Wat te verwachten bij Apple’s WWDC

Alle ogen van de tech wereld zal zijn op Apple maandag, toen 24ste jaarlijkse Worldwide Developers Conference van de computer reus start in San Francisco.
Zoals de naam al doet vermoeden, de wekenlange bijeenkomst laat Apple gastheer van presentaties en workshops voor de mensen die leven het schrijven van de applicaties en andere software die draaien op zijn producten.
Maar de opening keynote maakt bijna altijd nieuws. De conferentie is het lanceerplatform voor twee telefoons (de iPhone 3GS in 2009 en iPhone 4 in 2010) en een aantal nieuwe of bijgewerkte Macs.
Dit jaar, de voormalige lijkt zeer onwaarschijnlijk. Laatstgenoemde? Misschien niet zo veel.
Fans schreeuwen om wat opwinding, omdat Apple een belangrijk nieuw product niet heeft ingevoerd sinds de iPad Mini in oktober vorig jaar. En met de toenemende concurrentie van rivalen zoals zoals Amazon en Samsung, er is altijd de kans dat de geheimzinnige mensen uit Cupertino zijn koken tot iets groots.
Voorspellingen voor slimme tv van Apple Dus hier is een blik op wat te verwachten van WWDC 2013. Apple’s keynote begint maandag om 13:00 ET.
Een nieuwe iOS
De veiligste inzet voor WWDC is dat Apple iOS 7 zal introduceren aan de wereld.
Voor de eerste keer, Apple vice president Jonny Ive is verantwoordelijk voor de update, en rapporten hebben gesuggereerd het mobiele besturingssysteem zal zijn “zwart, wit en plat allemaal voorbij.”
Naamloos Apple bronnen zijn opgedoken op het web, te zeggen dat veel van de kleur, glans en glans zal uit het uiterlijk van de iPhone, iPad en iPod Touch screens in het voordeel van een eenvoudigere zwart-wit thema worden verwijderd.
Stijl terzijde, zal er vrijwel zeker een groot aantal nieuwe functies aan te kondigen als goed.
Rapporten hebben gericht op verbeterde in-car ondersteuning voor Maps en Siri, samen met de nieuwe integratie van derden (en niet-Google-owned) applicaties zoals video-site Vimeo en fotosite Flickr.
De update kan ook Airdrop, die een gemakkelijke WiFi sharing tussen Apple-apparaten mogelijk maakt, om mobiel mee te nemen.
Nieuwe MacBooks
De MacBook-en MacBook Air laptops zijn zowel te wijten aan worden bijgewerkt, volgens eenmaal per jaar patroon van Apple. En de timing is goed: Intel zojuist aangekondigd een meer krachtige chip.
Het zal een uitdaging voor Apple om de reeds ultradunne MacBook Air veel verder krimpen zijn. Maar als de geruchten waar zijn, kan de beefier MacBook Pro plaats maken voor een nieuwe, slankere versie van zichzelf.
Apple zou ook een vernieuwde Mac Pro desktop tower voor die diep-gepot office managers die liever de verste machines bestellen introduceren.
Een streaming-muziekdienst?
Het lijkt alsof het slechts een kwestie van tijd voordat Apple sprongen in het steeds drukkere streaming-muziekmarkt onder leiding van Pandora, Spotify en anderen.
Apple is al het maken van deals met platenmaatschappijen zoals Universal Music en Warner Music Group, die hen zou toestaan ​​om streamen nummers aan gebruikers als onderdeel van een gratis of betaalde abonnementsdienst.
Waarnemers verwachten dat een dergelijk platform, eventueel genaamd iRadio, uit elkaar zou bestaan ​​uit iTunes, digitale-media-dienst van Apple, en zich richten op mobiele apparaten.
Longshots
Zeker, er zijn realistische verwachtingen. Dan zijn er de echt leuke degenen.
Hoop doet leven in de borst van de fanboy’s, dus we zullen niet degenen zijn om neer te schieten hoop op een grote, “een ding” verrassing.
En, hey – CEO Tim Cook heeft al geplaagd “spannende nieuwe productcategorieën” dit jaar.
Volgens waarnemers heeft een Apple TV al op de rand van de vrijgave voor het jaar nu. (Experts zijn gewoon zeker van het bedrijf gaat de uitrol van een televisietoestel. Uiteindelijk.)
Iets meer dan een jaar geleden, was er een bizar specifieke Best Buy enquête vragen trouwe klanten over het “begrip” van een Apple TV. Het lijkt alsof te veel van het echte ding om nooit gebeuren. Maar zal het volgende week gebeuren? Niet waarschijnlijk.
Deelnemen aan de mythische ‘iTV’ is een Apple horloge – een ander product iedereen is zeker komt, ondanks Apple dat gezegd niet zoiets.
Wearable tech is steeds een groot veld en Apple zou zeker willen om af te koelen een deel van de warmte de laatste tijd gegenereerd door Google Glass.
Een horloge voelt iets meer kans dan een tv, maar niet veel. Dit najaar, net op tijd voor vakantie winkelen, lijkt een meer waarschijnlijke release datum voor een of beide. En, heel misschien, voor een nieuwe iPhone.
Er zijn enkele geruchten over een mogelijke nieuwe iPad geweest. Het is iets meer dan zeven maanden geleden dat de iPad Mini werd onthuld, hoewel, en slechts vier maanden geleden dat Apple bood een 128GB versie van zijn grotere tegenhanger. Dus een nieuw model zou een verrassing zijn.
Wat wil je zien van Apple? Laat het ons weten in de commentaren.

Leave a Reply