Walaupun ia adalah satu khazanah dari media, anda tidak boleh ingin keluar

Sejak media baru-baru ini dipecat panas, bergegas dari pelbagai pakar dan media telah muncul mengenai prospek dan kejadian wang. Apabila satu perkara yang kita semua perlu lakukan, sedangkan untuk menjadi lebih tenang memikirkan perkara ini pada akhirnya tidak begitu baik, tidak melakukannya, adakah ia bagaimana untuk melakukannya. Sudah tentu, selagi ada yakin tentang segala-galanya, ada Paizhuan, dan telah melihat banyak artikel Paizhuan Paizhuan tidak di sini hari ini, dan tidak pujian, ia mungkin dari media bercakap tentang bagaimana untuk membangunkan ia.
Satu, yang tidak boleh dipanggil daripada media
“% 1 peraturan” tidak pernah berubah, kandungan sebenar pengguna akan sentiasa dapat menghasilkan hanya 1%, manakala 1%, berapa ramai orang yang akan boleh dipanggil daripada media lakukan? Saya fikir media harus mempunyai elemen-elemen berikut daripada
Satu Ketulenan Bebas: Sebagai daripada media sudah tentu, adalah “diri”, dan jika satu hari daripada media semula artikel orang lain, saya rasa tidak boleh dianggap sebagai abstrak dari media.
(2) Ketepatan masa: Hartanah media dan ketepatan masa proses semula jadi dikaitkan dengan, dan jika anda ingin menulis Sup Ayam novel atau sesuatu, atau melakukan “penulis” ia, kerana media bukan untuk anda. Kerana sejak kandungan media sosial untuk menyimpan dalam industri beberapa kandungan topik yang paling popular.
3 Focus rintangan: dari media untuk mempunyai fokus topik masakan mereka sendiri tetap chat hari ini, esok, tarik astronomi, diperoleh tentang pemasaran. Melainkan jika anda benar-benar percaya bahawa pengaruh mereka, pembaca ditujukan pada orang yang anda pergi, tidak kira apa yang kita akan melihat secara bertulis
4 wacana: Sesetengah orang berfikir bahawa media mempunyai akses, sendiri media boleh menjadi lebih banyak orang melihat, dan akhirnya mendapati dirinya di hari itu di samping berus lawatan, tidak ada burung anda. Oleh itu, hak untuk bercakap tidak begitu mudah untuk mendapatkan, jika anda mempunyai hak untuk bercakap, maka tahniah kepada anda, walaupun tidak memenuhi tiga, anda juga boleh melakukan yang baik dari media.
Kedua, keinginan untuk menulis sesuatu yang tidak semestinya yang mampan
Masih menggunakan google pembaca, saya telah melanggan kepada beratus-ratus blog, enam bulan selepas penemuan juga terus mengemas kini kurang daripada satu persepuluh, dan kekecewaan dan kemudian menarik keluar beberapa alamat blog popular untuk langganan. Lihatlah diri anda, Sina blog hanya keluar dari masa setiap hari untuk menulis sesuatu, lalu lintas tidak adalah rendah, dan kemudian menulis kira-kira enam bulan untuk berasa stumped, menulis kepada titik. Kemudian mengekalkan lagi kerana wang mereka sendiri untuk membeli ruang mengambil tapak dengan WP, hanya berpegang kepada 10 bulan, juga enggan untuk memperbaharui keberatan untuk menulis. Microblogging tidak digunakan untuk masa yang lama mungkin sebab stumped mereka lagi stumped, 140 perkataan atau kandungan yang kurang masih boleh ditulis.
Kira-kira beberapa bulan lalu dan mula menulis blog, hanya sekali lagi dalam berita Sohu pelanggan untuk mewujudkan media adat, “Maharaja masalah,” kali ini saya tidak tahu berapa lama dia boleh.
Ketiga, faedah dinamik lebih dari
Yang lengai, tidak usaha tuaian tidak boleh bertahan lama. Dalam era blog ini, saya telah memerhatikan kecantikan solek blog kelas “Little letih letih”, tetapi kemudian kakak ini yang memetik daripada kertas lembut rambut pengiklanan. Saya fikir ini adalah cara yang paling berharga dan kemungkinan besar jauh dari media, iaitu, dalam bidang menegak untuk membina peminat mereka sendiri, dan melalui lain-lain bentuk kertas lembut produk yang disyorkan, untuk memperolehi kepentingan sama. Sementara itu, jika penurunan dalam kualiti kandungan dari media, seperti letih kecil letih ini, pengguna akan Masi, maka orang-orang dari media akan cuba untuk mengekalkan keseimbangan ini.
“Tiada keuntungan tidak mampu awal” sahaja dapat mengekalkan penulisan kepentingan jangka panjang, atau untuk meneroka model perniagaan yang sesuai. Kertas lembut dan pengiklanan adalah model perniagaan yang paling mudah, tetapi ini kaedah penempatan masih perlu membina dari pengaruh media, jadi semua orang dari orang-orang media pertama memikirkan diri anda bagaimana pembaca telah ditarik nilai komersial mereka datang sekitar.
Keempat, kerana media masih kandungan adalah raja
Sepanjang rakyat media kini dikenali dari artikel itu, benar-benar boleh melekat dan mencari jalan akaun boleh menguntungkan walaupun ada, tetapi tidak banyak. Mahukan lembu besar dari media, banyak sebenarnya, hanya untuk menduduki jawatan, tetapi tidak pergi ke apa-apa operasi media, termasuk kedudukan keseluruhan, sasaran dan sebagainya. Datang dari zaman media, banyak saluran yang sedia ada rangkaian, seperti mikro saluran, mikro-blog, blog, pelanggan berita, dan lain-lain, tetapi nilai sebenar tidak ada di dalam teras saluran-saluran ini, tetapi dalam kandungan.
Sejak media tidak boleh hanya menulis tentang makanan dan minuman Lazard, tetapi kering sebenar. Ini tidak ditembak dahi kering, sebagaimana yang dikehendaki sebagai pemberita dari topik ke topik melaksanakan semua yang dirancang penjagaan diri mereka sendiri. Oleh itu, kerana saluran media berjalan di hadapan daripada media, wanita dan orang-orang dari media, sila berfikir dengan teliti tentang bagaimana mereka ingin lakukan sebelum anda bermula, sudah tentu, adalah untuk mempunyai peluang untuk menyediakan rakyat. Menyediakan saluran pengedaran anda, mulakan melakukannya kandungan benar-benar berharga

Leave a Reply