Toot ένα ταξί για να κάνει μια μετάβαση σε απευθείας σύνδεση Ιδρυτής καθαριότητας: από κόκκινο σε μπλε Ocean

30 Ιουν. ειδήσεις, σύμφωνα με Φωνή της οικονομίας “παγκόσμιας εταιρείας» ανέφερε ότι κανείς δεν θα το φανταζόταν ότι σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση ταξί σε πλήρη εξέλιξη, αλλά υπάρχουν μια εταιρεία επιλέξει out – είναι το πολύ γνωστό καμπίνα κορνάρω. Ακόμη πιο απροσδόκητο είναι ότι κορνάρω έξοδο από ταξί σε λιγότερο από ένα μήνα, το λογισμικό, ακόμα και από την έναρξη της online υπηρεσίας καθαριότητας.
Cab Toot με παραδοσιακό λογισμικό ταξί Didi ταξί διαφορετικές πηγές οχήματα ταξί κορνάρω δεν είναι κοινωνικά αδράνεια του οχήματος, αλλά η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Με απλά λόγια, κορνάρω ονομάζεται το αυτοκίνητο αρχίσει να έχει πιο αδρανής εταιρεία leasing αυτοκινήτων στα χέρια του ένα νοικιασμένο όχημα, και στη συνέχεια μέσα να δημιουργήσουν τη δική τους online κανάλια, θα ενοικιάσει τα οχήματα με τους οδηγούς, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαύσουν την “ιδιωτική”, όπως υπηρεσιών. Εύκολο να το αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο μακρινό τέχνασμα χρησιμοποιείται επίσης σε αυτή την κατάσταση.
Σαφές επιχειρηματικό μοντέλο και την αγορά ένα ευρύ πεδίο εφαρμογής, γιατί το αυτοκίνητό κορνάρω θα κληθεί μέσα σε έξι μήνες αναγκάστηκε να αλλάξει θέσεις εργασίας; Φωνή της οικονομίας είναι επίσης μια συνέντευξη με δημοσιογράφους σήμερα στο Yuntao ιδρυτή της εταιρείας. Σύμφωνα Yuntao εισαγωγή, καμπίνα κορνάρω επέλεξε να βγείτε, κυρίως λόγω της ρύθμισης της κυβέρνησης και ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς.
Yuntao: Την πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε μια σειρά από σημεία συμφόρησης, ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, ήμασταν με το γενικό εύκολη δίκτυο του αυτοκινήτου δεν είναι το ίδιο, μπορούν να επιλέξουν το υψηλότερο τέλος της αυτό, θα πρέπει να μιλήσετε με την εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης που συν-οικονομικά αυτοκίνητα, Νομικά, το αυτοκίνητο λίγο χρόνο ενεργοποίησης έννοια, πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος αυτός είναι πολύ μεγάλη για να δώσει μέχρι να εισέλθουν στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων οικονομίας. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κάναμε όταν η συλλογική ταξί έχει ήδη γίνει, και εδώ έχουμε μερικά από τα offset, είμαστε στην Κίνα, οι χρήστες προτιμούν φθηνά, φυσικά, σε απευθείας σύνδεση δεν είναι η ώρα να πάρετε ένα ταξί Παίρνουμε αυτό το αυτοκίνητο ενοικίασης αυτοκινήτων της εταιρείας, έτσι ήμασταν πολύ ισχυρό πτώση του χρήστη.
Κατά τη γνώμη Yuntao, ταξί σημερινή αγορά APP έχει τελειώσει η μάχη, το αποτέλεσμα ήταν. Ισχυρή λαβή της στο, θα ήταν καλύτερα να ανοίξει έναν άλλο κόσμο. Μετά από προσεκτική μελετώντας και του κοινωνικού αποκλεισμού, που οριοθετείται την online κτηματομεσίτη και τα δύο 020 σχέδια σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία καθαριότητας, και τελικά αποφάσισε να εισέλθει στην online καθαριότητα και υπηρεσίες καθαρισμού έχει γίνει μια πλατφόρμα για την ηλεκτρονική σπίτι καθαρό.
Yuntao: ότι ήμασταν 020 περιοχές της μελέτης ότι υπάρχουν δύο μεγάλα αγορά, ένα μεσιτικό γραφείο, είναι μια οικιακή σφαίρα, εκείνη τη στιγμή, επίσης, αντιπροσωπεύει ακινήτων για την πώληση, έτσι ώστε να απαλλαγούμε από αυτό πιο δύσκολη. Αλλά εγχώριες εταιρείες είναι μια πρόσοψη, που ταιριάζουν απόλυτα το σύστημα να κάνουμε είναι κάτι που πιστεύουμε ότι είναι σχετικά εύκολο αυτοκόλλητα καθαριότητας έρχονται να προστεθούν σε ωριαία τεράστιων πόρων της, υπάρχουν 100.000 ωριαία εργαζομένων στο Πεκίνο, τέσσερα χίλια εγχώριες εταιρείες Κάθε ένα έχει 20 ή περισσότερα, τότε γρήγορα κοπεί σε αυτό το πεδίο.
Ας Yuntao πιο αποφασισμένοι να κάνουμε “σε απευθείας σύνδεση εγχώρια υπηρεσία” την πίστη, αλλά και από τους ξένους ομολόγους ένα μήνυμα. Είναι κατανοητό ότι ένα όνομα HomeJoy σε απευθείας σύνδεση ξένες εγχώριο προϊόν, κέρδισε το πιο γνωστό επενδύσεις επενδυτικών κεφαλαίων Anderson, η οποία μπορεί να συμβολίζουν ένα συγκεκριμένο σήμα.
home e υπηρεσία καθαριότητας υποστηρίζει προς το παρόν μόνο το Πεκίνο, υπάρχουν μικρο-καναλιών και APP δύο πλατφόρμες. Μερικοί άνθρωποι στη χρήση αυτού του λογισμικού, λέγοντας ότι «αυτά τα πράγματα και σε απευθείας σύνδεση λογισμικό ταξί πάρα πολύ, όπως αυτό!». Κρεμάστε στην online λίστα χρηστών, πιάσε μια θεία εκεί κοντά. Επί του παρόντος, το ηλεκτρονικό σπίτι καθαρισμού ωριαία χρέωση της υπηρεσίας είναι 39 γιουάν / 2 ώρες, μία ώρα από την τιμή αγοράς των 30 γιουάν κατά 30 τοις εκατό, ενώ η στήριξη για την online πληρωμή.
Επιπλέον, αυτή η χρήση του προϊόντος, χωρίς καμία σύνδεση πληρωμή, εάν καθαρισμού θεία πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό, ένα χρόνο ετήσιο τέλος είναι 300 γιουάν, που αντιστοιχεί σε μία ημέρα λιγότερο από ένα εκατομμύριο.
Μετά την ανάγνωση του προϊόντος, η Φωνή της οικονομίας δημοσιογράφος προσπάθησε εντολές, και τις εξερχόμενες τηλέφωνο με επικάλυψη θεία. Ωστόσο, λίγο αμφίβολη θεία ζωγράφισε το ένα χέρι, που δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν το λογισμικό, από την άλλη πλευρά, που δεν θα πιστεύουν ότι ο κόσμος όπως ένα δωρεάν γεύμα.
Tu θεία: αυτός θα σας δώσει αυτό το τηλέφωνο, μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου κάθε μέρα, είπε κάθε μέρα δραστηριότητες, ήθελε να πει, δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί του, δεν είχα ζητήσει αυτό το πράγμα, δεν είναι και τόσο καλό πράγμα, δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα. Αυτό μπορεί να είναι το high-end home, σαν κάτι ξένο, γενικά δεν τον λένε.
Αυτή η έννοια θεία επίστρωση «δωρεάν γεύμα», αναφέρεται στο “σπίτι e καθαρό” θεία στην εκπαίδευση, θα είναι σαν ένα λογισμικό μάρκετινγκ ταξί, δωρεάν για το προσωπικό καθαρισμού ένα τηλέφωνο. Tu θεία δεν τολμούν να πάρει, δεν καταλαβαίνω πώς να χρησιμοποιούν, απέρριψε τόσο οι καλές προθέσεις καθαρισμού e σπιτιού.
Φωνή της οικονομίας σήμερα το πρωί, δημοσιογράφους σε συνέντευξη τέσσερις θεία καθαρισμού, η στάση τους είναι ως επί το πλείστον σύμφωνα με το Tu θεία. Αυτό τοποθετείται στην προώθηση house e καθαρισμού κατά την πρώτη πρόκληση: πώς να κάνει τον καθαρισμό θεία να αποδεχθεί αυτό το νέο προϊόν;
Σε αυτό το πλαίσιο, το ηλεκτρονικό σπίτι Jie ιδρυτής Yuntao δήλωσαν ότι έχουν παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα και έχει λάβει ορισμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Yuntao: θεία πλοίαρχος οδηγού δεκτές μέχρι πιο δύσκολη, είμαστε στην πραγματικότητα δύο τρόποι για την APP, μια άμεση έκκληση για τη θεία, ένα άλλο μοντέλο είναι ένα ραντεβού, συμπληρώστε τα στοιχεία που αποστέλλονται στην πλατφόρμα, πιάσε θεία single-mode, κάπως σαν ένα ταξί, όπως ότι, αυτοί οι δύο τρόποι της εξερεύνησης ανακάλυψε μετά από ένα μήνα αναμονής κλήσης δεν είναι δύσκολο, επειδή ο οδηγός δεν φαίνονται πάντα τηλέφωνο θεία, άκουσε το τηλέφωνο στην τσέπη του, δεν μπορεί στο τηλέφωνο, και τώρα είμαστε στην πραγματική λειτουργία του αρπάξει 300 ένα ενιαίο θεία, που δέχεται αυτό το μοντέλο είναι πολύ γρήγορη. Ως εκ τούτου, το επόμενο τμήμα στο οποίο θα αρπάξει ένα συλλογικό ταξί μόνο με βάση το μοντέλο, μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την εκπαίδευση των οδηγών πλοίαρχο να είναι λίγο πιο αργό, αλλά έχουμε και κάποιους από τους τρόπους για να λύσει αυτό το πρόβλημα, όχι η θεία δεν μπορούν να μάθουν, αλλά μάλλον από τον οδηγό πλοίαρχος Ξοδεύουμε λίγη υπομονή λίγο περισσότερο.
Yuntao πιστεύουν ότι με τα υλικά κίνητρα ως προϋπόθεση, ο καθαρισμός θεία θα μάθουμε αργά ή γρήγορα.
Yuntao: θεία μερικές φορές το αριστερό αυτί και έξω, θα πρέπει να πάρετε πραγματικά ζουν την τόνωση της συνεχώς, που αμέσως θα επιταχύνει την ταχύτητα της μάθησης.
Πολλοί άνθρωποι θα πιστεύουν ότι οι εταιρείες αυτές δεν ανήκουν σε καμία εγχώρια θεία καθαρισμού, της πόσο ασφαλής είναι; Αν είναι πραγματικά ό, τι συνέβη, πώς να βρείτε αυτές τις γυναίκες; e home Jie ιδρυτής Yuntao διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι είχαν υποστεί από την κατάθεση, η ασφάλεια είναι απολύτως αξιόπιστη.
Yuntao: Είμαστε εξειδικευμένο επικύρωση, που πρέπει να μας δίνουν εδώ επί τόπου για να υπογράψει μια σύμβαση, και πρέπει να δούμε την ταυτότητα της σχετικά με τα αντίγραφα των αρχείων της, όλες τις πληροφορίες που θέλουμε να σας βοηθήσει να ελέγξει, μακριά μικρό οι εταιρείες δεν είναι γενικά τόσο ξηρό, οι μικρές εταιρείες θα βάλει συνήθως το όνομά σας, το τηλέφωνό αριστερά, λέτε ό, τι ο χρόνος πρόσβασης ζουν, δεν είναι αν η ταυτότητά σας. Τρίτον, οι ταυτότητές μας προστατεύονται, εκτός από αυτό το ένα τώρα αρχίζουμε να εξυπηρετήσει την ασφάλιση, υπάρχουν μερικά δολάρια Υπηρεσίες ασφάλισης ατυχημάτων, η θεία πλένετε τα ρούχα σας για να απαλλαγούμε από το κακό μπορεί να ασφαλιστεί, το ασφαλιστικό σε 1,2 χίλια δολάρια.
Σύμφωνα Yuntao, σήμερα στην πλατφόρμα τους, λιγότερο από ένα μήνα περίπου 2000 ενιαία επιχείρηση, και η υπογραφή και περισσότερο θείες, το όνειρό τους είναι να μεταρρυθμίσει τη ζωή όλων των εγχώριων εταιρειών.
Yuntao: Κάνουμε το πρώτο πράγμα πρώτα απ ‘όλα είναι να απαλλαγούμε από μικρές εγχώριες εταιρείες, το 10% είναι προσανατολισμένη στις υπηρεσίες οικιακής οικονομίας, οικιακή οικονομία, καθώς το Πεκίνο έχει αγάπη συστήματος προσωπικό, υπάρχουν 15 ημέρες από την κατάρτιση, και το υπόλοιπο 90% των μικρών οικιακών Inc Πρόκειται για μια πρόσοψη, είναι πολύ χαμηλό επίπεδο ενημέρωσης, να θέσει ένα τραπέζι και είναι η εταιρεία. Το δεύτερο έτος να δώσει στους χρήστες μια πιο πραγματική καλό κάποια αξία, αυτό που πρέπει να κάνουμε κάποιες υπηρεσίες διαφάνεια, θα συνεργαστεί με τρίτους φορείς κατάρτισης, τα αποτελέσματα ορισμένων από θεία εκπαίδευσης μας δεν πάνε βαθιά κατάρτιση, τότε οι πληροφορίες στη θεία μας, παίζοντας σε μια ετικέτα, όπως Σίνα Boga ένα V, για έλεγχο ταυτότητας, η τιμή θα τραβήξει κλίση, θα υπάρχουν 25 δολάρια θεία μια ώρα, θα υπάρχουν 40 δολάρια θεία μιας ώρας, Υπάρχει επίσης ένα στάδιο που θα εισέλθουν στην νέα κατηγορία, δεν θα πετύχουμε την ωριαία αυτή, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων πρόσφατων Yuesao, νταντά.

Leave a Reply