Sjælden Apple 1 computer solgt for $ 671,000

En sjælden arbejdsmodel af Apple 1 tech gigant første stationær computer, solgt for mere end $ 671,000 i løbet af weekenden på en auktion i Tyskland.

Computeren, sammen med et brev fra Apple medstifter Steve Jobs til sin oprindelige ejer, troede er at være en af ​​kun seks arbejder Apple 1s og en af ​​kun tre på det åbne marked.
Køberen, der valgte at forblive anonyme, er fra Fjernøsten, ifølge Uwe H. Breker af Auction Team Breker, som bortauktioneres et katalog over vintage tech lørdag i Köln.
Apple pc blev forventes at bringe mindst $ 400000. Men Breker sagde, det er ingen overraskelse, at det hentede mere end 50% mere. I november bortauktioneres hans team en lignende model for $ 640,000. Sotheby New York solgte en sidste år for $ 375,000.
Priserne for de sjældne enheder har gået op siden Jobs ‘død i 2011. I november 2010 har Christie bortauktioneret en Apple 1 for $ 212,000.
“Det er ikke kun teknologi af verdens første ready-to-bruge PC”, Breker sagde i en e-mail til CNN. “Det er mere et symbol på den amerikanske drøm – historien om to dropouts, som havde en fantastisk idé … og 35 år senere deres selskab er den rigeste og mest værdsatte selskab nogensinde.”
Jobs og Steve Wozniak berømt skabte Apple computer i Jobs ‘familie garage, bygge enheden ved hånden og finansiering af selskabet gennem salg af Wozniak fancy lommeregner og Jobs’ VW autocamper.
Omkring 200 Apple 1s blev bygget, og færre end 50 menes at eksistere stadig – de fleste af dem ikke er i orden.
Lørdagens parti omfattede også brev fra Jobs til en Fred Hatfield på Computer Data Systems i Columbus, Ohio. Dateret 18 januar 1978, bogstavet tilbyder Hatfield chancen for at handle i hans Apple 1 og $ 400, for en Apple II. Han åbenbart ikke tage Jobs op på tilbuddet.

FXSDRV-DLL

KEY01-SYS

KMSVC-DLL

KO0C0001-DLL

LAPRXY-DLL

LXKPTPRC-DLL

LXKXLUI-DLL

MP4SDECD-DLL

MPG4DECD-DLL

MRINFO-EXE

MSAC3ENC-DLL

IMJPKDIC-DLL

MSCAND20-DLL

NAPMONTR-DLL

NAPSTAT-EXE

 

Leave a Reply