Verslag: Apps-industrie stijgende tot $ 25 miljard

In 2007, aan het begin van de app markt, zou weinig hebben voorspeld de industrie zou al snel uitgegroeid tot een miljard dollar. Maar dankzij de populariteit van de iPhone van Apple, Google’s Android en andere smartphone-platforms, de app business is booming.

Mobiele telefoon apps zullen naar verwachting $ 25 miljard in wereldwijde verkoop te genereren in 2013, een stijging van 62% ten opzichte van vorig jaar, blijkt uit nieuw onderzoek van Gartner Inc De studie werd voor het eerst gemeld door de Wall Street Journal maandag.

De exponentiĆ«le groei spiegels die van de smartphones – voor de eerste keer dit jaar worden meer smartphones naar verwachting wereldwijd dan functie telefoons verzonden worden, volgens een rapport uitgebracht maandag door IDC, de technologie marktonderzoeksbureau.

IDC verwacht dat leveranciers zullen 919 miljoen smartphones verschepen dit jaar – 50,1% van de totale mobiele telefoon zendingen. “Veel van de smartphone in de wereld leveringen waren een direct gevolg van de vraag in de volwassen economieĆ«n, zoals de VS,” IDC schreef. “De balans van de smartphone de vraag geleidelijk verschuiven echter opkomende markten, waar smartphone gebruiker bases zijn nog steeds relatief klein en de economische vooruitzichten zijn aanzienlijk hoger.”

FC Barcelona: meer dan sociale media
Nieuwe technologie om geld te besparen
Kaart apps: Google vs Apple China leidt de heffing in de derde wereld, het passeren van de VS vorige maand om ‘s werelds top land voor Android en Apple iOS smartphones en tablets worden, volgens Flurry Inc, een mobile analytics bedrijf.

Dat helpt om de app razernij te voeden. Apple en Google hebben nu meer dan 700.000 apps in hun respectieve app stores. De tijd die mensen doorbrengen met behulp van apps groeit ook. Van december 2011 tot december 2012, de tijd besteed door app gebruikers in de VS groeide van 94 minuten tot 127 minuten per dag, volgens Flurry.

De nieuwe “app economie” heeft ongeveer 466.000 banen in de VS van 2007 tot 2012 volgens een studie vorig jaar door TechNet.

Maar de explosie van smartphone-toepassingen zal waarschijnlijk afnemen is de kans voor de slaapkamer van ontwikkelaars dromen van app rijkdom. “U heeft nog steeds de succesverhalen zien, maar ze zijn minder en verder tussen,” Mashable’s Christine Warren vertelde CNN.

“Veel van het te maken heeft met een beetje geluk,” zei ze. “Het hebben van een goed ontworpen app, een app die goed werkt met mobiele dus het maakt gebruik van de camera, het gebruik maakt van geolocatie functies, kan het verbinden met andere apps en diensten – die een lange weg gaat.

Het vangen van de aandacht van de juiste websites en “een verblijf in de top 10, top 50 van de best verkopende lijst een lange weg naar succes op lange termijn gaat,” zei ze.

Tagged with 

Leave a Reply