Windows 8 διορθώσεις είναι στο δρόμο

Windows 8 έχει μια οικονομικά επιτυχής, αλλά δύσκολη μετάβαση για το Microsoft. Η εταιρεία δήλωσε την Τρίτη ότι δεν έχει μετανιώσει για τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στα Windows, αλλά για να διορθώσει μερικά από τα πιο κραυγαλέα λάθη του.

Microsoft (MSFT, Fortune 500) έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια άδειες Windows 8 από την έναρξη του εντελώς επανασχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα στα τέλη Οκτωβρίου 2012. Οι πωλήσεις των Windows σχετικά επίπεδη τελευταίο τρίμηνο – δεν είναι μικρό επίτευγμα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία οι πωλήσεις PC ήταν σε μια δίνη.
Παρόλα αυτά, η Microsoft αναγνώρισε ότι η έγκαιρη καταγγελίες σχετικά με τα Windows 8 είναι δυνατό και νόμιμο.
“Πρέπει να εργαστούμε για να αντιμετωπίσει μια πραγματική καμπύλη εκμάθησης με τα Windows 8», δήλωσε ο Tami Reller, επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών για τα Windows της Microsoft διαίρεση. “Αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς.”
Πολλοί χρήστες έχουν βρει το νέο λειτουργικό σύστημα είναι δύσκολο να πάρει. Μερικά από τα κορυφαία καταγγελίες: Η έλλειψη του “Start” κουμπί που ήταν γύρω από το 1995, κρυφά στοιχεία μενού και πολλαπλές θέσεις για τις ρυθμίσεις.
Περισσότερες από 2.400 διαφορετικές συσκευές τρέχουν τώρα τα Windows 8, αλλά πολλοί εξακολουθούν να στερούνται δυνατότητες αφής που κάνουν το λειτουργικό σύστημα πραγματικά λάμπει. Το Windows 8 lineup συσκευή είναι επίσης ελάχιστα σε μικρότερες επιλογές tablet, συμπεριλαμβανομένων των επτά ιντσών και οκτώ ιντσών ποικιλίες που διαδόθηκε από την Apple (AAPL, Fortune 500) iPad mini και το Amazon (AMZN, Fortune 500) Kindle Fire.
Σχετικές ιστορία: Δεν κατηγορώ τα Windows 8 για κατρακυλώντας πωλήσεις PC
Η Microsoft δήλωσε ότι έχει ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων. Εδώ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι: Η εταιρεία θα ξεκινήσει μια ενημερωμένη έκδοση για τα Windows 8, με την κωδική ονομασία “Blue”, από την περίοδο των διακοπών του τρέχοντος έτους. Η Microsoft ήταν τσιγγούνης σε λεπτομέρειες, αλλά οι φήμες περιλαμβάνουν την επιστροφή του κουμπιού Start και αλλαγές για να κάνουν τις εφαρμογές πιο εύκολη και διαισθητική στη χρήση. Η εταιρεία είπε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Αυτό είναι μια αλλαγή από την πλάτη στάση της Microsoft, όταν τα Windows 8 για πρώτη φορά.
Τον Οκτώβριο, η Microsoft ισχυρίστηκε ότι οι χρήστες θα απολαύσουν την εμπειρία της μάθησης ένα νέο λειτουργικό σύστημα. Έρευνα αγοράς της εταιρείας ανέφεραν ότι οι πελάτες δεν θέλουν να δοθεί πάρα πολλά διδασκαλία πριν την κατάδυση σε, έτσι ώστε η Microsoft είπε απλά χρηστών όπου τα νέα μενού βρίσκονταν και να τους αφήσουμε να καταλάβω το υπόλοιπο έξω από μόνοι τους.
Αν και ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει την προσεχή ενημερωμένη έκδοση των Windows ως αντιστροφή, η Microsoft είπε ότι είναι απλώς να ανταποκρίνεται σε ανατροφοδότηση, ενώ κολλήσει στη δέσμευσή της να εκσυγχρονίσει το λογισμικό του – παρά τις καταγγελίες ότι το είδος των ριζοσπαστική κίνηση προκαλεί συνήθως.
“Διατηρούμε πάντα το δικαίωμα να πάρει σοφότεροι,” Reller δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNNMoney. «Πρέπει να είμαστε ηθικοί, αλλά δεν πρόκειται να είναι πεισματάρης.”
Δίνοντας στους χρήστες περισσότερες οδηγίες βελτιώνει την εμπιστοσύνη τους, ακόμη και αν δεν είναι τεχνικά ο καλύτερος τρόπος για να μάθει ένα νέο λειτουργικό σύστημα, πρόσθεσε.
Ορισμένοι αναλυτές οι οποίοι έχουν επικρίνει την προσέγγιση της Microsoft για τα Windows 8 Think Blue θα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.
“Εάν σας πέσει ένα βάτραχο σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό θα πηδήξει έξω», δήλωσε ο Jeff Kagan, ένας ανεξάρτητος αναλυτής της τεχνολογίας. “Ωστόσο, αν πέσει σε μια κατσαρόλα με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και να μετατρέψει τη θερμότητα επάνω, λίγο-λίγο, τελικά θα μαγειρέψουν. Δεν μπορείτε να αλλάξετε πάρα πολύ, πάρα πολύ γρήγορα χωρίς πελάτη push-back.”

Leave a Reply