Silicon Valley 21 vuotias ensimmäistä kertaa yrittäjien tuotetta ei ole vielä on-line saada 25.000.000 dollaria riskipääomaa

Lucas Dupu Lan SAN FRANCISCO, 28. kesäkuuta aamu-uutiset, hiljattain valmistui Stanfordin yliopistosta Lucas Dupu Lan (UCAS Duplan) on luonut ennätys historiaan Silicon Valley, 21-vuotias Ensimmäinen yrittäjät kahden viime vuoden aikana on sitoutunut kehittämään mobiilimaksamisen sovellukset, ja nyt hänellä on oma start-up yritysten Clinkl …
Lucas Dupu Lan
28 kesäkuu aamu-uutiset, hiljattain valmistui Stanfordin yliopistosta Lucas Dupu Lan (UCAS Duplan) on luonut ennätys historiaan Silicon Valley, 21-vuotias ensiasunnon yrittäjille, jotka ovat olleet kahden viime vuoden aikana sitoutunut kehittämään mobiilimaksamisen sovellukset, ja nyt hänellä on oma start-up yritysten Clinkle nosti 25 miljoonaa dollaria alkupääomaa, kirjaa historian suurin Piilaakson siementen kierrosta.
Dupu Lan vietti kolme vuotta saada tutkinto tietojenkäsittelytieteessä Stanfordin yliopistosta, hän oli kuuluisa Silicon Valley pääomasijoitusyhtiö Andreessen Horowitz (Andreessen Horowitz) varoja, venture sijoittaja Peter Thiel (Peter Thiel), pääomasijoittajat Accel Partners Partner Jim Bulai Ye (Jim Breyer), Intel, henkilökohtainen rahoittaa ohjelmistokehittäjä Intuitio, entinen Facebook COO Owen Van Natta (Van Natta), cloud computing yritys Salesforce toimitusjohtaja Marc Benioff (Marc Benioff ) ja Qualcomm ja VMware virtualisointi ratkaisujen tarjoaja, joissa sijoittajat kuten perustaja 25.000.000 dollaria nostaa alkupääoman.
Sovellus ei ole julkaistu
Yllättävintä on, että Dupu Lan ei ole julkaissut hänen mobiilimaksamisen sovellukset, mutta myös tulevina kuukausina, sovellus ei ole käytettävissä. Itse asiassa, Dupu Lan johti 50 hengen tiimi on myös kehittää prototyyppi hakemuksen, ja Stanfordin yliopistossa testattiin.
Dupu Lan sanoi, ettei hakea rahoitusta pääomasijoittajilta, mutta kun hän näytti sijoittajia kehittämään oman hakemuksensa, sijoittajat tahtomattaan tukenut häntä. Lisäksi hän on myös pääsy tähän patentteja.
On epäselvää, miksi Clinkle sovellus pystyy muodostamaan niin suuri sijoittaja houkuttelevuutta, jotka ovat saaneet sen investointeja, koska Dupu Lan kieltäytyi luovuttamasta tietoja, sovellus odotetaan myöhemmin tänä vuonna laskeutunut iOS ja Android-alustan. Vain Dupu Lan sanoi: “Tavoitteenamme on täysin aktiivinen toimintatapa uusien maksutapojen ja yritämme tehdä asioita on tehdä mobiilimaksaminen käteisellä ja luottokorttimaksut kilpailijat ja olemme kehittäneet kuluttajien tarpeen laitteisto levitystapa voi ladata ohjelmiston näkökulmasta saavuttaa suuren mittakaavan toimintaa. ”
Dupu Lan sanoi, “Clinkle” Nimi tulee ääni törmäyksen kolikoita, mutta voidaan muuntaa verbi “Clink tämä”, mikä tarkoittaa kolikon törmäys “Jingle ääni.”
Yllättäen syistä
Clinkle saada 25.000.000 dollaria alkurahoitusta yllättävää monista syistä. Ensinnäkin Dupu Lan valmistautuu tulemaan tungosta markkinoilla, Square ja PayPal ja muut mobiilimaksupalvelujen ilmeisesti miehittää johtava asema markkinoilla, nostaa paljon rahaa, puhumattakaan American Express ja muut luottokorttiyhtiöt ovat tulleet näille markkinoille. Alkaen Dupu Lan kuvaus mielestä on vaikea kuvitella Clinkle Mitä eroa on Square Lompakko palvelun tai miksi entinen on helpompi käyttää, koska Square Lompakko jo avulla käyttäjät voivat suorittaa maksuja ilman vastaanotinta.
Toiseksi, Dupu Lan vaikka tuotteita ei ole vielä julkaistu. Normaalioloissa sijoittajat antaisi vielä “salaa” satoja tuhansia dollareita yrittäjille, jotta tarkkailla onko mahdollisuuksia start-up-yritys, ja sitten vain suuria investointeja.
Tämäkin on ensimmäinen yritys luoda Dupu Lan. Sean Parker (Sean Parker) oli sen yhteiskunnallinen video chat-sivusto Puheaikaa nostaa 35.000.000 dollaria rahastoon, entinen Apple avainhenkilöt, kuuluisa yrittäjä Bill Nguyen (Bill Nguyen) on jakaa kuvia videoiden jakaminen sosiaalisessa mediassa Color Labs esille rahoitusta 41.000.000 dollaria, mutta molemmat ovat maine, joka on Dupu Lan ei ole. Jopa sarjayrittäjä on vaikeaa ennen kuin tuote luovutetaan niiden aloittavia yrityksiä nostaa kymmeniä miljoonia dollareita, niin Dupu Lan nuori ensimmäistä kertaa yrittäjien on, miten tehdä se?
Lopuksi on huolestuttava asia: varainhankintaan niin paljon jälkeen Dupu Lan silti mahdollisuus valvoa Clinkle tekevät venture kehitysyhtiö pitämään vauhtia ja onnistuneesti saavuttaa menestystä?
Ei kohtuuton investointi
Andreessen Horowitz Fund, sanoi Dupu Lan on kyky pitää Clinkle kehittämiseen vauhtia, ja selitti, että 25.000.000 dollaria ei ole kohtuutonta Clinkle investointeja. Clinkle oli alunperin VMware perustaja Diane Greene (Diane Green) käyttöön Anderson Horowitz Fund, hän ehdotti, että rahasto kumppanit Magit Winter Macerata Wales (Margit
Wennmachers) ja Dupu Lan tapasi, sitten kaksi puolta käynnisti rahoitus neuvotteluissa.
Sijoittaja liikaa tähden, jokainen pääomasijoittaja tarjota rahoitusta tai investointien määrä ei ole kovin suuri. Saat Dupu Lan omistaa monet sijoittajat on hyvä asia. Koska ensimmäinen yrittäjiä, jotta ympäröi teollisuuden johtajia ja saada ohjausta heille, se on viisasta Dupu Lan ehdot. Samaan aikaan, mobiilimaksamisen markkinoille on tullut suurteollisuuden, joten Dupu Lan tarvitsee paljon rahaa houkutella markkinoille huomiota. Wen Macerata Wales sanoi: “vaikka vain pieni osuus näillä markkinoilla on tehnyt, mutta myös paljon vaivaa.”
Dupu Lan sanoi: “Raha on yhteiskunnan peruspilari ja jos emme voi antaa rahaa virtaa yhteen, niin sinä ja minä tulee maanviljelijä. Tämä on erittäin tärkeä, ja olemme nähneet, miten teknologia tekee monia asioita enemmän hyvä, mutta tänään olemme edelleen pääosin käyttävät käteisellä ja luottokorteilla tällä alalla, emme voi tehdä pienen virheen, tämä on mitä meidän täytyy tehdä paljon rahaa (jotka aloittelevat yritykset) syy. markkinoilla petosten ja turvallisuuskysymykset, ja meillä on pakkomielle luoda paras mahdollinen tuote. ”
Wen Macerata Wales sanoi Dupu Lan kehitetään sovellus on hyvin yksinkertainen, hän johti joukkueen kahden viime vuoden aikana ovat olleet täydellisessä tätä tekniikkaa, ja tarjota suojaa oikeudellisesta näkökulmasta. Vuodesta kuvakaappaus katsottuna Clinkle paljon kuin “lompakko”, käyttäjä voi valita näytön, käteinen tai lahjakortteja kuin maksuvälineenä.
Dupu Lan “mennä markkinoille” strategia tekee myös Anderson Horowitz rahasto oli vaikuttunut. Clinkle ei sovelleta yritysten, kuten Square strateginen tavoite, mutta yliopiston kampuksella julkaissut tuotteiden kohdistaminen opiskelijoiden. Lulu sosiaalisia sovelluksia ja chat sovellukset Snapchat ovat kampuksella menestys, kun taas Facebook alkaa myös vuonna 2004 alkoi kampuksella. Ja jos noudattaa yliopiston ja muiden pienempien yhteisöjen kuin koko kaupungin tavoitteena tulee olemaan osallistuvat pienet yritykset.
Dupu Lan vaati: “Clinkle ja jo markkinoilla verrattuna kaikki muut asiat ovat hyvin erilaisia, luulen, toistaiseksi kaikki olemme nähneet ovat rajoitukset mobiili maksupalveluja, kuten (Dwolla ja raita jne. ) P2P verkkomaksupalveluissa muita palveluja voit käyttää luottokortilla puhelin (kuten Square ja yksinkertainen, jne.), kun taas todellinen iso juttu on, että kuluttajat yksinkertaisesti ladata sovelluksen, voit käyttää tätä sovellusta korvata nykyiset luottokortti ja käteisellä, luulen, muu sovellus voi tehdä tätä. “(

Leave a Reply