Töräyttää ohjaamon tehdä siirtyminen verkossa taloudenhoito Perustaja: punaisesta Blue Ocean

30 kesäkuu uutiset, mukaan Voice of talouden “maailman yhtiö” kertoi, että kukaan ei olisi uskonut, että online-taksin liiketoimintaa täydessä vauhdissa, mutta on yritys jättäytynyt pois – se on hyvin kuuluisa toitottaa ohjaamo. Vielä odottamatonta, että toitottaa poistuminen taksi alle kuukausi ohjelmistoja, vaikka alku online-siivouspalvelu.
Töräyttää ohjaamo perinteiset ohjelmistot Didi taksi taksi eri lähteistä töräyttää ohjaamoajoneuvojen eivät ole yhteiskunnallisesti tyhjäkäynnillä auto, mutta autovuokraamo. Yksinkertaisesti sanottuna, töräyttää kutsutaan auto alkaa olla enemmän tyhjäkäynnillä ajoneuvojen leasing-yhtiö käsissä vuokrata auton, ja sitten läpi perustaa oman online-kanavien, vuokraa nämä autojen ja kuljettajien, jolloin asiakas voi nauttia “yksityinen”, kuten palvelut. Helppo auto, etäinen temppu myös käyttää tässä tilassa.
Selkeä liiketoimintamalli ja markkinoiden laaja, miksi töräyttää auton nimeksi tulee kuuden kuukauden kuluessa oli pakko vaihtaa työpaikkaa? Voice talouden on myös haastattelussa Toimittajat tänään yhtiön perustaja Yuntao. Mukaan Yuntao käyttöönotto, töräyttää ohjaamon päättivät poistua, lähinnä valtion sääntelystä ja kilpailua edistävä ympäristö.
Yuntao: Ensimmäistä kertaa meillä on ollut useita pullonkauloja, me jotkut autovuokraamojen, olimme yleensä helppo auto verkko ei ole sama, he valitsevat yläpäässä, että meidän on puhuttava leasingyhtiö hän yhteistyössä kuluttavien autojen, Juridisesti auto vähän järkeä kytkentäaikana, olemme sitä mieltä, että tämä riski on liian suuri luopua tulla talouden alalla autonvuokraus. Toinen syy on se, että olimme tekemässä, kun kollektiivinen taksi on jo tehty, ja meillä on täällä joitakin offset, olemme Kiinassa, käyttäjät haluavat halpaa, tietenkin, verkossa ei ole aikaa saada taksi Suhtaudumme tähän autovuokraamon auton, joten olimme hyvin voimakas käyttäjän laskuun.
Vuonna Yuntao mielestä nykypäivän taksi APP markkinoilla on päättynyt taistelu, lopputulos oli. Sen vahva ote, se olisi parempi avata toiseen maailmaan. Huolellisen pohtiminen ja syrjäytymistä, hän hahmotteli verkossa kiinteistönvälittäjä ja kaksi 020 online-siivouspalvelu hankkeita, ja päätti lopulta kirjoittaa verkossa ja siivotaan on tullut foorumi e koti siistinä.
Yuntao: että olimme 020 Tutkimuskohteita että on olemassa kaksi suuret markkinat, kiinteistönvälitys, on kodin piirissä, tuolloin myös edustaa kiinteistöä myydä, joten pääsemme eroon vaikeampaa. Mutta kotimaisten yritysten on julkisivu, täysin hakujärjestelmä tehdä, on jotain, joka meidän mielestämme on suhteellisen helppo taloudenhoito tarrat tulevat lisäksi sen tunneittain runsaasti resursseja, on 100000 tuotannon työntekijät Pekingissä neljä tuhat kotimaiset yritykset jokainen on 20 tai enemmän, niin me nopeasti leikataan tällä alalla sitä.
Anna Yuntao enemmän päättänyt tehdä “online kotimainen palvelu” uskossa, mutta myös ulkomaisten kanssa viestin. On selvää, että nimeltä HomeJoy online ulko kotimainen tuote, voitti tunnetuin sijoitusrahasto Andersonin investointi, joka voi symboloida tietyn signaalin.
e kodin siivous tukee tällä hetkellä vain Pekingissä, on mikro-kanava ja APP molemmilla alustoilla. Jotkut ohjelmiston käytöstä, että “tätä kamaa ja online-taksin ohjelmisto minäkin sitä!.” Roikkua verkossa käyttäjän luettelosta, napata yksi täti odottaa lähellä. Tällä hetkellä e house-siivous tunneittain maksu on 39 yuania / 2 tuntia, yksi tunti kuin markkinahinta 30 yuania 30 prosenttia, kun taas tuki online-maksu.
Lisäksi tämä tuotteiden käyttö ilman maksua linkkiä, jos puhdistus täti halukas käyttämään tätä ohjelmistoa, yhden vuoden vuosimaksu on 300 yuania, mikä vastaa yhden päivän vähemmän kuin miljoona.
Kun olet lukenut tuotteen, Voice of talouden toimittaja yritti tilauksia ja soitettujen puhelin päällystetty täti. Kuitenkin hieman epäilyttävältä täti maalattu toisaalta, hän ei saa käyttää ohjelmistoa, toisaalta, hän ei usko, että maailma kuin ilmainen lounas.
Tu täti: hän antaa sinulle tämän puhelimen, voit vastaanottaa tekstiviestejä joka päivä, hän sanoi päivittäin toimintaa, hän tarkoitti sanoa, eivät halua käsitellä häntä, en pyytänyt tätä asiaa, ei ole niin hyvä asia, ei ole ilmainen lounas. Tämä voi olla high-end kotiin, kuin mitään ulkomaisia, yleensä en kerro hänelle.
Tämä pinnoite täti merkitys “ilmainen lounas”, viittaa “e koti siistinä” täti koulutukseen, se on kuin taksi markkinointi-ohjelmisto, vapaasti siivoojien puhelin. Tu täti uskalla ottaa, eivät oikein ymmärrä, miten käyttää, niin hylkäsi hyvät aikomukset e siivousta.
Voice of talouden tänä aamuna, toimittajat haastattelivat neljä puhdistus täti, heidän asenteensa ovat enimmäkseen sopusoinnussa Tu täti. Tämä on sijoitettu e siivousta edistäminen ensimmäisen haasteen: miten tehdä puhdistus täti hyväksymään tämän uuden tuotteen?
Tältä osin e koti Jie perustaja Yuntao sanoi huomanneensa tämän ongelman ja on toteuttanut joitakin toimia tilanteen korjaamiseksi.
Yuntao: Täti master kuljettaja hyväksytään enintään vaikeampaa, olemme itse asiassa kaksi liikennemuotojen APP, soittaa suoraan täti, toinen malli on tapaaminen, täytä tiedot lähetetään alustalle, tartu täti single-mode, vähän kuin taksilla kuin että nämä kaksi tilaa etsintä havaitaan vasta kuukausi puhelun tila ei ole hankala, koska kuljettaja ei aina etsiä täti puhelin, hän kuuli puhelimen taskuunsa saa puhelimeen, ja olemme nyt tosiasiallinen toiminta 300 napata yksi täti, joka hyväksyy tämä malli on erittäin nopea. Siksi meidän seuraavaan osaan, jossa me napata kollektiivinen taksin yhden mallin perusteella, hän voi olla suurempi kuin mestari kuljettajien koulutus on hieman hitaampi, mutta meillä on myös joitakin tapoja ratkaista tämä ongelma, ei täti voi oppia, mutta sen sijaan master kuljettaja Vietämme hieman kärsivällisyyttä hieman kauemmin.
Yuntao uskoa, että materiaalin kannustimia edellytys, puhdistus täti oppii ennemmin tai myöhemmin.
Yuntao: täti joskus vasempaan korvaan ja ulos, sinun täytyy saada todellista elää jatkuvasti kannustaa häntä, hän heti kiihdyttää nopeutta oppimista.
Monet ihmiset ajattelevat, että nämä yritykset eivät kuulu mihinkään kotitalouksien siivous täti, hänelle, kuinka turvallista? Jos se on todella mitä tapahtui, miten löytää näitä naisia? e koti Jie perustaja Yuntao vakuutti toimittajille, että he olivat joutuneet arkistointi, turvallisuus on ehdottoman luotettava.
Yuntao: Olemme päteviä validointi, hän on meille täällä paikan päällä allekirjoittamaan sopimuksen, ja meidän täytyy näyttää hänelle henkilötodistus tiedostojen kopioita hänen kaikki tiedot meidän on auttaa sinua tarkistaa, pois pieni yritykset eivät yleensä ole niin kuiva, pienet yritykset yleensä laittaa nimesi, puhelinnumerosi jäljellä, sanot mitä aikaa tutustua elää, ei siitä henkilöllisyytesi. Kolmanneksi meidän identiteetit ovat suojattu, lisäksi tämä nyt alamme huoltaa vakuutus, on olemassa muutamia taalaa tapaturmavakuutus palvelut, täti pestä vaatteet päästä eroon huono voi olla vakuutettu, vakuutus 1,2 tuhat dollaria.
Mukaan Yuntao, tällä hetkellä heidän fooruminsa, alle kuukaudessa lähes 2000 yksi liike, ja allekirjoittamalla enemmän tädit, unelma on uudistaa elämää kaikkien kotimaisten yritysten.
Yuntao: Teemme ensimmäinen asia ensimmäinen ja tärkein on päästä eroon pieniä kotimaisia ​​yrityksiä, 10% ovat palvelukeskeisen kotitalous, kotitalous sekä Pekingissä on rakastava henkilökunta järjestelmä on 15 päivää koulutusta, ja loput 90% pienet kotimarkkinat Inc. Se on julkisivu, se on liian vähän tietoa, laittaa pöytä ja on yritys. Toinen vuosi antaa käyttäjille enemmän todella hyvä jotain arvoa, mitä meidän täytyy tehdä joitakin avoimuutta palvelujen Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten koulutusorganisaatioiden, tulokset joitakin koulutus täti ei mennä syvälle koulutusta, sitten tiedot meidän täti pelaa etiketti, kuten Sina Boga V, todentamiseen, hinta vetää kaltevuus, siellä on 25 taalaa tunti täti, on 40 dollaria tunnissa täti, On myös vaiheessa meidän tulee uusi luokka, emme täytä tunneittain tämä, kuten jotkut viime Yuesao, lastenhoitaja.

Leave a Reply