Toot en kabine at lave en overgang online husholdning Grundlægger: Fra rød til blå Ocean

30 juni nyheder, ifølge Voice of økonomien “verdens selskab” rapporterede, at ingen ville have troet, at online-taxi business i fuld gang, men der er et firma valgt ud – det er den meget berømte dytte førerhuset. Endnu mere uventet at dytte forlader en taxa på mindre end en måned softwaren, selv starten af ​​online rengøring.
Toot førerhus med traditionelle software Didi taxi taxi forskellige kilder dytte førerhus køretøjer er ikke socialt tomgang køretøj, men biludlejningsfirma. Simpelthen sat, dytte kaldet bilen begynder at have mere inaktiv køretøj leasingselskab i hænderne på en lejet bil, og derefter gennem at etablere deres egne online-kanaler vil udleje disse køretøjer med chauffører, så kunderne kan nyde den “private” som tjenester. Nem at bil, bil fjernt trick også brugt i denne tilstand.
Klar forretningsmodel og markedsføre et bredt anvendelsesområde, hvorfor dytte bil vil blive kaldt inden for seks måneder blev tvunget til at skifte job? Voice af økonomien er også et interview med journalister i dag at selskabets grundlægger Yuntao. Ifølge Yuntao introduktion, dytte cab valgte at afslutte, hovedsagelig på grund statslig regulering og konkurrencepræget marked.
Yuntao: Første gang vi stødte på en række flaskehalse, vi nogle biludlejningsfirmaer, var vi med den generelle let bil netværk er ikke det samme, de vælger den højere ende af det, vi er nødt til at tale til leasingselskabet han co-økonomiske biler, Juridisk set bilen en lidt mening aktivering tid, føler vi, at denne risiko er for stor til at give op at komme ind på området for økonomi biludlejning. Den anden grund er, at vi gør, når den kollektive taxi er allerede gjort, og vi har her nogle af forskydningen, er vi i Kina, brugere foretrækker billige, selvfølgelig, online er ikke tid til at få en taxa Vi tager denne biludlejningsfirma bil, så vi var meget magtfulde bruger tilbagegang.
I Yuntao mening har dagens taxi APP marked sluttede slaget, havde resultatet været. Dens stærkt hold på, ville det være bedre at åbne op en anden verden. Efter omhyggelig overvejelse og udstødelse, han afgrænset online ejendomsmægler og de to 020 online rengøringsservice projekter, og endelig besluttede at gå ind i online husholdning og rengøring er blevet en platform for e hjem rent.
Yuntao: at vi var 020 områder af undersøgelsen, at der er to store marked, en ejendomsmægler, er et hjemlige sfære, dengang repræsenterer også fast ejendom ejendomme til salg, så vi slippe af med det mere vanskeligt. Men indenlandske virksomheder er det en facade, helt matching system at gøre, er noget, som vi synes er relativt lette rengøring klistermærker kommer i tillæg til sine timeløn enorme ressourcer, der er 100.000 timelønnede i Beijing, fire tusind indenlandske virksomheder Hver enkelt har 20 eller mere, så vi hurtigt skåret i dette felt det.
Lad Yuntao mere fast besluttet på at gøre “online hushjælp” tro, men også fra udenlandske kolleger en besked. Det er underforstået, at en navngiven HomeJoy online udenlandske indenlandske produkt, vandt de bedst kendte investeringsfond Andersons investering, som kan symbolisere en bestemt signal.
e hjem rengøring service i øjeblikket kun understøtter Beijing, er der mikro-kanal-og APP begge platforme. Nogle mennesker i brugen af ​​denne software, siger, at “det her og online-taxi software også gerne det!”. Hæng i online brugerlisten, få fat i en tante venter nærheden. I øjeblikket e hus-rengøring time service afgift er 39 yuan / 2 timer, en time end markedsprisen på 30 yuan med 30 procent, mens støtte til online-betaling.
Hertil kommer, dette produkt anvendes, uden betaling link, hvis rengøring tante villige til at bruge denne software, etårige årlige gebyr er 300 yuan, svarende til en dag mindre end en million.
Efter at have læst det produkt, forsøgte Voice af økonomien reporter ordrer og udgående en telefon belagt tante. Men en lidt tvivlsom tante malet den ene side vil hun ikke bruge softwaren på den anden side ville hun ikke tro, at verden som en gratis frokost.
Tu tante: han vil give dig denne telefon, kan du modtage SMS-beskeder hver dag, sagde han hver dag aktiviteter, han ville sige, ikke ønsker at beskæftige sig med ham, jeg ikke bede denne ting, er ikke sådan en god ting, er der ingen gratis frokost. Dette kan være den høje ende hjem, ligesom noget fremmed, jeg generelt ikke fortælle ham.
Denne belægning tante betydningen af ​​”gratis frokost”, henviser til “e hjemmet rent” Tante i uddannelse, vil det være som en taxa marketing software, fri til at rengøringspersonalet en telefon. Tu tante tør ikke tage, ikke helt forstå, hvordan man bruger, så afviste de gode intentioner e rengøring.
Voice af økonomien i morges, reportere interviewet fire rengøring tante, deres holdninger er for det meste i overensstemmelse med Tu tante. Dette er placeret i e rengøring fremme i løbet af den første udfordring: hvordan man foretager rengøring tante til at acceptere dette nye produkt?
I denne henseende, sagde e hjem Jie grundlægger Yuntao de har bemærket dette problem, og har taget nogle skridt til at afhjælpe situationen.
Yuntao: Tante mester driver accepteret op til mere svært, vi er faktisk to tilstande på APP, en direkte opfordring til tante, en anden model er en aftale, skal du udfylde oplysningerne sendes til platformen, grab tante single-mode, lidt ligesom en taxa som det, disse to former for efterforskning opdaget efter en måned opkald tilstand er ikke en vanskelig opgave, fordi driveren ikke altid se tante telefon, hørte hun telefonen i lommen må ikke til telefonen, og vi er nu i selve driften af ​​en 300 grab en enkelt tante, der accepterer denne model er meget hurtigt. Derfor har vi næste afsnit, hvor vi snupper en kollektiv taxi enkelt baseret model, kan hun være større end master kørekursus at være en smule langsommere, men vi har også nogle af de måder at løse dette problem, ikke tante kan ikke lære, men snarere end master driver Vi bruger lidt tålmodighed lidt længere.
Yuntao tror, ​​at med materielle incitamenter som en forudsætning, vil rengøring tante lære før eller senere.
Yuntao: tante sommetider det venstre øre og ud, er du nødt til at få reel lever konstant stimulere hende, hun straks vil accelerere hastigheden af ​​læring.
En masse mennesker vil synes, at disse virksomheder ikke hører til nogen indenlandsk rengøring tante, hende, hvor sikkert? Hvis det er virkelig, hvad der skete, hvordan man finder disse kvinder? e home Jie grundlægger Yuntao forsikrede journalister, at de havde været genstand for arkivering, sikkerhed er absolut pålidelig.
Yuntao: Vi er kvalificeret validering, skal hun give os her på stedet for at underskrive en kontrakt, og vi er nødt til at se hende identitetskort på fil kopier af hende alle de oplysninger, vi skal hjælpe dig med at kontrollere, væk små selskaber er generelt ikke så tør, vil små virksomheder normalt sætte dit navn, telefonnummer venstre, du siger hvad tid adgang bor, ikke om din identitet. For det tredje, er vores identitet beskyttes, i tillæg til dette en nu begynder vi at servicere forsikring, der er et par bukke ulykkesforsikringer tjenester, tante vaske dit tøj for at slippe af med den dårlige kan forsikres, forsikringen i 1,2 tusind dollars.
Ifølge Yuntao, i øjeblikket i deres platform, mindre end en måned næsten 2000 enkelt virksomhed, og underskrive flere og flere tanter deres drøm er at reformere livet af alle indenlandske selskaber.
Yuntao: Vi gør det første, først og fremmest er at slippe af små indenlandske virksomheder, 10% er serviceorienterede hjemkundskab, husgerning samt Beijing har kærlige personale-system, er der 15 dages træning, og de resterende 90% af det lille hjemmemarked Inc. Det er en facade, det er for lavt niveau af information, sætte en tabel og er selskabet. Det andet år at give brugerne en mere reel god vis værdi, hvad vi behøver at gøre nogle åbenhed tjenester, vil vi samarbejder med tredjeparts uddannelsesorganisationer, har resultaterne af nogle af vores træning tante ikke gå dybt træning, så oplysningerne i vores tante spiller på en etiket, som Sina Boga et V, til godkendelse, vil prisen trække gradient, vil der være 25 bucks en times tante, vil der være 40 dollars en times tante, Der er også en fase, vi vil komme ind på nye kategori, vil vi ikke mødes den timeløn dette, herunder nogle nyere Yuesao, barnepige.

Leave a Reply