Što očekivati ​​u Apple WWDC

Sve tech svijetu oči će biti na Apple ponedjeljak, kada je computing giganta 24. godišnji Worldwide Developers Conference počinje u San Franciscu.
Kao što mu ime govori, jednonedeljnoj skup omogućava Apple domaćin prezentacije i radionice za ljude koji zarađuju za život pisanje aplikacije i softver koji radi na svojim proizvodima.
Ali njegova otvaranja uvodno gotovo uvijek čini vijest. Na konferenciji je bio odskočna daska za dva telefona (iPhone 3GS u 2009 i iPhone 4 u 2010) i nekoliko novih, ili ažurirati, Mac.
Ove godine, bivši čini vrlo vjerojatno. Ovo drugo? Možda ne toliko.
Fanovi su galamili za neke uzbuđenja, jer Apple nije predstavio novi veliki proizvod od ipad Mini u oktobru prošle godine. I uz rastuće konkurencije iz takvih rivala kao Amazon i Samsung, tu je uvijek mogućnost da je tajnoviti ljudi iz Cupertino kuvaju se nešto veliko.
Predviđanja za Appleov Smart TV Evo Pogledajte šta očekivati ​​od WWDC 2013. Appleov glavni počinje u ponedeljak u 13:00 ET.
Novi iOS
Najsigurniji ulog za WWDC je da će Apple predstaviti iOS 7 na svijetu.
Po prvi put, Apple potpredsjednik Jonny Ive je odgovoran za ažuriranje, a izvještaji su predložili mobilni operativni sistem će biti “crna, bijela i ravna sve strane.”
Neimenovani izvori Apple pojavili na Webu, rekavši da je veliki dio boje, sjaj i sjaj će biti uklonjen iz izgled iPhone, iPad i iPod Touch ekrani u korist jednostavnije crno-bijeli temu.
Stil na stranu, tu će gotovo sigurno biti mnoštvo novih mogućnosti objaviti kao.
Izvještaji su centriran na poboljšanje u automobilu podršku Karte i Siri, zajedno s novim integracijama trećih strana (i ne-Google vlasništvu) aplikacije kao što su video i foto site Vimeo site Flickr.
Za ažuriranje i može donijeti desantisanje, koji omogućava jednostavan bežični dijeljenje između Apple uređajima, mobilnim.
Novi MacBook
MacBook i MacBook Air laptopi su i zbog biti ažurirana, prema Apple jednom-a-godišnje obrazac. I vrijeme je u pravu: Intel upravo najavio snažniji obradu čip.
To će biti izazov za Apple da se smanjuje već ultra tanki MacBook Air mnogo dalje. Ali, ako su glasine istinite, je beefier MacBook Pro može dati način da se novi, glađi verzija sebe.
Apple također može uvesti osvježeni Mac Pro desktop toranj za one duboko džep stavio ured menadžera koji vole da naredi najsvježije mašine.
A-music streaming usluga?
Čini se da je samo pitanje vremena prije nego što Apple skokove u sve prepunoj streaming-music tržište predvodi Pandora, Spotify i drugi.
Apple je što se bavi izdavačkih kuća, kao što su Universal Music i Warner Music Group, koja će im omogućiti da tok pjesme korisnicima kao dio besplatne ili plaćene-pretplatu.
Posmatrači očekuju takve platforme, možda zove iRadio, bi postojati osim iTunes, Apple digitalne-medijskih usluga, kao i fokus na mobilnim uređajima.
Longshots
Naravno, postoje i realna očekivanja. Zatim tu su oni stvarno zabavno.
Nadam se da izvori vječni u grudima na Fanboy je, tako da nećemo biti oni pucati dolje nade za veliko “, još jedna stvar” iznenađenje.
I, hej – CEO Tim Cook je već zadirkivao “uzbudljiv novi proizvod kategorije” u ovoj godini.
Prema posmatrači, Apple TV je bio na ivici da bude pušten već godinama. (Stručnjaci su samo sigurni kompanija će roll out televizor. Kraju.)
Malo više od godinu dana, bilo je bizarno specifičan Best Buy anketi pita lojalnih kupaca o “koncepta” za Apple TV-u. Čini se da se previše pravi stvar da nikada neće dogoditi. Ali će to dogoditi sljedeći tjedan? Nije vjerojatno.
Pridruživanje mitski “iTV” je Apple sat – još jedan proizvod svi sigurno dolazi, bez obzira što je Apple to nije rekla.
Nosive tehnologije postaje ogroman teren i Apple sigurno bi voljeli da se ohladi neke od toplote u posljednje vrijeme od strane Google-Glass.
Sat osjeća nešto češće nego na TV, ali ne puno. Ove jeseni, samo u vrijeme za odmor shopping, čini se češće puštanje datum za jedan ili oba. I, sasvim moguće, za novi iPhone.
Bilo je nekih rumblings o mogućem novom iPad. Prošlo je nešto više od sedam mjeseci od ipad Mini je otkriven, iako, i to samo četiri mjeseca, jer Apple je ponudio 128GB verziju svog veći kolege. Dakle, novi model će biti iznenađenje.
Šta hoćeš vidjeti iz Apple? Javite nam u komentarima.

Leave a Reply