Windows 8 javítások úton

Windows 8 volt pénzügyileg sikeres, de sziklás átmenet a Microsoft. A cég azt mondta kedden, hogy nem sajnálja a jelentős változásokat tett a Windows, de működik rögzíteni néhány legszembetűnőbb hibákat.

Microsoft (MSFT, Fortune 500) eladta 100 millió Windows 8 licencek elindítása óta a teljesen újratervezett operációs rendszer végén október 2012. Windows eladások viszonylag sík utolsó negyedévben – nem kis teljesítmény egy olyan időszakban, amelyben PC-eladások a örvényvonal.
Mégis, a Microsoft elismerte, hogy a korai panaszok Windows 8 hangos és jogos.
“Meg kell dolgozni, hogy foglalkozzon a valódi tanulási görbe a Windows 8”, mondta Tami Reller, pénzügyi igazgatója a Microsoft Windows részlege. “Ez egy nagy kihívás a számunkra.”
Sok felhasználó megtalálta az új operációs rendszer nehéz felvenni. Néhány top panaszok: az nem a “Start” gombra, hogy már körül, mivel 1995-ben, rejtett menüpontok és több helyen a beállításokat.
Több mint 2400 különböző eszközök már fut a Windows 8, de sokan még mindig nem érintőképernyős képességeket, amelyek az operációs rendszer valóban ragyog. A Windows 8 eszköz felállás is kevés a kisebb tablet lehetőségeket, beleértve a hét hüvelykes és nyolc hüvelykes fajták népszerűsítette az Apple (AAPL, Fortune 500) iPad mini és az Amazon (AMZN, Fortune 500) Kindle Fire.
Kapcsolódó történet: Ne hibáztasd a Windows 8 a PC-eladások leroskadások
A Microsoft azt mondta, hogy van egy terve az, hogy minden ilyen probléma. Itt van a legnagyobb darab: A cég indít egy frissítést a Windows 8, kódnevén “kék”, az idei karácsonyi szezonban. A Microsoft volt fukar a részleteket, de a pletykák tartalmazza a feladó a Start gombra, és a változások, hogy alkalmazásokat könnyebbé és intuitív használatát. A cég azt mondta, hogy többet megtudunk a frissítést a következő hetekben.
Ez a változás a Microsoft hozzáállása vissza, amikor az első Windows 8 indult.
Októberben a Microsoft azt állította, hogy a felhasználók élvezhetik a tapasztalat a tanulás egy új operációs rendszer. A vállalat piaci kutatás kimutatta, hogy az ügyfelek nem akarja, hogy túl sokat kapott utasítást, mielőtt búvárkodás, így a Microsoft egyszerűen azt mondta, ahol a felhasználók új menüket is található, és hagyd, hogy kitaláljuk a többit ki a saját.
Bár egyesek jellemzik a következő Windows Update a fordítottja, a Microsoft azt mondta, hogy egyszerűen reagál a visszajelzést, miközben ragaszkodik elkötelezettségét modernizálni szoftver – annak ellenére, hogy a panasz, hogy a fajta radikális lépés általában szikra.
“Mi mindig fenntartjuk a jogot arra, hogy bölcsebb,” Reller mondta egy interjúban a CNNMoney. “Fel kell elvi, de mi nem lesz makacs.”
Így a felhasználók nagyobb utasítás javítja a bizalmat, akkor is, ha ez technikailag nem a legjobb módja annak, hogy megtanulják az új operációs rendszer, tette hozzá.
Egyes elemzők, akik kritikus a Microsoft megközelítése Windows 8 Think Blue lesz örvendetes változás.
“Ha a csepp egy béka egy fazék forró vízbe, hogy ugrik ki”, mondta Jeff Kagan független technológiai elemzője. “Azonban, ha dobja el egy csésze szobahőmérsékletű vízzel, és kapcsolja a fűtést, apránként, előbb-utóbb főzni. Nem változik túl sokat, túl gyorsan anélkül, hogy ügyfél push-back.”

Leave a Reply