom eller henne respektive andel av kommersiella, tekniska och entreprenöriella insikter. Denna veckan bjöd vi grundare och VD för ZocDoc Selous • Masuowumi svar 10 frågor som täcker liv utanför arbetet, är han mest beundrade företag, och han gav de unga företagarna professionell rådgivning. Följande är en intervju med Record:
Det bästa råd du någonsin fått vad?
En av våra tidiga investerare Vinod Khosla • att försök skulle misslyckas än att inte försöka. Vi har lagt förslaget placerades i kärnan av företagets byggnad. Vi söker ständigt för att optimera alla aspekter av företagets nuvarande situation – från varje ny produkt funktioner och färger, till läkare och patient kommunikation och kundernas initiativ tjänster, till företagsevenemang och meddelanden – vi testat om dessa förändringar med olika målgrupper resonans. Vi aldrig rädd för att experimentera misslyckades. Dessa små fel kommer att påminna oss om vilka förbättringar som bör göras i syfte att ge en bättre upplevelse.
Många ungdomar går in i tuffa arbetsmarknad, har du inget att säga till dem?
Arbetsplats möjligheter för mer än du tror. För att behålla flexibiliteten, överväga något du normalt inte skulle överväga arbetstillfällen och industrier. I ZocDoc företag, bygger vi på den inneboende förmågan hos kandidater att rekrytera personal. Vi anlitade många anställda är engagerade i de uppgifter om sin första ansökan är inte riktigt fungerar. De använder sin talang till de enorma prestationer fick mig att känna upphetsad. Normalt, efter bara sex månader, kan vi hitta en mycket lovande anställda gör bättre än de erfaren personal okej. Så, stämmer inte bara på grund av din erfarenhet och arbetsbeskrivning inte precis att ignorera en potentiell arbetstillfälle – en person kan göra sina egna prestationer var mycket förvånad.
Du lär dig i skolan det viktigaste är vad?
Graduate, en del människor säger att resultaten är inte viktigt, men jag inser att det inte bara resultatet är mycket viktigt att vi gör allt i examen institut saker är viktiga. Oavsett om du får resultat, eller vill du bygga relationer, kommer de bestämmer ditt intryck av omvärlden, kommer dessa intryck du senare i livet har stor betydelse. Ta dig tid att beröra så många människor som inte kan tänka på framtiden när de kommer att kunna få någon form av hjälp. Exempelvis ZocDoc några av de tidiga investerarna gör alla mina vänner i forskarskolan.
Har du några hobbies?
Jag gillar löpning, kan jogga göra mig klar, kan du också bo i formen, men också att kunna utforska staden. För mig, är kontakt med omvärlden mycket viktigt tillfälligt frånkopplad. Så jag satte mobiltelefon hemma, klädd i bara en liten ipodnano spelare, som hämtar en vecka iTunes låttitlar på listan. Dessutom, jag ser mycket fram emot varje helg med vänner och familj brunch.
Har du någonsin stött den största frustrationen är vad?
I ZocDoc innan jag någonsin har skapat ett företag som heter OneSizeTooSmall. Företaget verkar ha alla framgångsfaktorer. Den har en mycket hängiven, mycket talangfulla team, en grupp av högprofilerade styrelseledamöter, medan inte saknar kapital, men när e-handel industri kollapsade, var mitt företag inte skonas. Jag tror inte att detta är ett resultat av den ekonomiska utvecklingen, men längs vägen lärde jag mig att stanna upp och begått olika fel. När jag skapar ZocDoc Många av de vidtagna åtgärderna härrör från dessa viktiga lärdomar.
Vilket företag tror du mest beundrar eller teknisk karaktär? Varför?
Även om det låter som en kliché, men jag verkligen beundrar Steve Jobs • ha den typ av fokus och förmåga att förenkla, jag försöker hela tiden, hoppas ZocDoc båda företagen för att stärka kapaciteten – inte bara mig, utan också hela laget. Med laser-liknande fokus på graden, kunde han skapa en serie av bra produkter och ett bra företag. Från produktdesign till företagsstruktur, är bolaget återspeglas i alla aspekter av enkelhet. Industrin har hävdat att ett stort företag att göra, du behöver förenklas. Enligt min mening, i detta avseende, har ingen gjort Bishidifu bättre.
Dessutom kan du beundra också vad företag? Varför?
Jag beundrade Amazon (Amazon), eftersom de är väldigt olika på många områden har varit mycket framgångsrik. De inte bara bygga den bästa e-handelsplattform, har utvecklat branschens ledande e-läsare och kommersiell infrastruktur verktyg. Enastående prestanda i ett område har varit mycket svårt, för att inte tala utmärkt på många områden. Jag säger detta inte bara på grund av Jeff Bezos • våra investerare. Jag hoppas ZocDoc också som Amazon, framgång inom många områden, för att skapa en mer kraftfull plattform.
Vilket är du mest entusiastiska över tekniken sektorn?
Jag tror, ​​att hålla sin passion för arbetet är mycket viktigt, så jag fann att den teknik som används i vården fältet är en mycket spännande sak, det är ingen hemlighet. Traditionellt förbättra tre kärnområden (dvs. användning vägar, kostnad och kvalitet) alltid behöva göra några kompromisser. Förbättra totala offra ett fält till ett annat fält. Men nu, med hjälp av teknik, finner vi att vi kan förbättra ett område utan att kompromissa annat område. Exempelvis ZocDoc företag i att bredda användningen av samma rutt, och ingen skada på de andra två aspekter. Jag är verkligen mycket stolt och mycket glad över att se de framväxande andra genombrott.
Alla ledare ska ha vilken typ av funktioner?
Jag tror på “ödmjuk plus ambition” (Humbition) detta begrepp. Jag vill inte bara ha denna prestation, medan fortfarande i mitt team som söker denna funktion. Ledare bör vara ambitiös och ständigt förbättra sin egen. Dessutom bör de vara ödmjuk, tolerant attityd, inte strikt hålla sig till sina egna idéer, villiga att sätta laget först. En av de grundläggande värdena i vårt företag för att återspegla denna punkt, är det “viktigare för mig än vi.”
Vad är din största framgång?
För några år sedan, ZocDoc av “Crains New York Business Report” som den bästa arbetsgivaren i New York. För mig är detta en mycket ödmjuk och stolt erfarenhet. Borgmästare Bloomberg och uppmanade även oss till sin stad kärlekens budskap tal. Från företagets start, har jag och min affärspartner har fäst stor vikt vid att företagets kultur. Eftersom jag tror att det inte finns någon enastående talang, är det omöjligt att skapa ett stort företag. Skapa en miljö där medarbetarna känner sig föremål för uppmärksamhet, detta är min mest värdefulla en ansvarstagande. År efter år, utsågs till New York sjukvården, och även en av landets bästa arbetsgivare, varje stund av varje dag jag har stolthet sak…….

Leave a Reply