Ulkomaalaisen työntekijän hoopla pakottaa McDonald’sin franchise ulos

McDonald’sin on leikattu siteet Pennsylvania franchise sotkeutunut kiista väliaikainen työohjelma, joka työskenteli ulkomaisia ​​opiskelijoita.

Pikaruoka yhtiö sanoi torstaina, että Andy Cheung, franchising omistaja on sopinut jättää McDonald’sin (MCD, Fortune 500) ravintolaketju. Cheung, joka tulee myyntiin hänen ravintoloita Harrisburg, Pa, ei vastannut pyyntöihin kommentoida.
Muutto tulee sen jälkeen opiskelijoita, jotka tulivat töihin hänen ravintolassa osana kolmen kuukauden kävijä työohjelman valitti ulkoministeriön, jonka mukaan Cheung hyödyntää niitä ja sijoitettu ne huonot elinolot.
Noin 15 opiskelijaa protestoi ulkopuolella Harrisburg McDonald’sin viime viikolla, ja noin 10 tuli New Yorkissa torstaina osoittamaan ulkopuolella McDonald’sin ravintolassa Times Square.
Related: McDonald’sin, KFC, Burger King työntekijöiden protesti NYC
Opiskelijat, jotka tulivat useista maista, muun muassa Perussa, Chilessä ja Argentiinassa, väitti, että he joutuvat elämään ahtaasti kellarissa omistama Cheung. Työntekijöiden sanoi myös, että niillä ei ole ollut mahdollisuutta työskennellä riittävän tuntia hampurilainen ja ranskalaisia ​​yhteisiä.
“Asuimme 6 miestä kellarissa, siitä kerrossänky, jotka selvästikin tehty [for] lapsille ja yksi pieni kylpyhuone”, sanoi Jorge Rios, opiskelija Argentiinasta, joka tuli ohjelman joulukuussa. “Töissä olin vain suunniteltu 25 tuntia viikossa, vaikka he kertoivat meille, että olisi työtä 40 tuntia.”
Rios sanoi hän tekee 7,25 dollaria tunnissa ja joutui maksamaan 75 dollaria vuokrataan viikoittain.
Related: McDonald’sin käynnistää muna-valkoinen McMuffin
Ulkoministeriö tutkii asian ja se ei kommentoi sitä. Kuitenkin Susan Pittman, ulkoministeriö tiedottaja sanoi tilanteeseen, jossa kuusi ihmistä asutettiin kellarissa yhden kylpyhuoneen olisi “hyväksyttävää”.
McDonald’sin sanoi alkoi tutkia asian pian saatuaan tiedon siitä, ja toimii jokaisen oppilaan yksilöllisesti tilanteen korjaamiseksi. Pikaruoka jättiläinen sanoi, että se on myös varmistaa franchising jotka osallistuvat ohjelmaan ymmärtää “kirjaimen ja hengen” on ulkoministeriön vaatimukset.
Rios tuli Yhdysvaltoihin kesätöihin Travel Program, joka antaa opiskelijoille J-1 viisumi ja tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus elää ja työskennellä maassa lyhyen aikaa. Viime vuonna 91600 ulkomaisia ​​opiskelijoita osallistui tilapäistä kulttuuriin ja työllisyyteen vaihto-ohjelma, mukaan ulkoministeriö.
Argentiinan Opiskelija Rios ensimmäinen sai tietää ohjelman hänen college kampuksella kautta juliste hän näki Geovisions, New Hampshire yrityksen hyväksymiä ulkoministeriön sponsoroida opiskelijoita ja aseta ne työnantajien kanssa.
Rios sovelletaan ja maksoi noin 3000 dollaria osallistua ohjelmaan.
Geovisions “toimitusjohtaja Kevin Morgan ei kommentoi asian. Hän sanoi yhtiön oli edelleen tietoja, ja tutkii kaikki näkökohdat asian.
Mukaan ulkoministeriön olemassa 46 muuta sponsoreita kuten Geovisions. Kaikki sponsorit ovat vastuussa treenata elinolosuhteet tuntia ja palkat työnantajien kanssa.
Viime vuonna yksikkö säröillä alas sponsoreita, suorittaa 876 vierailuilla varmistaa, että työnantajat etsivät jälkeen terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia ulkomaisia ​​opiskelijoita.
Tiedottaja Pittman sanoi osasto kysymyksiä seuraamuksia, jos toimeksiantaja tai työnantaja ei seiso sen odotuksia. Vuonna 2012 kolme sponsorit peruttiin ohjelmasta.

Leave a Reply