Waarom ben ik niet optimistisch over Google Glasses

Onlangs heeft Google website Bril opende een FAQ (Frequently Asked Questions) sectie, een lijst van de 33 vragen aan allerlei mensen te beantwoorden aan de apparatuur en twijfels te begrijpen. In antwoord, de Google benadrukt dat Google bril gebruikers regeltechniek laat om opnieuw terug te keren positie. Google Voice Search kan worden bereikt glazen, kaarten, navigatie, e-mail, foto’s van de functionaliteit en glazen om enkele app store applicaties te realiseren. Het moet gezegd worden dat dit een intelligente draagbare apparaten, blijkt een relatief trek de wind producten. Dus, kan Google optimistisch over wat de toekomst van een bril?
Google Glasses moeilijk om een ​​noodzaak geworden
Glazen als draagbare apparaten, niet tot de gewenste draagbare apparaten. Niet omdat de meeste mensen graag een bril te dragen, meer als gevolg van medische problemen dwongen de bril. Sommige mensen liever contactlenzen in plaats van een bril frames te gebruiken met tastbare bril. Niets mis met normale ogen, die een bril dragen is zeer klein, behalve in bepaalde specifieke situaties, zoals om te voorkomen, of als ze uitgaan schaduw, of het besturen van een auto met een prachtige rit Shuaku Hou , bril zal zijn rol spelen. Het dragen van een bril is een moeilijk ding, zal er een aantal negatieve effecten, zoals het dragen van een bril om dingen te zien met het blote oog om dingen te zien of te voelen helemaal hetzelfde voor een lange tijd om een ​​bril te dragen zal niet natuurlijk gevoel onhandig, zal de neus, oren ongemakkelijk maken, verzakkingen, enz. zullen ook leiden tot oogproblemen.
Hoewel Google claimt bril slechts 40 gram, zeer licht, maar toch licht materieel gedragen op het hoofd voor een lange tijd, kan onaangenaam gevoel veroorzaken. Google bril rol is onderdeel van smartphones tegenwoordig slimme functies, zoals zoeken, navigatie vervangt, ontvangen post, positionering. Google verwacht dat Google bril kan de dagelijkse behoeften van het leven geworden, in plaats van, zoals nu mensen dragen een bril alleen materiaal keuze, uiteraard is dit niet in overeenstemming met de normale mensen leefgewoonten. Gewoonten van de juiste publiek is geen gemakkelijke zaak, laat staan ​​een innovatief apparaat te begeleiden gewoonte van het publiek meer natuurlijk. Daarom is de bril gepositioneerd als een elektronische of optische apparaat niet aan te trekken oog van het publiek. Daarnaast is Google in de FAQ van Google genoemd “verwachten voor Google om een ​​bril te dragen, zoals het gebruik van apparatuur etiquette kan snel ontwikkelen.” Uiteraard, de vorming van een ritueel is niet een overnachting ding, terwijl de vorming van etiquette regels niet veel terughoudendheid vereist, maar gewoonte van het publiek vormen, als er te veel wetten en regels moeten worden beperkt, uiteraard, zoals een apparaten verschijnen, op zich, zijn er veel twijfels.
Interfereren met de normale lijn van het zicht Gebruikers
Google ontwikkelaars zullen worden gehouden de nadruk Google bril kan altijd overschakelen is een apparaat geplaatst over de lens, terwijl slechts een micro-computer die niet interfereert met de mensen normale lijn van het zicht, het zal niet interfereren met de mensen normaal leven. Onder normale omstandigheden, mensen met de ogen gefixeerd op een smartphone of tablet-computer scherm, zal zij aandacht besteden aan de hoek van het oog omringende omstandigheden. Echter, wanneer u Google bril opent, oog presenteert een projectie in een 25-inch scherm, uiteraard wanneer mensen zich zorgen maken over deze aan de voorzijde van het scherm, het scherm alle ogen zullen worden aangetrokken door de inhoud van de virtuele wereld, zult u uiteraard de echte wereld te negeren De zaak betreft. Als Google glazen zijn niet geschikt voor het positioneren in het huis, of op kantoor gebruik maken van een apparaat, dat is vooral van toepassing op het mobiele apparaat. Derhalve veranderingen in de echte wereld, de echte wereld is moeilijk om veranderingen in mensen voor Google glazen virtuele wereld aandacht beïnvloeden. En dit is gebonden aan een aantal van de echte wereld van het menselijk gedrag beïnvloeden, is soms moeilijk om onderscheid te maken tussen de echte wereld en de virtuele wereld van het leven, het natuurlijke gevolg van het gedrag van mensen in het echte leven het foutenpercentage stijgt. Google bril als in de communicatie tussen mensen het opzetten van een barrière, zodat de sociale aard van de interpersoonlijke communicatie sterk verminderd.
Straling is onvermijdelijk
Google bril moet een positie in de draadloze eindapparatuur. En dit zal een lange tijd komen draadloze terminal apparaat dat wordt gedragen op de hoofden van mensen te zijn. Het draadloze apparaat van natuurlijk onvermijdelijk geconfronteerd met het probleem van de straling draadloze netwerk. WiFi straling is schadelijk voor de mens, niet overtuigend is geweest. Intelligente machines, tablet-pc’s deze algemene of draagbare draadloze apparatuur, of op de zak, terwijl Google duurt lang om een ​​bril te dragen, maar het is in het hoofd, als het centrale zenuwstelsel van de hersenen in het hoofd van de locatie, zo dicht bij het centrale zenuwstelsel ontvangen van een lange afstand draadloos netwerk straling, in het geval van wetenschappelijk overtuigend, moeilijk te zeggen het heeft geen bijwerkingen hebben.
Alternatieve smartphone? Lange weg te gaan
Google bril heeft nu zoeken, navigatie, e-mail, locatie, foto’s, video en andere functies, terwijl aan de telefoon met sms, nu nog alleen communiceren hulpfuncties. Ondertussen Google Glasses door operationele beperkingen, de huidige software-applicaties zijn niet met intelligente machines, tablet-pc-synchronisatie. Dus Google bril tenminste op dit moment kan niet volledig vervangen van de tablet of smartphone. Dit zou betekenen dat Google glazen zijn niet intelligente machines, tablet vervangende producten, maar slechts een afgeleide. Dit betekent dat Google bril gewoon smartphones, tablet-pc’s minder handig om te gebruiken in het geval, de uitoefening van een aantal van zijn functies. Voor de gemiddelde gebruiker, is het niet willen een smartphone of tablet in de zaak hebben, en voeg vervolgens een extra draadloze terminal apparaten, omdat Google nam het dragen van een bril, intelligente machines hebben bij de hand, dat is natuurlijk het zelfde als onzichtbare verhoging smaakloos als noodzakelijkheden.
Google positionering voor Google bril glazen dergelijke draagbare apparaten met de gebruikelijke routine gewoonten Integendeel, terwijl Google Bril smartphone of tablet is geen vervanging van, maar meer als een vereenvoudigde afgeleide verbetering. Google bril voor het menselijk lichaam is ook niet overtuigend, terwijl Google bril ook op mensen real-world impact op het leven van gedrag. Een dergelijk product te tonen zelfs de wereld zijn unieke, innovatieve kant, maar omdat ze niet voldoen aan gewoonten en smaken van het publiek, uiteindelijk zal worden afgebouwd.

Leave a Reply