Ventilatoare preocupările de aer cu privire la noul PlayStation, Xbox

Cu E3, cel mai mare din lume de joc expoziție video, se apropie, Sony și Microsoft se pregatesc sa uimeasca lumea de divertisment cu lor de console de generație următoare.

Dar unele caracteristici ale noilor iterații ale Xbox și PlayStation – fie au anunțat sau doar zvonuri – sunt de conducere o pană între giganți de joc și unele dintre fanii lor.
În centrul problemei, în ambele cazuri este dacă jucătorii vor fi permis să se joace jocuri pe care le cumpără de la mai mult de o consolă. Care afectează totul, de la jocuri de revanzarea de a le lua pe la casa unui prieten de a juca, dar care ar putea fi în contradicție cu dorința de creatorii jocului “pentru a asigura ca toata lumea jocurile lor au plătit pentru ele.
Politica de joc pre-owned Microsoft pentru noul lor Xbox o consolă a fost o sursă de confuzie și ceartă. Compania a emis declarații contradictorii cu privire la posibilitatea de a instala un joc pe a doua consolă ar necesita o taxă, sau dacă acest lucru s-ar bloca jocul pe consola inițială.
Ultima declarație a companiei lasă încă întrebări.
“Știm că există o anumită confuzie în jurul jocuri utilizate pe Xbox Una, dar ne-au confirmat că l-am conceput pentru a permite clienților noștri să comerțului și revinde jocuri la vânzare cu amănuntul,” a declarat compania, fără elaborarea, într-o declarație pentru CNN. “Dincolo de faptul că nu au confirmat nici scenarii specifice.”
Sintagma “vom avea mai multe detalii pentru a partaja mai târziu”, pare a fi un refren comun de reprezentanți, cu 2013 Electronic Entertainment Expo de deschidere în câteva săptămâni.
La eveniment Sony anunta PlayStation 4, acestea au aratat pe multe caracteristici noi pentru jocuri și divertisment la domiciliu. Cu toate acestea, fanii sunt acum la fel de inghesuie pentru detalii în planurile companiei de gestionare a drepturilor digitale și impactul pe care îl va avea asupra jocurile folosite.
Compania nu a spus, dar că nu a oprit-o mișcare preventivă de jucători care s-au luat la subiectele forum și Twitter, unde ei folosind hashtag # PS4NoDRM și # PS4UsedGames de a ajunge la directori Sony.
În joc termeni consola, DRM este un cod care permite utilizatorilor să acceseze conținut de joc. Este proiectat pentru a asigura dezvoltatorilor și editorilor care numai persoana care a plătit pentru acest joc se poate juca.
Sony a răspuns, spunând că aud preocupările și sunt coplesiti de pasiune. Ei au făcut anterior declarații despre care nu doresc să deteriora relația lor cu fanii lor. Dar nu înseamnă că o PS4 DRM-free? Numai timpul va spune.
Microsoft a încercat, de asemenea, pentru a ajunge la fanii.
Larry Hryb, un director de programare pentru Xbox Live, probabil, cel mai cunoscut de tag-ul său gamer “Major Nelson,” răspuns la un post pe blog-ul său cu comentariile pe care a dat o rază de speranță.
“Suntem pe deplin conștienți de ceea ce se întâmplă,” a scris el. “De asemenea, am de lucru la câteva lucruri pentru a aborda. Nu pot spune mult mai mult acum. Dar noi suntem de ascultare.”
El a atașat hashtags Twitter-stil: # XboxOneUSEDGAMES și # XboxOneNoDRM.
Realitatea este că Sony și Microsoft nu sunt cei care ar beneficia cel mai mult de DRM sau restricții folosit-joc. Editori de jocuri doriți să vă asigurați că acestea sunt platiti pentru munca lor, și care include piața de second-hand.
Având un val recent de închidere de studio și de dificultățile financiare de la alții, nu este greu pentru a vedea în care dorința vine de la.
După cum arată un început lent pentru Nintendo Wii U, jucătorii baza o mulțime de decizii cu privire la care consola pentru a cumpara de pe jocuri care sunt disponibile pentru el. Nintendo a fost dinged de unii jucători de lansare cu o linie subțire și este în prezent lanseaza un nou val de titluri noi și deja populare în speranța de a face până la sol.
În cele din urmă, este puțin probabil că editorii mari vor fi de acord la un set de reguli pentru una dintre cele mai noi console și un altul pentru celelalte. Și că lasă jucătorii îngrijorați cu o enigmă: care nou dispozitiv cumperi dacă ambele sunt eliberate cu DRM și interzice folosit-joc?
Și că, spun unii, ar putea deschide ușa pentru Nintendo, care nu are gestionare a drepturilor digitale la jocurile sale.
Penny Arcade Raportul senior editor Ben Kuchera a scris recent sugerează jucătorii cumpăra un Wii U ca un mesaj de la Sony și Microsoft despre cât de importantă problema este de a le.
“Recompensarea că un comportament cu un impuls în vânzări ar fi ridicol de eficient, și trimite un mesaj mult mai tare decât ai putea vreodată pe Twitter”, a scris el. “Dar faptul că necesită o schimbare de comportament.
“Cu alte cuvinte, nimeni nu trebuie să se aștepte ca acest lucru să se întâmple. Nu vom vedea adevărata voință de jucători, de bine sau de rău, până când începe precomenzi.”
Toate golurile din informații sunt susceptibile (sperăm) să fie eliminate până când fiecare companie are vitrina anual la E3, care începe 11 iunie.
Atunci vom vedea dacă jocurile folosite sunt cu adevărat importante, sau în cele din urmă irelevante, pentru gamerii se cere să deschidă portofelele lor.

Leave a Reply