Sommige vroege gluurt bij Facebook Startpagina

De nieuwe Facebook home Android app is niet gepland om te lanceren tot vrijdag, maar het internet is het krijgen van enkele vroege gluurt.

Eerst is er de eigenzinnige nieuwe Facebook home advertentie, die werd uitgebracht in het weekend. De advertentie toont een man aan boord van een vliegtuig, terwijl tegelijkertijd bladeren door de laatste updates op zijn Facebook Thuis telefoon. Elke update komt tot leven om hem heen, met enkele sunblock-slathered heren opgeslagen in de overhead compartimenten, drag queen Shangela knallen uit de dienst wagen, een met chocolade bedekte neef blokkeren het gangpad en een paar katten begrenzende naar de eerste klasse, waar ze behoren.
De advertentie is niet echt geen gedetailleerde informatie over het product, anders dan het indrukken van de concept dat zijn grotere afbeeldingen en lock screen plaatsing maken Facebook zodat meeslepende dat u levendige hallucinaties zou kunnen lijden in het openbaar te delen.
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een meer gedetailleerde blik, de smartphone huid en app launcher maakte een vroege als kortstondige debuut op maandag toen een voorlopige versie online is gelekt. Tech website MoDaCo succes geïnstalleerd een versie van de Facebook-app Thuis. De grootste openbaring was dat de app werkte op meer Android-apparaten dan Facebook is officieel benoemd, waaronder Google’s Nexus 4 smartphone en Nexus 7 tablet. Echter, de bouw was niet volledig operationeel, met een paar bugs en ontbreekt de hoofden functie Chat, welke berichten uit meerdere diensten gebundeld in een tool.
De app is inmiddels uitgeschakeld op de Facebook-kant, volgens MoDaCo’s Paul O’Brien.
Sommige publicaties kreeg een meer officiële voorvertoning van Facebook home vorige week, toen ze een beetje kregen hands-on tijd met de HTC Eerste smartphone.
De HTC First is de eerste telefoon die wordt geleverd met Facebook home voorgeïnstalleerd. Indrukken waren gemengd: The Verge wel de uitvoering van Chat Heads “slim,” Engadget vond het zippy genoeg voor de gerichte nonpower gebruikers, Wired stemde in dat het niet “volledig gepolijst nog” en Gizmodo zei dat het leek responsief.
Facebook Thuis werd onthuld op donderdag. De app zal extra Facebook-functies toevoegen aan de Android mobiele besturingssysteem, vervangen slot scherm van een smartphone met een diavoorstelling van nieuwsfeed updates en plaatsen van Facebook apps en snelkoppelingen voor het posten van updates, het delen van foto’s en de controle in plaats prominent op het beginscherm.
De app zal beschikbaar zijn in de Google Play winkel voor bepaalde Android-smartphones en komen vooraf geïnstalleerd op de HTC Eerste start vrijdag.

Leave a Reply