“The Guardian”: ύπνο δεκαετία Microsoft

Γνωστή ξένων μέσων ενημέρωσης, “The Guardian” Online, έγραψε πρόσφατα κατά την τελευταία δεκαετία, Web αναζήτησης, online διαφήμιση, και smart phones δεν υπόκεινται στην προσοχή της Microsoft, γίγαντας της τεχνολογίας επιτέλους ξύπνησε από ένα όνειρο ακόμα;

Πριν από πολύ καιρό, ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Bill είχε ένα όνειρο για το μέλλον. Εξέφρασε την ελπίδα ότι «κάθε γραφείο μπορεί να έχει έναν προσωπικό υπολογιστή, κάθε υπολογιστής τρέχει το λογισμικό της Microsoft.” Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, Bill συν-ίδρυσε την εταιρεία να γίνει η μεγαλύτερη χρήματα κάνοντας μηχανή στον κόσμο, Το νομοσχέδιο έχει γίνει επίσης πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.
Επιχειρηματικό μοντέλο της Microsoft είναι εξαιρετική. Η παραγωγή του υλικού του υπολογιστή, κουραστική εργασία σε κάποιον άλλο να κάνει, ότι ο «κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM)”, οι εν λόγω παραγωγοί βρίσκονται στην Ταϊβάν και άλλους χώρους, με τα περιθώρια κέρδους συρρικνώνονται εξοπλισμού παραγωγής. Και η Microsoft να κάνετε είναι να γράψετε το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές λογισμικού Office. Οι εν λόγω λογισμικό είναι σε θέση να παράγει ΚΑΕ υλικό από το ακριβό Χαρτοστάτης μπορεί αποτελεσματικά να μετατραπεί σε ένα εργαλείο για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις εργασίας.
Κατά τη διαδικασία της δημιουργίας αυτών των λογισμικών μεγαλύτερο κόστος είναι στις αρχές της δεκαετίας, όταν το πρόγραμμα γραμμένο, το μελλοντικό έργο αντιγράφεται χωρίς την ανάγκη για νέες επενδύσεις. Σε συνδυασμό με το Microsoft Windows ανέκαθεν προτιμάται από τις επιχειρήσεις, ο Bill και οι συνεργάτες του θα πρέπει να κάνετε είναι να συλλέγει μονοπωλιακών μισθωμάτων τους. Και δεν είναι αλήθεια.
Στην πραγματικότητα, επειδή η Microsoft τα στοιχήματα για τα κύρια οφέλη της ενέργειας από το γραφείο, οπότε δεν παρατηρήσετε μια πολύ σημαντική αλλαγή. Η αλλαγή αυτή ονομάζεται το Διαδίκτυο, μια νεοσύστατη εταιρία Netscape είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ανάπτυξή του.
Οι ηγέτες της Netscape είχε οραματιστεί τόλμη, που ονομάζεται “Web Browser” λογισμικό θα κάποια μέρα να αντικαταστήσει το λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows.
Μετά τη γοητεία του Διαδικτύου έλκονται Bill. Το 1995, έγραψε μια γνωστή εταιρεία εσωτερικό σημείωμα, παρομοίασε την παλίρροια του Διαδικτύου. “Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, η ανάπτυξη του Διαδικτύου», έγραψε, «θα είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέλλον να αποφασίσει την κατεύθυνση της βιομηχανίας μας …… να δω το Διαδίκτυο έχει περάσει από διάφορα στάδια, αλλά Τώρα, νομίζω ότι το Διαδίκτυο είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το σημείωμα, θέλω να καταστήσω σαφές είναι ότι η επιχείρηση Διαδικτύου της Microsoft είναι πολύ σημαντικό για κάθε ένα από το Διαδίκτυο δημιουργήθηκε από το PC της IBM το 1981, μετά την πιο σημαντική όρος της προόδου. ”
Με Gates άποψη, το Internet θα φέρει μια πολύ σοβαρή απειλή για τη Microsoft. Microsoft κάθε τομέα των επιχειρήσεων, καθώς και την παραγωγή του κάθε προϊόντος θα πρέπει να είναι και να συνδέονται στο Διαδίκτυο. Απροσδόκητη είναι ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την υπόσχεσή του. Bill πολύ σύντομα χρόνο για να επιτευχθεί ο μετασχηματισμός της εταιρείας. Και σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είχε αποφασίσει να καταστρέψει Netscape, κάνει σχεδόν στα πρόθυρα της Microsoft για το κλείσιμο του κινδύνου. Ένας ομοσπονδιακός δικαστής στην έρευνα διαπίστωσε ότι η Microsoft καταχράστηκε τη μονοπωλιακή της θέση, κάτω όριο του προγράμματος περιήγησης στο Web στα λειτουργικά συστήματα της. Τελικά, η Microsoft είναι ενάγεται, και η αντιμονοπωλιακή υπόθεση τελικά Yin Qiaozhi · W · Ο Μπους κέρδισε τις εκλογές το 2000, αφήστε το υπόλοιπο θέμα. Η Microsoft για άλλη μια φορά έχεις την ευκαιρία να αναρρώσουν.
Συμπτωματικά, την ίδια χρονιά, ο Γκέιτς απέρριψε CEO της Microsoft θέση, και σταδιακά αποσύρθηκε από την διοίκηση της Microsoft. Αλλά δεν το είχα προσέξει ο άνθρωπος που ανέλαβε τη θέση του, συμπεριλαμβανομένων και των υφιστάμενων CEO Steve Ballmer (Steve Ballmer) θέλουν απλά να καθίσετε και να απολαύσετε τίποτα περισσότερο.
Τι άλλο μπορεί να εξηγήσει την απειλή της πλησιάζει τα μάτια μέχρι να παρατηρήσει την επόμενη αναζήτηση στο διαδίκτυο, online διαφήμιση, έξυπνα τηλέφωνα και tablet PCs σημασία του; Ή θέλουν μόνο τα αρχικά παράθυρα και τις πωλήσεις του Office για τη συνέχιση στροβιλισμού ύπνο;
Ξαφνικά, έχουν τη δυνατότητα να καθησυχαστικά στοιχεία δεν είναι πλέον τόσο καθησυχαστικό το έδαφος. Πωλήσεις PC άρχισαν να μειώνονται απότομα, πράγμα που σημαίνει ότι «ζώνη άνεσης» της Microsoft μπορεί να μειωθεί. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, τα πρώτα σημάδια ότι ο Steve Ballmer και η Microsoft ξυπνήσει. Μέχρι 2700, με μια λέξη, γεμάτη με το σάλιο γραφειοκρατική εσωτερικό σημείωμα, ο Steve Ballmer ανακοίνωσε μια “εταιρεία με εξαιρετική αίσθηση του σχεδίου αναδιοργάνωσης, το οποίο θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματική και πιο ικανότητα σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της καινοτομίας. ”
Πολλαπλές Microsoft εσωτερικές ομάδες μάχης, δηλαδή “ομάδα προϊόντων” θα διαλυθεί, και το σύνολο της εταιρείας (συνολικά 97.000 εργαζόμενοι) θα είναι επίσης στο “λειτουργίες” on-line (τμήμα μηχανικής, τμήμα μάρκετινγκ, τμήμα σχεδιασμού και R & D) για την αναδιάρθρωση του Στόχος ήταν “να κάνει το σύνολο της εταιρείας σε στρατηγικό κοινές προσπάθειες.”
Στη συνέχεια, η εταιρεία συμφώνησε να επιτρέψει σε όλους του “μια στρατηγική” στο τέλος είναι τι; Γιατί θα πρέπει να “. Να πάει να εκτελέσει την καλύτερη στρατηγική μας για να ξεκινήσει μια σειρά από συσκευές και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους ολοκληρώσουν πιο πολύτιμα τις δραστηριότητές τους για να βοηθήσει τις εταιxρείες να κάνουν το πιο σημαντικό επιχειρηματικό” Αυτά τα λόγια, εν ολίγοις, είναι να πούμε: Δεν έχουμε ιδέα, πραγματικά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε είναι απασχολημένοι με κάτι.
Είτε σας αρέσει ποια πτυχή του Bill Gates, θα πρέπει να τον θαυμάζουν για το σημείο πρέπει να κρατάτε την ακρίβεια της ώρας: Όταν όλα ήταν μια χαρά, όταν επέλεξε να βγούμε.

Leave a Reply