Tech-yritykset kuski näyttävät kaikkein avoin

Luota meihin, olemme Silicon Valley. Amerikan suurin Internet-yritykset ovat kompastuminen itsensä vahvistamaan imagoaan jälkeen blockbuster esitettävät tiedot niiden rooli Yhdysvaltain hallituksen kiistelty tietojen kerääminen ohjelman.

Siitä lähtien uutiset ehdotti, että suuret teknologian yritykset – kuten Apple, Google, Facebook ja Yahoo – antaa National Security Agency (NSA) kanssa esteetön tai “suora” pääsy niiden palvelimet, yritykset ovat käyneet aggressiivisen osoittamaan, että ne “eivät ole hallituksen stooges.
Nyt useat alkuun Silicon Valley harjoittavat peliä yhden upmanship osoittaa, että ne ovat kaikkein avoin Internet-yhtiö on estää.
Alustavien raporttien noin “suora yhteys”, osana luokiteltujen Yhdysvaltain tiedustelupalvelun järjestelmä nimeltään Prism, ovat osoittautuneet vääriksi. Mutta Prism tapahtumat ovat osoittaneet pitkään yksityisyyden pelkoja siitä, miten Yhdysvaltain suurin teknologiayritysten hoitaa laaja troves käyttäjätiedot. Internet jättiläiset ovat joutuneet tarkastelun jälkeen kertoo, että NSA käyttää Prism tutkia tietoja – kuten sähköpostit, videot ja chatteja – että se kerää kautta tehtyihin pyyntöihin Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA), yksi kiistanalainen lakeja sydän nykyisen NSA-vakoilla villitys.
Apple julkistaa tietoja pyynnöstä numerot
Obama: NSA ohjelmat ovat avoimia
Facebook myöntää rooli NSA tarkkailusta Prism vuoto, joka oli toimitettu Guardian ja Washington Post by ilmiantaja Edward Snowden, Apple, Google, Facebook ja Yahoo kaikki antanut lausuntoja – aikaan hätkähdyttävän samankaltainen oikeudellinen kieli – kiistatonta, että ne antavat NSA “suora” tai esteetön pääsy palvelimiin.
Mutta yritykset ilmeisesti tunsi tarvetta mennä pidemmälle kuin kiellot, ja viime päivinä ovat mukana kilpailussa osoittamaan sitoutumisensa avoimuuteen.
Vaikka Silicon Valley on juuret Yhdysvaltain armeijan – Defense Advanced Research Projects Agency oli keskeinen Internetin kehitys – illan tech-yritykset ovat innokkaita osoittamaan riippumattomia hallituksesta ja usein näyttää libertaarinen putkesta.
Monet insinöörit Piilaaksossa ovat sympaattisia “hakkeri” kulttuuri. Ennen kaikkea, Silicon Valley tech titaanien ovat varovaisia ​​menettää kuluttajien luottamus, joka voisi vaarantaa niiden yrityksiä. Nämä yritykset ovat epäilemättä hyvin tietoisia lukuisia varmempi vaihtoehtoja palvelujaan, joista käyttäjät voivat vaeltaa Internetiä anonyymisti.
Google käynnisti avoimuutta taistelu viime viikolla, kun se pyysi Yhdysvaltain oikeusministeri Eric Holder ja FBI-johtaja Robert Mueller Julkaisulupahakemus “yhteenlaskettu määrä kansallisen turvallisuuden pyynnöt, mukaan lukien Finanssivalvonnan paljastukset – kannalta sekä numero saamme ja niiden laajuus. ”
Tämä pyyntö oli huomionarvoista, koska se oli ensimmäinen kerta Google oli jopa myöntänyt, että se saa kansallisen turvallisuuden Finanssivalvonnan pyyntöihin. Facebook ja Microsoft nopeasti perässä vastaavia pyyntöjä. Department of Justice tiedottaja kertoi TIME, että virasto on parhaillaan uudelleen pyynnön.
Sitten viikonloppuna, Facebook, joka toisin kuin Google ei ole koskaan julkaissut avoimuuskertomus pääsivät sopimukseen hallituksen kanssa, jotta se voi luovuttaa tietoja Yhdysvaltain tietopyyntöjä. Facebook sanoi, että päättyneen puolivuotiskauden aikana 31 joulukuu 2012, se sai välillä 9000 ja 10000 datapyyntöihin, kuten rikos-ja kansallisen turvallisuuden liittyvät pyynnöt, jotka kattavat välillä 18000 ja 19000 tilejä.
“Olemme tyytyväisiä, että seurauksena keskusteluissamme, voimme nyt sisällyttää avoimuuskertomus kaikki Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden liittyvät pyynnöt (myös Finanssivalvonnan sekä National Security Letters) – joka toistaiseksi ei ole yritys on saanut luvan tehdä “Facebook lakiasiainjohtaja Ted Ullyot sanoi ei-niin-hienovaraisia ​​kaivaa yhtiön kilpailijat.
Pian sen jälkeen Microsoft julkaisi samanlaisia ​​tietoja, mikä osoittaa, että yhtiö sai välillä 6000 ja 7000 rikos-ja kansallisen turvallisuuden vierailua sairastaa 31000 ja 32000 kuluttajien tilejä.
“Tämä vaikuttaa vain pieni murto-osa Microsoftin maailmanlaajuinen asiakaskunta,” John Frank, Microsoftin varatoimitusjohtaja neuvon, sanoi blogi. “Avoimuus ei välttämättä yksin riitä palauttamaan kansalaisten luottamusta, mutta se on hyvä paikka aloittaa.”
Maanantaina Apple liittyi puolueen ja ilmoitti, että 01 joulukuu 2012, 31 toukokuu 2013 se sai välillä 4000 ja 5000 pyyntöjä Yhdysvaltojen lainvalvontaviranomaisten asiakkaiden liittyvien tietojen välillä 9000 ja 10000 tilejä tai laitteita, kuten niin rikos tutkinta-ja kansallisen turvallisuuden “asioita.” Apple sanoi, että se oli vapauttava tiedot “avoimuuden.”
Yahoo seurasi myöhään maanantaina sanoi, että se sai “välillä 12000 ja 13000 vierailua, mukaan rikos, Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA), ja muut pyynnöt.”
MORE: Tässä syy Google on ostamassa Waze, tulikuuma mobiililiikennettään app, for 1000000000 dollari
Tässä on ongelma. Sopimuksen mukaan Facebook, Microsoft, Apple ja Yahoo hallituksen kanssa päästään, yritykset sallittu vain vapauttaa yhteenlaskettu määrä koko Yhdysvaltain tietopyynnöt. Ratkaisevaa on, niitä ei saa erikseen puhkeaa määrä Finanssivalvonnan pyyntöjä.
Tästä syystä emme tiedä, onko hän saanut 50 FISA pyyntöjä, 500 tai 5000. Tämän seurauksena paljastukset, kun taas kiitettävä, hame noin keskeinen kysymys NSA-vakoilla kiista, joka on luonnetta ja laajuutta yritysten osallistuminen Yhdysvaltojen salaiset kansallisen turvallisuuden tutkimuksista.
“Uskomme, yritysten olisi sallittava rikkoa erityisiä numeroita Finanssivalvonnan pyyntöjä”, sanoi Amie Stepanovich johtaja Kotimaan seurantahankkeen klo Electronic Privacy Information Center, Washington-pohjainen yleisen edun organisaatio. “Nämä luvut antaisivat valtakunnallisesti avoimuutta. Uskomme myös, että yksittäiset käyttäjät suunnattu alle Finanssivalvonnan olisi saatava ilmoitus, että he olivat valvonnan kohteena, vaikka itse asiassa niin heillä on mahdollisuus riitauttaa valvonta oikeudessa.”
Google, joka aiemmin tänä vuonna oli ensimmäinen Internet-yhtiö paljastaa pyyntöihin kansallisen turvallisuuden Letters (NSLS) – erillinen tyyppi kyselyn kuin Finanssivalvonnan pyyntöihin – järjestely iski Facebook, Microsoft, Apple ja Yahoo ei ollut tyydyttävä.
“Olemme aina uskoneet, että on tärkeää erottaa toisistaan ​​eri hallitusten pyyntöjä,” Google sanoi lausunnossaan. “Meillä on jo julkaista rikos pyytää erikseen National Security Letters. Käsittelemällä kahteen ryhmään yhdessä olisi askel taaksepäin käyttäjille. Meidän pyyntö hallitus on selvä: voi julkaista yhteenlaskettu määrä kansallisen turvallisuuden pyynnöt, mukaan lukien Finanssivalvonnan paljastukset, erikseen. ”
Näkökulma: Obaman “patentti peikon uudistus: Miksi kaikkien pitäisi hoitaa
Twitter, jota ei nimetty NSA vuotaa kuin osallistujana Prism ohjelman nopeasti heitti tukensa takana Google.
“Olemme samaa mieltä Google,” Benjamin Lee, Twitter oikeudellinen johtaja, sanoi Twitter viestin. “On tärkeää pystyä julkaisemaan numerot kansallisen turvallisuuden pyynnöt – myös Finanssivalvonnan esitettävät tiedot – erikseen.”
Siten ääriviivat avoimuuden taistelun tehtiin. Toisella puolella: Facebook, Microsoft ja Apple. Toisaalta, Google ja Twitter.
Omalta, Facebook, Microsoft ja Yahoo sanoivat edelleen kehottaa hallitusta sallimaan heidän kertoa tarkemmin kansallisen turvallisuuden pyynnöt, mukaan lukien Finanssivalvonnan pyyntöihin. Facebook sanoi jatkavansa “ajamaan vieläkin avoimuutta, jotta käyttäjät ympäri maailmaa voivat ymmärtää, miten harvoin me pyydetään antamaan käyttäjätiedot kansallisen turvallisuuden perusteella.” Microsoft sanoi: “Mitä me saa julkaista edelleen jäävän mitä tarvitaan auttaa yhteisöä ymmärtämään ja keskustelemaan näistä asioista.”
Mutta vain Google on tähän mennessä kestänyt silmiinpistävää käsitellä hallituksen tietojen luovuttamisen pyyntöjä. Maanantaina Google tiedottaja kertoi TIME, että yhtiö ei ollut päivitetty sen neuvottelut hallituksen kanssa puhkeamassa Finanssivalvonnan pyyntöihin.

Leave a Reply