Voisiko joku vihdoin ostaa Hulu?

Yahoo on yksi monista yrityksistä huhutaan harkitsevan buyout online video sivusto Hulu. Kuulostaako tutulta?

Back in 2011, Hulu oli tiettävästi kosiskeli lähes koomisesti pitkä lista teknologian yritysten kuten Yahoo, Google (GOOG, Fortune 500), Amazon, AT & T (T, Fortune 500) ja Verizon.
Wall Street Journal tech blogi AllThingsD ilmoitti tällä viikolla, että Hulu on saanut uuden tarjouksen Yahoo. Pääomasijoitusyhtiöt KKR (KKR), Guggenheim Digital ja Silver Lake Partners ovat kuulemma toimitettu tarjoukset. Joten on Time Warner Cabl (TWC, Fortune 500) e, suora (DTV, Fortune 500) V ja Cherninin Group, jota johtaa entinen Uutiset Kor. operatiivinen johtaja Peter Cherninin.
Mutta kaksi vuotta sitten, Hulu oli muka arvoltaan 1000000000 dollaria ja 2000000000 dollaria. Nyt Yahoo on tiettävästi tarjoaa vain noin 700 miljoonaan dollariin.
Yahoo (YHOO, Fortune 500), joka osti blogging verkkosivuilla Tumblr viime viikolla 1100000000 dollaria, olisi saada vahva jalansija kuuma alalla, jos se ostaa Hulu. Toimitusjohtaja Marissa Mayer on toiminut ripeästi yrittää rakentaa Yahoo salkun tuotteita, että ihmiset “koskettaa joka päivä.” Hulu, joka tarjoaa virrat päälle televisiosarjaa, varmasti sopii tähän strategiaan.
Mutta kaikki Hulu ostaja olisi myös periä ongelmia.
Hulu toimitusjohtaja Jason Kilar ilmoitti tammikuussa, että hän eroamaan, kuukausien huhuja hänen poistua. Nämä kertomukset väitti Kilar ottivat yhteen Hulu iso-median omistajat, varsinkin News Corp: n Fox ja Walt Disney Co: n (DIS, Fortune 500) ABC. Comcast (CMCSA) NBC on myös passiivinen vaakalaudalla.
Ne omistajat joutuvat sopimaan myyntiin, ja he vetivät Hulu pois myymällä lohkon 2011 jälkeen ne eivät ilmeisesti pysty turvaamaan paljon he löysivät sopivan.
Plus, kun mediajättiläiset käteistä ulos, ne eivät luovuta Hulu uuden streaming tarjoukset Fox, ABC ja NBC sisältöä, joka voisi vähentää sivuston arvoa ostajalle. CBS (CBS, Fortune 500), vain yksi tärkeä yleisradioyhtiön avulla Hulu stream vain vanha sisältö, kuten “I Love Lucy” eikä näyttää tällä hetkellä ilmassa.
Vaikka yhtiö omistaa trio mediajättiläiset maaliin pitkän aikavälin streaming tarjouksia on osoittautunut ongelma Hulu aiemmin. Tämä kysymys kuulemma pakotti yhtiön perumaan suunnitelmat 2010 IPO.
Lopuksi Hulu liiketoiminta on kasvanut, niin on sen kilpailun. Luettelo Hulu puhdasrotuisten pelata kilpailijat sisältää Netflix (NFLX), Amazon (AMZN, Fortune 500), ja Verizon (VZ, Fortune 500), ja kaapeli tarjoajat ovat yhä enemmän tarjolla on-demand vaihtoehtoja asiakkailleen.
Hulu on ollut menestys maksetusta Hulu Plus-liittymiä, jotka ylitti 3 miljoonaa lopussa 2012. Mutta se on tuntematon, jos Hulu on todella kääntämällä voittoa. Yhtiö ilmoitti kuitata lähes 700 miljoonan dollarin tulot vuonna 2012, voitto 65% yli vuoden, mutta se piti äiti kannattavuudesta.

 

NETSTAT-EXE

NTDOS412-SYS

NTIO-SYS

NV_AGP-SYS

OKDTERES-DLL

OLESVR-DLL

PATHPING-EXE

PCLXL-DLL

PSCRIPT5-DLL

PSHED-DLL

QAGENTRT-DLL

QCLIPROV-DLL

QUTIL-DLL

RESAMPLEDMO-DLL

RIAUI17-DLL

Leave a Reply