Toot een taxi naar een overgang online housekeeping Oprichter maken: Van rood naar Blue Ocean

30 juni nieuws, volgens de Voice of de economie “wereld bedrijf” gemeld dat niemand had gedacht dat online taxi bedrijf in volle gang, maar er zijn een bedrijf koos uit – het is de zeer beroemde toot cabine. Nog meer onverwacht is dat toot het verlaten van een taxi in minder dan een maand de software, zelfs de start van de online schoonmaakservice.
Toot cabine met traditionele software Didi taxi taxi verschillende bronnen toot cabinecombinaties zijn niet sociaal stationair voertuig, maar het autoverhuurbedrijf. Simpel gezegd, toot genaamd de auto te starten om meer stationair voertuig leasemaatschappij hebben in de handen van een gehuurde auto, en vervolgens via hun eigen online kanalen op te zetten, zal verhuren deze voertuigen met chauffeur, waardoor klanten de “prive” als genieten services. Makkelijk naar de auto, de auto verre truc ook gebruikt in deze modus.
Duidelijke business model en de markt een brede scope, waarom toeteren auto zal worden opgeroepen binnen zes maanden werd gedwongen van baan te veranderen? Stem van de economie is ook een interview met verslaggevers vandaag de oprichter van het bedrijf Yuntao. Volgens Yuntao inleiding, toot cabine koos om af te sluiten, vooral als gevolg van overheidsregulering en concurrerende marktomgeving.
Yuntao: De eerste keer dat we ondervonden een aantal knelpunten, hebben we een aantal autoverhuurbedrijven, waren we met de algemene gemakkelijke auto-netwerk is niet hetzelfde, ze kiezen voor het hogere eind van dat, we moeten de leasemaatschappij hij co-zuinige auto’s te praten, Juridisch gezien, de auto een beetje gevoel bediening tijd, we voelen dat dit risico is te groot om op te geven op het gebied van economie autoverhuur in te voeren. De tweede reden is dat we deden toen de collectieve taxi al is gedaan, en we hebben hier een aantal van de offset, we zijn in China, gebruikers de voorkeur goedkoop, natuurlijk, online is niet het moment om een ​​taxi We nemen deze autoverhuurbedrijf auto, dus we waren erg krachtig gebruiker daling.
In Yuntao mening, heeft de huidige taxi APP markt de slag eindigde, was de uitkomst geweest. Haar sterke greep op, zou het beter zijn om de openstelling van een andere wereld. Na zorgvuldig nadenken en uitsluiting, hij afgebakend de online makelaar en de twee 020 online schoonmaakservice projecten, en uiteindelijk besloten om het online huishouden en schoonmaakdiensten voer is uitgegroeid tot een platform voor e huis schoon.
Yuntao: dat we waren 020 studiegebieden dat er twee grote markt, een makelaar, is een huiselijke sfeer, op dat moment vertegenwoordigt ook vastgoed te verkopen, zodat we te ontdoen van het moeilijker. Maar de binnenlandse bedrijven is het een gevel, volledig matching systeem te doen is iets dat we denken is relatief eenvoudig housekeeping stickers komen in aanvulling op haar uurlijkse enorme rijkdommen, zijn er 100.000 werknemers per uur in Peking, vier duizend binnenlandse bedrijven Ieder heeft 20 of meer, dan zijn we snel gesneden in dit veld het.
Laat Yuntao meer vastbesloten om te doen “online binnenlandse dienst” het geloof, maar ook van buitenlandse collega’s een bericht. Het is duidelijk dat een benoemde HomeJoy online buitenlandse binnenlands product, won de bekendste investering beleggingsfonds Anderson, die een bepaald signaal kan symboliseren.
e schoonmaken van het huis-service ondersteunt momenteel alleen Beijing, zijn er micro-channel en APP beide platforms. Sommige mensen in het gebruik van deze software, te zeggen dat “dit spul en online taxi software ook, like it!.” Hang in de lijst met gebruikers online, pak een tante in de buurt te wachten. Momenteel, e huis-schoonmaak kosten per uur is 39 yuan / 2 uur, een uur is dan de marktprijs van 30 yuan met 30 procent, terwijl de ondersteuning voor online betalingen.
Daarnaast is dit product te gebruiken, zonder enige betaling koppeling, als het reinigen tante bereid om deze software te gebruiken, een jaar jaarlijkse vergoeding is 300 yuan, wat neerkomt op een dag minder dan een miljoen.
Na het lezen van het product, Stem van de economie verslaggever probeerde bestellingen, en belde een telefoon gecoate tante. Echter, een beetje dubieus tante schilderde de ene kant zullen ze niet worden met behulp van de software, aan de andere kant, zou ze niet geloven dat de wereld als een gratis lunch.
Tu tante: hij zal je deze telefoon te geven, kunt u tekstberichten ontvangen elke dag, zei hij elke dag activiteiten, bedoelde hij te zeggen, willen niet met hem te maken, heb ik niet dit ding te vragen, is niet zo’n goede zaak, er is geen gratis lunch. Dit kan de high-end thuis zijn, als iets buitenlands, algemeen ik hem niet vertellen.
Deze coating tante betekenis van “free lunch”, verwijst naar de “e huis schoon” Tante in opleiding, zal het zijn als een taxi marketing software, gratis te schoonmaakpersoneel een telefoon. Tu tante niet durven te nemen, doe niet helemaal begrijpen hoe te gebruiken, dus verwierp de goede bedoelingen e huis schoonmaken.
Stem van de economie deze morgen, reporters geïnterviewd vier reinigen tante, hun houding zijn meestal in overeenstemming met de Tu tante. Deze is geplaatst in e huis schoonmaken promotie tijdens de eerste uitdaging: hoe om het reinigen tante om dit nieuwe product te accepteren?
In dit verband, e huis Jie oprichter Yuntao zei dat ze dit probleem hebben gemerkt en heeft een aantal maatregelen genomen om de situatie te verhelpen.
Yuntao: Tante meester bestuurder aanvaard tot moeilijker, we zijn eigenlijk twee modi op de APP, een directe oproep aan de tante, een ander model is een afspraak, vul de informatie wordt verzonden naar het platform, pak tante single-mode, een beetje zoals een taxi als dat, deze twee modi van exploratie ontdekt na een maand call-modus is niet lastig, omdat de bestuurder niet altijd kijken tante telefoon, hoorde ze de telefoon in zijn zak mag niet aan de telefoon, en we zijn nu in de feitelijke werking van een 300 grijper een tante, die dit model aanvaardt is erg snel. Daarom hebben we volgende paragraaf, waarin we een collectieve taxi enkel model gebaseerd grijpen, ze kan groter zijn dan de meester rijopleiding te zijn een beetje trager zijn, maar we hebben ook enkele van de manieren om dit probleem op te lossen, niet de tante kan niet leren, maar in plaats van de meester bestuurder We besteden een beetje geduld een beetje langer.
Yuntao geloven dat met materiële prikkels als een voorwaarde, schoonmaak tante zal vroeg of laat leren.
Yuntao: tante soms de linker oor in en, je moet echt komen wonen haar voortdurend te stimuleren, ze meteen zal de snelheid van het leren te versnellen.
Veel mensen zullen denken dat deze bedrijven niet behoren tot enige huishoudelijke reiniging tante, haar hoe veilig? Als het echt wat er gebeurd is, hoe deze vrouwen vinden? e huis Jie oprichter Yuntao verzekerd verslaggevers dat ze onderworpen zijn aan het indienen was geweest, veiligheid is absoluut betrouwbaar.
Yuntao: Wij zijn gekwalificeerd valideren, moet ze ons geven hier ter plaatse om een ​​contract te ondertekenen, en we moeten haar identiteitskaart alle informatie die we moeten helpen controleren kijkt in het dossier exemplaren van haar, weg te klein bedrijven zijn over het algemeen niet zo droog, zouden kleine bedrijven meestal zet je naam, telefoon links, zeg je wat tijd toegang te leven, niet of je identiteit. Ten derde, zijn onze identiteit beschermd, naast deze ene nu beginnen we aan de verzekering te betalen, zijn er een paar dollar ongevallenverzekering diensten, tante wassen je kleren om zich te ontdoen van de slechte kunnen worden verzekerd, de verzekering in 1,2 duizend dollars.
Volgens Yuntao, momenteel in hun platform, minder dan een maand bijna 2.000 enkelvoudige zaken, en het ondertekenen van meer en meer tantes, hun droom is om het leven van alle binnenlandse vennootschappen te hervormen.
Yuntao: We zijn eerst bezig het eerste ding en vooral is om zich te ontdoen van de kleine binnenlandse bedrijven, 10% zijn service-oriented huishoudkunde, huishoudkunde evenals Beijing heeft liefdevolle personeel systeem, zijn er 15 dagen van de opleiding, en de resterende 90% van de kleine binnenlandse Inc Het is een façade, is het te lage niveau van informatie, zet een tafel en is het bedrijf. Het tweede jaar om gebruikers een meer echte goede enige waarde, wat we nodig hebben om wat openheid diensten doen geven, zullen we samen met derden opleidingsorganisaties, leverde de resultaten van een aantal van onze opleidingen tante niet diep gaan trainen, dan is de informatie in onze tante spelen op een etiket, zoals Sina Boga een V, voor authenticatie, de prijs zal trekken gradiënt, zal er 25 dollar per uur tante, zal er 40 dollar per uur tante, Er is ook een podium zullen we de nieuwe categorie in te voeren, zullen wij niet aan de uurlijkse dit, waaronder enkele recente Yuesao, kindermeisje.

Leave a Reply