Velkommen til Sochi

En tur til vinter-OL i Sochi bør alle om overmenneskelige evner eller udholdenhed på ski, skøjter eller bobslæder . Men at høre snak om de amerikanske sikringsplaner i optakten til legene i Rusland i næste måned , kan de besøgende tror, ​​de går ind i en krigszone.

Beredskabsplaner for at evakuere amerikanere i tilfælde af et angreb er godt i hånden , synes det .
USA flytter til to krigsskibe i Sortehavet . Hvis bestilt, kunne helikopterne blive lanceret derfra til Sochi , en amerikansk embedsmand fortalte CNN for nylig.
Og hvis der er mere kapacitet der er behov for , vil C-17 transportfly være på standby i Tyskland og kunne være på scenen i omkring to timer .
Det er i tillæg til de amerikanske forholdsregler på russisk jord , hvor FBI-agenter er nu ankommer i Sochi at arbejde med deres russiske kolleger , ifølge Rep Michael McCaul , formand for Hus i USA Homeland Security udvalg.
USA har også drøftet på højeste niveau deling af sine high- tech bombe afsløring teknologi – udviklet til at beskytte tjeneste medlemmer fra dødbringende hjemmelavede bomber i Irak og Afghanistan – med Rusland.
Bekymring over sprængstoffer forstærkes , fordi de radikale islamister, der har truet med at angribe Sochi Games har en track record med skjulte bomber. Den ene blev detoneret under et stadion tribune i Grozny i 2004.
Se hvem der våger over dig på Sochi
Og med den største delegation af enhver nation til Vinter-OL og paralympiske , samt – ifølge McCaul – 10.000 til 15.000 amerikanere som tilskuere , synes USA at tage noget for givet , når det kommer til sikkerhed .
Amerikanske atleter , trænere og personale er ved at blive advaret om ikke at bære deres røde , hvide og blå olympiske uniformer uden for ” ring af stål “, den russiske sikkerhed cordon omkring Sochi.
De vil også være under opsyn af sikkerhedsfolk USA, der vil deltage i begivenheder med dem, ifølge State Department embedsmænd.
Travel advarsel
Udenrigsministeriet gik så langt i sidste uge som at udstede en opdateret Travel Alert for regionen , advarsel Spil -gængere at bombeangreb og bortførelser fortsætter i Rusland , især i det nordlige Kaukasus .
Det citerede medier rapporter om jagt i Sochi ved russiske myndigheder for “sorte enker, ” koner af døde oprørere, der fungerer som selvmordsbombere , ligesom det sagde den amerikanske regering har ikke bekræftet rapporterne.
Rapporterne var blot

Tagged with 

Comments are closed.