Zal iemand eindelijk Hulu kopen?

Yahoo is een van de vele bedrijven gekletst te overwegen van een buy-out van de online videosite Hulu. Klinkt dat bekend?

Terug in 2011, werd Hulu verluidt hof door een bijna-komisch lange lijst van tech bedrijven zoals Yahoo, Google (GOOG, Fortune 500), Amazon, AT & T (T, Fortune 500) en Verizon.
De Wall Street Journal tech blog AllThingsD meldde deze week dat Hulu een nieuw bod van Yahoo heeft ontvangen. Private equity firma KKR (KKR), Guggenheim Digital en Silver Lake Partners hebben naar verluidt ook ingediend aanbiedingen. Dus heb Time Warner Cabl (TWC, Fortune 500) e, directe (DTV, Fortune 500) V en de Chernin Group, dat wordt gerund door voormalig News Cor. chief operating officer Peter Chernin.
Maar twee jaar geleden, Hulu was vermoedelijk een waarde tussen $ 1000000000 en 2000000000 $. Nu, is Yahoo naar verluidt het aanbieden van slechts ongeveer $ 700 miljoen euro.
Yahoo (YHOO, Fortune 500), die blogging website Tumblr kocht vorige week voor $ 1,1 miljard zou krijgen een sterke positie in een warm gebied als het om Hulu kopen. CEO Marissa Mayer heeft snel gehandeld om te proberen portfolio Yahoo’s weer op te bouwen met producten die mensen ‘raken elke dag. ” Hulu, die stromen van top tv-shows biedt, past zeker in die strategie.
Maar elke Hulu koper zou ook problemen erven.
Hulu CEO Jason Kilar in januari aangekondigd dat hij zou aftreden, na maanden van geruchten over zijn exit. Die rapporten beweerde Kilar botste met big-media-eigenaars Hulu’s, met name News Corp ‘s Fox en Walt Disney Co’ s (DIS, Fortune 500) ABC. Comcast’s (CMCSA) NBC heeft ook een passieve participatie.
Die eigenaren zullen moeten bereiken over de verkoop, en ze trokken Hulu uit de verkoop van blok in 2011 nadat ze waren blijkbaar niet in staat om een ​​deal dat ze geschikt vonden beveiligen.
Plus, zodra de media giganten cash out, ze mogen niet hand Hulu nieuwe streaming deals voor Fox, ABC en NBC inhoud, waarvan de waarde van de site naar een koper zou kunnen verminderen. CBS (CBS, Fortune 500), de enige andere grote omroep, laat Hulu streamen alleen oude content zoals “I Love Lucy” en niet laat momenteel aan de lucht.
Ook al is het bedrijf eigendom is van een trio van media-giganten, scoren op lange termijn streaming deals heeft bewezen een probleem voor Hulu in het verleden. Die kwestie verluidt dwong het bedrijf om haar plannen voor een 2010 IPO annuleren.
Ten slotte, zoals Hulu’s business is gegroeid, zo heeft zijn concurrentie. De lijst van Hulu pure-play rivalen omvat Netflix (NFLX), Amazon (AMZN, Fortune 500) en Verizon (VZ, Fortune 500), en kabel providers hebben steeds aangeboden on-demand mogelijkheden voor hun klanten.
Hulu heeft succes gehad met zijn betaalde Hulu Plus abonnementen, waarvan 3 miljoen bijgevuld aan het eind van 2012. Maar het is onbekend of Hulu is in feite een winst te draaien. Het bedrijf kondigde aan het gesaldeerd bijna 700 miljoen dollar omzet in 2012, een winst van 65% ten opzichte van het jaar, maar het bleef moeder over de winstgevendheid.

NETSTAT-EXE

NTDOS412-SYS

NTIO-SYS

NV_AGP-SYS

OKDTERES-DLL

OLESVR-DLL

PATHPING-EXE

PCLXL-DLL

PSCRIPT5-DLL

PSHED-DLL

QAGENTRT-DLL

QCLIPROV-DLL

QUTIL-DLL

RESAMPLEDMO-DLL

RIAUI17-DLL

Leave a Reply