Turkin mielenosoittajia crowdfund Nyt-mainos

Turkin mielenosoittajat eivät ole vain kaduille. He verkossa ja käyttää crowdfunding saada sanomansa ulos.

Kolme New York City-pohjainen Turks olivat niin innoittamana hallituksen vastaisia ​​levottomuuksia, joka on ravistellut maansa tällä viikolla he päättivät käyttää Crowdfunding kerätä rahaa laittaa mainoksen New York Times selittää mitä tapahtuu Turkissa.
Vain muutama päivä, Crowdfunding aloite Indiegogo keräsivät yli 93000 dollaria ihmisiltä ympäri maailmaa, ja rahaa on edelleen liikkuvan sisään Tämä luku on reilusti yli 52000 dollaria tarvitaan koko sivun mainos.
“Katselu tilanne kehittyy Turkissa todella todella tehnyt meistä ajattelevat meidän täytyy tehdä jotain,” Murat Aktihanoglu, yksi crowdfunding järjestäjät, sanoi haastattelussa CNN.
“Olemme säännöllisesti kansalaisille. Emme ole aktivisteja. Emme ole poliitikkoja. Joten ajattelimme parasta mitä voimme tehdä, on yrittää lisätä maailmanlaajuista näkyvyyttä ja huomiota Turkin tilanteesta.”
Aktihanoglu sanoi koko sivun lehti-ilmoituksen olisi osoittaa tukea ihmisiä Turkin ja vastustamaan poliisin raakuutta.
Mainos odotetaan ajaa etuosaan Times myöhemmin tällä viikolla.
Järjestäjät käyttävät nyt palautetta Reddit päättää mitä tehdä ylimääräistä rahaa, joka on otettu esille. Monet ihmiset ovat ilmaisseet halunsa käyttää rahaa luoda ammattimainen dokumentti liikettä.
Turkin protestit alkoivat perjantaina Istanbulin sydämessä ja on kasvanut suurin vastaisku pääministeri Recep Tayyip Erdogan, koska hänet valittiin yli 10 vuotta sitten.
Mielenosoittajat ovat peloissaan siitä kysymyksiä, kuten sananvapautta ja syyttävät hallitusta on autoritaarinen.
“Haluamme hallitusta aloittamaan kuuntelemalla ihmisiä. Haluamme hallitusta aloittamaan kunnioittamaan demokratiaa Turkissa”, sanoi Aktihanoglu.
Sosiaalinen media on ollut valtava merkitys Turkin protesteja. Tutkimuksen mukaan New York University, yli 2 miljoonaa Twitter lähetettiin noin Turkin mielenosoituksiin vain kahdeksan tuntia perjantaina.
Erdogan pamahti Twitter auttaa ihmisiä leviämisen “valheita.” Sosiaalinen media, hän sanoi, “on pahin uhka yhteiskunnalle.”
Turkissa, hieman yli kolmasosa väestöstä käyttää sosiaalista mediaa, ja 57% niistä ihmisistä, sanovat he käyttävät sosiaalista mediaa jakamaan poliittisia näkemyksiä, mukaan raportin Pew Research Center.

Leave a Reply