Voorzorgsmaatregelen nieuwe onderneming

We hebben de neiging om de meest succesvolle start-up bedrijven glamoureuze verschijning te zien, maar weet niet de oorspronkelijke oprichters van de innerlijke strijd. Incubator 500Startups beroemde oprichter Dave McClure zal gaan voelen ontberingen. Hij zegt:

“Ondernemerschap is zelden terug te veel betalen, maar er was een tijd dat je alleen zal huilen, verstopt in de hoek, kan je niet echt zorgen voor andere dingen, is er geen sociaal leven, is er niet veel kans om door te brengen met familie en vrienden terwijl je de wereld om ondernemerschap te zetten , het hart is afgebrokkeld Ik moet op een goede manier. ”
Een goede start om een ​​deel van de weg te gaan maken, hier zijn een paar ondernemers hebben de neiging om fouten te begaan, en misschien heb je inspireren, maar sommige fouten in sommige gevallen kan niet worden beschouwd als een fout, maar een volk, omdat projecten andere kwestie.
Te vroeg om media-samenwerking te zoeken
Bent u een ondernemer op zoek media is het beste om je af te vragen waarom je ze vinden? Ben je klaar om het gezicht van de media niet? Wat voor soort artikelen kan u helpen het doel te bereiken? Als de producten en business modellen niet zijn vastgesteld, best niet te gaan naar de media, of roadkill.
Niet bereid om hun eigen geld uitgeven om zaken te doen
Mensen uit het bedrijfsleven op eigen kosten, en de meeste rekenen op investeringen van buitenaf. Maar te accepteren andermans investering betekent geld zelf niet kan helpen, je geld uitgeven aan elke persoon te investeren in het toezicht. En met investeerders na de terugkeer verhouding verlaten zal worden verminderd.
Als u het meest start op eigen kosten, kun je investeren in de afwezigheid van druk in het geval van mensen verkennen business modellen en de toegang tot ontwikkeling. Zodra je in staat bent om zelfvoorziening, toekomst en investeerders zullen meer onderhandelingen chips hebben. Als niemand anders om je bedrijf te controleren, kunt u ook terugtrekken op elk gewenst moment, maak je geen zorgen over de laatste deur.
Alone handelingen, of te veel mede-oprichter
Gedaan baanbrekende ondernemende mensen weten hoe hard, niemand is almachtig, om niet jong, Karoshi is het beste om een ​​mede-oprichter vindt, voor u aan het werk delen. Zou niet alleen worstelen, de grondlegger van te veel of niet. Veel mensen willen beginnen met vrienden, maar veel mensen, uw aandeel is ook minder. Zo zijn er vier vrienden onderneming, als u de aandelen, dan is de financiering splitsen voordat u 25% van de aandelen hebben verlaten. De sleutel is onenigheid, of wanneer u dragen is niet hetzelfde als de relatie zal barsten, dus er zijn veel startende bedrijven een start zijn er verschillende mede-oprichter, en uiteindelijk werd er een down. Denk Facebook, Quora, Path en Foursquare.
Regelmatig deelnemen aan activiteiten
Sommige ondernemers om publiciteit, of meer doen om naar de zogenaamde professionals uit de industrie te leren kennen en regelmatig deelgenomen aan de industrie evenementen, visitekaartjes uitwisselen, maar het product is niet rijp, vroeg de deelnemers zal alleen afval te veel van uw tijd, moeite niet Alstublieft. Je nodig hebt om tijd te besteden aan het product en de tijd besteed aan activiteiten die op een redelijke trade-offs.
Gebrek aan communicatie, het negeren van kritiek
Sommige ondernemers hebben vaak het gevoel dat ze zijn zeer krachtig, zo arrogant, niet luisteren naar de standpunten van anderen, zelfs het personeel klachten en kritiek van gebruikers knijpen een oogje dicht, een ernstig gebrek aan communicatie, dat is een zeer gevaarlijk ding. Ondernemers moeten een geschikt moment om ¥ ck houding te hebben, maar in de meeste gevallen, moet het bescheiden te zijn, alleen luisteren naar adviezen en suggesties van anderen.
Dat u te dienen
Een verstandige ondernemer moet weten wanneer op te geven. Sommige ondernemers denken dat ze zijn zeer krachtig, anderen investeerde $ 100.000.000 overname van haar producten, weigerde hij te verkopen. Hoewel dit is een bewonderenswaardige beslissing, en soms lijkt het ook dwaas. Video startup Qwiki had de kans om prijs van $ 100.000.000 prijs te verkopen, maar dat gebeurde niet, en nu kan alleen worden verkocht voor $ 50 miljoen Yahoo, Path een kans om te verkopen tegen hoge prijzen Google had, maar Dave Morin weigerde, Nu ontwikkeling is niet lauw.
Op dit punt is echter een kwestie van mening, veel bedrijven op hun eigen tot het einde, om een ​​groot bedrijf te worden, zoals Facebook.
Liegen om te overleven
Sommige ondernemers om te kunnen overleven, kan het liggen aan investeerders en journalisten, zeggen hoe goed hun producten hoe snel de ontwikkeling, meer veelbelovend. Sommige mensen zullen investeren in de diepte te controleren uw woorden waar zijn, en sommige kunnen gewoon niet zo veel schelen, dus ik geloof je. Het uiteindelijke resultaat is dat als je faalt, kun je meer, zoals de volgende financieringsmogelijkheden verliezen. Onstuimig
Soms kunnen beleggers je stress te geven, dan kun je niet wachten om een ​​bevredigend antwoord te produceren, dit keer lijden is uw product. Verschillende start-up bedrijven groei is anders, niet vanwege de druk en blinde expansie.

Leave a Reply