Varajäsen Mona Lisa paljastaa herättää kysymyksiä

Leonardo da Vinci maalattu aiemmissa versioissa hänen kuuluisa mestariteos “Mona Lisa” väittää Sveitsin yksityisiä säätiön omistettu pelkästään vaihtoehtoinen maalaus, joka paljastettiin torstaina.
Mutta asiantuntija da Vinci Britanniassa sanoo näyttöä siitä, että Renaissance master ei ole takana kuva esittää “Aiemmin Mona Lisa”, mutta tunnetaan yleisesti “Siilinjärvi Mona Lisa.”
Mona Lisa Foundationille Zürich, tarjoaa runsaasti asiakirjoja tukemaan väitettään siitä, että se edustaa maalaus on edeltäjänsä–kädestä master’s–maailman kuuluisin muotokuva roikkuu Pariisin Louvre-museoon.
Martin Kemp, professori emeritus Oxfordin yliopistossa, joka on tutkinut perustelut, sanoo “luotettava ensisijaista näyttöä tarjoaa perustu ajattelu oli”aiemmin”muotokuva Lisa del Giocondo.”
Da Vincin kadonnut mestariteosta voi löytyä
Lisäksi 320-sivuisen kirjan nimeltään “Mona Lisa: Leonardon aiemman Version” säätiön verkkosivuilla tekee sen käyttämällä visual widgets tunnollinen side-by-side vertailu “Iso” kanssa “Mona Lisa” suurennuslasin yhtäläisyyksiä alas pieniä yksityiskohtia.
Ilmeinen yhdennäköisyys helposti nähtävissä harjaantumaton silmä voisi olla näyttöä on muotokuva Lisa del Giocondo, joka oli maalattu jälkeen da Vincin mestariteos–vain yksi kopio, ja luultavasti joku muu Kemp sanoi lehdistötiedote.
“Mona Lisa”, että miljoonat taiteen ystäville parvesta takana sen suojakotelo Pariisin museo katsella muutettiin aiempaan tilaan.
“Iso kuva seuraa lopputila Louvre maalaus” Kemp sanoi. “Se ei siis edellä Louvre maalaus.”
Säätiö ja Kemp eri myös modernit tekniset tutkimukset “Siilinjärvi,” joka säätiö on panostanut tulokset.
“Kuvia tuottaa infrapuna reflectography ja X-ray eivät ole lainkaan ominaisuus () mitä on alla Leonardon nimmarin maalauksia, Kemppainen sanoo.
Museossa Varhaisin tunnettu Mona Lisa kopio
Mona Lisa säätiö esittää historiallisia merkintätavat taiteilijoiden ja älymystön 1500-luvulla ja sen jälkeen varmuuskopioida mahdollisuuksien olemassaolosta toiseen muotokuva, mutta Kemp pitää epävarma.
20 Minuutin taiteen historian video oma in-house asiantuntijan Stanley Feldman, teoksen kirja, esittelee säätiön yksityiskohtaiset perustelut.
Video on myös ääninäytteistä Italian museo omistettu johtaja Leonardo da Vinci.
“Uskon, että on enemmän kuin mahdollista, että oli olemassa kaksi kappaletta taidetta,” sanoi professori Alessandro Vezzosi, johtaja Museo Ideale Leonardo da Vinci, osoittaa ominaisuuksia, jotka voi sitoa maalaus vanhat viittaukset aiempien teos.
Aivojen ammentaa: taiteen ja miten me sen näemme
Mutta Vezzosi ei sano suoraan, että hän uskoo “Iso” on edeltäjä maailmankuulu coyly irvistäen “Gioconda.”
Geneven torstaina puheessaan Vezzosi jälleen suojattu hänen vedot ei tukea säätiön väitettä suoraan, mutta sanoi, että se esitti “kiehtova mahdollisuus”, jotka ansainnut lisätutkimuksia.
“Iso Mona Lisa on tärkeää taideteos, ansaitsevat kunnioitusta ja vahvan harkintaan sekä tieteellistä, historiallista ja taiteellista pääasiallisten asiantuntijoita kuin puhtaasti media edun”, hän sanoi.
Hän suorittaa rinnakkain tutkimusta yhdessä toisen asiantuntijan, Carlo Pedretti Armand Hammer Center for Leonardo Studies University of California Los Angeles, Vezzosi sanoi.
Samaan aikaan Kemp suosittelee “että esitetään kysymyksiä säätiön nykyiset omistajat suhde.”
Sveitsin voittoa perusti keskuspankin puheenjohtaja Markus Frey, rahoittaja Daniel Kohler ja huutokaupanpitäjän David Feldman, joka jakaa hänen sukunimesi ja kotikaupunkinsa Dublinin säätiön taidehistorioitsija.
Se ei luovuta kuka omistaa “Iso” verkkosivuillaan, mutta selittää, että “omistajat maalaus olen antanut Mona Lisa säätiölle yksinomainen oikeus toteuttaa tavoitteensa.”
“Iso” ei ole da Vinci alkuperäinen, säätiön väittää, mutta kopio, joka Kemp on todennäköisempää, jos se ei ole hieno, hän sanoo.
Se ei aivan ole että Mona Lisa smile.

Comments are closed.