Tilsyneladende Matters: du sutter på vaske dine hænder

George Carlin sagde engang: “Jeg har ikke automatisk vaske mine hænder, hver gang jeg går på toilettet. Du ved, når jeg vasker mine hænder? Når jeg s ** t på dem.”

Et par år før han gik bort, havde jeg faktisk en chance for at ryste Georges uvaskede hånd. Og mens jeg bestemt ikke fortryde at få at møde den mand, jeg er nu, lidt bekymret med, hvorvidt jeg straks nød nogen post-introduktion Doritos.
At ost rester på fingrene – det er så godt.
“Tilsyneladende Matters” Er Jarrett Bellinis ugentligt (og lidt tilfældigt) se sociale medier trends.Of selvfølgelig George hænder var sandsynligvis lige så urene som nogen andens, overvejer kun 5% af os rent faktisk vaske korrekt i første omgang, ifølge til en ny trend undersøgelse fra Michigan State University.
Mind dig, dette opsigtsvækkende statistik er ikke at antyde, at de øvrige 95% af os simpelthen stirre på en bar af sæbe, lydløst savle lidt, og derefter bære det som en hat. For det meste får vi alle det generelle koncept for sæbe.
Men hvad det egentlig betyder, er, at mange mennesker faktisk ikke vaske længe nok til at dræbe smitsomme bakterier. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, må man tilbringer mindst 15 sekunder skrubbe med sæbe og vand til effektivt rense væk de modbydelige rester af hvad fanden var det du lige plukket fra låret.
“Giv mig lige, Doc. Er det kræft?”
Håndvask undersøgelse afslører beskidte hemmeligheder “Det er en Skittle.”
Femten sekunder af vask ikke lyder som meget, men det er. Seriøst. Prøv at gøre noget for den lange, som at læse eller hjælpe andre. Det er damn nær umuligt.
I virkeligheden, jeg lige nu vil have dig til at starte mock-vaske dine hænder, mens tælle op. Jeg lover du begynder at føle fjollet med den tid, du kommer til syv. Hvilket er kun halvvejs, og et helt sekund længere end den gennemsnitlige vask, der varer seks sekunder.
Men en solid 15-Mississippi er, hvad der kræves af os, så vi ikke går rundt i byen beskidt og syge, hensynsløst at give hinanden brændende fornemmelser.
Det er, hvad Bangkok er for. Jeg så, at “Hangover” efterfølger.
Så for at finde ud af alt dette brutto-og uheldige information, Michigan State University forskere listende observeret 3.749 mennesker på offentlige toiletter. Som jeg er sikker var slet ikke uhyggelig.
“Hvad? Du behøver ikke tage en camping stol til offentlige badeværelser?”
Ud over at opdage, at de fleste af os ikke at vaske ordentligt – især mænd – de har også lært, at 33% af befolkningen ikke bruger sæbe, og 10% havde ikke engang gider at vaske overhovedet.
Og desværre, der er en ganske god chance for en af ​​de personer lige lavet din sandwich. Og ved “lavet” mener jeg kvalte den i små bittesmå partikler af menneskelig snavs.
Carl Borchgrevink, professor i gæstfrihed business og ledende efterforsker i undersøgelsen, bemærkede, at “Disse resultater var overraskende for os, fordi tidligere forskning foreslået, at ordentlig håndvask sker på et meget højere sats.”
Så det ser ud til vi har fået doven.
Hvilket er grunden til nogle fødevarer og (især) sundhedspleje virksomheder henvender sig til teknologien. Den grundlæggende budskab: I er alle beskidte og brutto, så vi bringer i robotter.
For eksempel er der CloudClean der udsteder madservice medarbejdere et ID badge. Når en server eller kok gåture i toilettet, en vægmonteret sensor bemærker enkeltes ankomst. En anden sensor er placeret på sæbedispenser.
Hvis Suzie glemmer at vaske sine hænder – som er temmelig sandsynligt, da hun var sandsynligvis kun i at ryge pot under hendes pause – ID badge vil blidt bippe som en påmindelse.
Så, hvis Suzie helt undlader at vaske før de forlader lokalet, systemet automatisk opdaterer sin Facebook-status med pinlige fotos.
Når det kommer til straf, og offentlig ydmygelse, er CloudClean ikke rode rundt.
Faktisk system bare meddeler ledelsen, at Suzie burde nok ikke være på fisk pligt. Men den anden idé ville helt sikkert arbejde, også.
En anden lignende ordning, Biovigil, bruger også elektroniske skilte. Når en læge eller sygeplejerske ind i en patients værelse, badge minder den enkelte at bruge sanitizer. Så han eller hun holder en hånd op til badge der registrerer alkohol. Hvis sanitizer har været brugt, badge grønt, så alle ved. Og alt dette er registreret i en central server.
Det faktisk virker som et stort system til travle og distraheret sundhedspersonale, forhåbentlig gør bakterier én ting mindre at bekymre sig om.
I modsætning til alle de kræft Skittles vokser på låret.

Leave a Reply