Úgy látszik, ez számít: Szar a kézmosás

George Carlin mondta egyszer: “Én nem automatikusan kezet mosok minden alkalommal megyek a mosdóba. Tudod, mikor kezet mosni? Mikor s ** t rajtuk.”

Néhány évvel halála előtt, én valóban volt egy esélye, hogy rázza George mosatlan kézzel. És bár én biztosan nem sajnálom kap, hogy megfeleljen az ember vagyok, most enyhén érintett-e vagy sem, azonnal élveztem olyan tisztség bevezetése Doritos.
Ez a sajt maradékot ujjait – ez annyira jó.
“Úgy látszik, ez Matters” Ez Jarrett Bellini heti (és kissé véletlenszerű) Nézd meg társadalmi-media trends.Of természetesen George keze valószínűleg ugyanolyan tisztátalan, mint bárki másnak, figyelembe véve, mindössze 5% vagyunk valójában mossa megfelelően az első helyen, megfelelő egy új trend tanulmánya Michigan State University.
Ne feledd, ez megdöbbentő statisztika nem azt jelenti, hogy a másik 95%-unk csak bámulni egy szappant, csendben nyáladzik egy kicsit, és majd viselni, mint egy kalapot. A legtöbb mindannyian, hogy az általános koncepcióját a szappan.
De mit is jelent valójában az, hogy sok ember valójában nem mossa sokáig elég megölni a fertőző baktériumokat. A Centers for Disease Control és megelőzés, meg kell tölteni legalább 15 másodpercig súroló szappannal és vízzel, hogy hatékonyan tisztítsa el a gusztustalan maradványait akármi is volt az, hogy csak most vette ki a comb.
“Add ide egyenesen, doki. Ez rák?”
Kézmosás tanulmány felfedi piszkos titkot “Ez egy bábu.”
Tizenöt másodperccel a mosás nem hangzik soknak, de ez van. Komolyan. Próbálja csinál semmit, hogy a hosszú, például olvasás vagy segíteni másoknak. Ez rohadt szinte lehetetlen.
Sőt, most azt akarom, hogy kezdeni makett kézmosás közben számít fel. Ígérem, kezdjük érzi buta, mire eljut hét. Ami csak félig, és egy teljes második hosszabb, mint az átlagos mosás, amely tart hat másodperc.
Mégis, egy szilárd 15 Mississippi, mi szükséges az nekünk, hogy nem megy a városban, koszos és beteg, gondatlanságból egymást égő érzés.
Ez az, amit Bangkok való. Láttam, hogy a “Másnaposok” folytatása.
Tehát, hogy megtudja, mindez súlyos és szerencsétlen információkat, Michigan Állami Egyetem kutatói titokban tartani 3749 embert nyilvános mellékhelyiség. Biztos vagyok benne, egyáltalán nem volt ijesztő.
“Micsoda? Nem egy kemping szék az állami fürdőszobában?”
Amellett, hogy felfedezte, hogy a legtöbben nem mossa rendesen – különösen a férfiak – azt is megtudtuk, hogy 33%-a nem használ szappant, és 10% nem is zavarja, hogy mossa egyáltalán.
És, sajnos, van egy nagyon jó esély egy ilyen egyének csak tette a szendvicset. És a “készült” Úgy értem, megfojtotta azt a kis apró részecskék az emberi mocsok.
Carl Borchgrevink professzor vendéglátás üzleti és vezető kutató, a tanulmány megállapította, hogy “Ezek az eredmények meglepőek voltak számunkra, mert korábbi kutatások azt javasolta, hogy a megfelelő kézmosás előforduló sokkal nagyobb mértékben.”
Szóval, úgy tűnik, most már ütött lusta.
Éppen ezért néhány élelmiszer-és (különösen) egészségügyi vállalat fordul a technológia. Az alapvető üzenet: Te minden piszkos és durva, szóval hozza a robotokat.
Például ott van CloudClean kibocsátó vendéglátás dolgozók azonosító jelvényt. Ha a szerver vagy szakács besétál a mellékhelyiség, egy falra szerelhető érzékelő tudomásul veszi az egyén érkezését. Egy másik érzékelő található szappanadagoló.
Ha Suzie elfelejti, hogy mossa a kezét – ami elég valószínű, mivel ő valószínűleg csak ott a füst pot alatt, sem a szünetben – az azonosító jelvény finoman csipog, mint egy emlékeztetőt.
Aztán, ha Suzie teljesen nem mossa le, mielőtt elhagyta a szobát, a rendszer automatikusan frissíti a Facebook állapotát kínos képeket.
Mikor jön a büntetés és a nyilvános megaláztatás, CloudClean nem szórakozni.
Valójában, a rendszer csak jelzi, hogy a menedzsment Suzie valószínűleg nem lehet a halakra szolgálatban. De a másik ötlet az lenne, biztosan működik is.
Egy másik hasonló rendszer, Biovigil is használ elektronikus jelvények. Ha az orvos vagy a nővér belép a beteg szobájába, a jelvény emlékeztet az egyén használja fertőtlenítő. Aztán ő tartja a kezét, hogy a jelvényt, amely érzékeli az alkohol. Ha a fertőtlenítő felhasználásra került, a jelvény zöldre vált, hogy mindenki tudja. És mindez jegyezve egy központi szerverre.
Valójában úgy tűnik, mint egy nagy rendszer az elfoglalt és zaklatott az egészségügyi dolgozók, remélhetőleg így a baktériumok eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnom.
Ezzel szemben minden rákos Skittles nő a combján.

Leave a Reply