Tuulettimet ilman huolia uusi PlayStation, Xbox

E3, maailman suurin videopeli expo, lähestyy, Sony ja Microsoft ovat lähdössä wow viihdemaailman heidän seuraavan sukupolven konsolit.

Mutta joitakin ominaisuuksia uuden toistojen Xbox ja PlayStation – olivatpa ne ilmoittivat tai vain huhuttu – ajavat kiilaa pelaamista jättiläisiä ja jotkut fanit.
Ytimessä molemmissa asioissa on, pelaajat saavat pelata pelejä he ostavat enemmän kuin yksi konsoli. Joka vaikuttaa kaiken jälleenmyynti pelejä ottamaan heidät ystävän luona pelata, mutta se voisi olla ristiriidassa pelin luojat halu varmistaa, että kaikki pelaavat pelejä maksanut heille.
Microsoftin pre-omistuksessa pelin politiikkaa uuden Xbox Yksi konsoli on ollut aiheuttaa sekaannusta ja kiistaa. Yhtiö on antanut ristiriitaisia ​​lausuntoja siitä, onko asennat pelin toisella konsolilla vaatisi maksua vai näin olisi lukita pelin alkuperäisen konsolin.
Yhtiön uusin lausunto jättää vielä kysymyksiä.
“Tiedämme, on jonkin verran hämmennystä käyttää pelejä Xbox Yksi, mutta olemme vahvistaneet, että suunnittelimme sen avulla asiakkaat voivat käydä kauppaa ja myydä pelejä vähittäiskaupassa”, yhtiö sanoi, ilman laatiminen, julkilausumassa CNN. “Tämän lisäksi emme ole vahvistanut mitään erityistä skenaarioita.”
Lause “meillä on lisää yksityiskohtia jakaa myöhemmin” näyttää olevan yhteinen pidättyvät edustajien kanssa 2013 Electronic Entertainment Expo aukon muutaman viikon.
Sonyn tapauksessa ilmoittaa PlayStation 4, ne osoitti pois monia uusia ominaisuuksia pelejä ja kodin viihde. Kuitenkin fanit ovat nyt samalla äänekkäästi tietojasi yhtiön suunnitelmat digitaalisten oikeuksien hallinta ja vaikutus sillä tulee olemaan pelissä käyttää pelejä.
Yhtiö ei ole sanonut, mutta se ei ole estänyt ennaltaehkäisevää liikkeen pelaajille, jotka ovat ryhtyneet foorumiketjut ja Twitter, jos he käyttävät hashtags # PS4NoDRM ja # PS4UsedGames tavoittaa Sony avainhenkilöt.
Vuonna pelikonsoli kannalta, DRM on koodi, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää pelin sisältöä. Se on suunniteltu vakuuttaa kehittäjille ja julkaisijoille, että vain henkilö, joka maksetaan peliä voi pelata sitä.
Sony on vastannut sanoen he kuulevat huolenaiheita ja ovat hukkua intohimo. He ovat aiemmin tehnyt lausuntoja ei halua vahingoittaa heidän suhdettaan faneja. Mutta tarkoittaako tämä sitä DRM-vapaa PS4? Vain aika näyttää.
Microsoft on myös yrittänyt tavoittaa faneja.
Larry Hryb, johtaja ohjelmointi Xbox Live-ehkä parhaiten tunnettu hänen gamer tag “Major Nelson”, vastasi viesti blogissaan kommentteja, joka antoi toivoa.
“Olemme täysin tietoisia siitä, mitä tapahtuu”, hän kirjoitti. “Olen myös työskennellyt muutamia asioita käsitellä sitä. En voi sanoa paljon enemmän juuri nyt. Mutta me kuuntelemme.”
Hän kiinnitti Twitter-tyyliin hashtags: # XboxOneUSEDGAMES ja # XboxOneNoDRM.
Tosiasia on, että Sony ja Microsoft eivät ole niitä, jotka hyötyisivät eniten DRM tai käyttää pelin rajoituksia. Pelien julkaisijat haluavat varmistaa, että he saavat maksetaan palkkaa työstään, ja joka sisältää käytettyjen markkinoilla.
Koska sattuneista studio sulkemiset ja taloudellisia vaikeuksia toisia, se ei ole vaikea nähdä, missä tuo halu tulee.
Kuten alla hidas alku Nintendon Wii U, pelaajat perustaa paljon niiden päätöksiä siitä, mitä konsolin ostaa pelejä, jotka ovat käytettävissä sen. Nintendo on dinged joidenkin pelaajien käynnistämässä hoikka kokoonpanolla ja on tällä hetkellä käynnistää uuden pyyhkäissyt uusia ja jo suosittuja nimikkeitä toiveita muodostavat maahan.
Lopulta se on epätodennäköistä, että suuret kustantajat suostuu yhdet säännöt yksi uusien konsolien ja toinen muille. Ja joka jättää huolissaan pelaajille arvoitus: mikä uuden laitteen ostatte jos ne molemmat ovat julkaistiin DRM ja käytettyjen peli kieltoja?
Ja että, jotkut sanovat, voisi avata oven Nintendo, joka ei ole digitaalisten oikeuksien hallinta sen pelejä.
Penny Arcade Raportti päätoimittaja Ben Kuchera kirjoitti hiljattain viittaa pelaajat ostaa Wii U niin viesti Sony ja Microsoft, miten tärkeä asia on heille.
“Palkitseminen että käyttäytymistä vauhtia myynti olisi naurettavan tehokkaita, ja lähettää paljon kovempaa viestin kuin ikinä voisi Twitterissä”, hän kirjoitti. “Mutta se edellyttää muutosten vaikutuksista.
“Toisin sanoen, kukaan ei pitäisi odottaa tätä tapahtuu. Emme näe todellista tahtoa pelaajia, hyvässä ja pahassa, kunnes preorders alkaa.”
Kaikki tiedon puutteet ovat todennäköisesti (toivottavasti) on selvitettävä, kun kukin yhtiö pitää vuosittaisen showcase E3, joka alkaa 11. kesäkuuta.
Sitten näemme, onko käytetty pelit ovat todella tärkeitä, tai viime kädessä merkitystä, pelaajille pyydetään avaamaan lompakot.

Leave a Reply