Silicon Valley 21 jaar de eerste keer dat ondernemers product nog on-line niet tot $ 25.000.000 durfkapitaal krijgen

Lucas Dupu Lan SAN FRANCISCO, 28 juni ‘s ochtends nieuws, onlangs afgestudeerd aan de Stanford University Lucas Dupu Lan (ucas Duplan) heeft een pagina aangemaakt in de geschiedenis van Silicon Valley, de 21-jarige De eerste ondernemers in de afgelopen twee jaar is gepleegd aan de ontwikkeling van een mobiele toepassingen betaling, en nu heeft hij zijn eigen start-up bedrijven Clinkl …
Lucas Dupu Lan
28 juni ‘s ochtends nieuws, onlangs afgestudeerd aan de Stanford University Lucas Dupu Lan (ucas Duplan) heeft een pagina aangemaakt in de geschiedenis van Silicon Valley, het 21-jarige first-time ondernemers die in de afgelopen twee jaar zijn geweest inzetten voor het ontwikkelen van een mobiele toepassingen betaling, en nu heeft hij zijn eigen start-up bedrijven Clinkle verhoogd $ 25 miljoen startkapitaal, een record van de grootste in de geschiedenis van Silicon Valley zaad rondes.
Dupu Lan bracht drie jaar een diploma in de informatica te krijgen van de Stanford University, was hij van de beroemde Silicon Valley venture capital firma Andreessen Horowitz (Andreessen Horowitz) fondsen, venture investeerder Peter Thiel (Peter Thiel), VC Accel Partners Partner Jim Bulai Ye (Jim Breyer), Intel, personal finance-software-ontwikkelaar Intuit, voormalig Facebook COO Owen Van Natta (Van Natta), cloud computing Salesforce CEO Marc Benioff (Marc Benioff ) en Qualcomm en VMware virtualisatie-oplossingen waar de beleggers, zoals de grondlegger van de $ 25 miljoen tot seed kapitaal aan te trekken.
Aanvraag is niet gepubliceerd
Het meest verrassende is dat Dupu Lan niet zijn mobiele applicaties betaling is uitgebracht, maar ook in de komende maanden, zal de applicatie niet beschikbaar zijn. In feite, Dupu Lan onder leiding van de 50-koppig team is ook de ontwikkeling van een prototype van de applicatie, en aan de Stanford University werden getest.
Dupu Lan zei dat hij niet de financiering zoeken bij venture capitalists, maar toen hij toonde aan beleggers om hun eigen applicatie te ontwikkelen, beleggers onwillekeurig verstrekt steun aan hem. Daarnaast heeft hij ook toegang tot deze technologie patenten.
Het is onduidelijk waarom Clinkle toepassing kan vormen zo’n grote investeerder aantrekkelijkheid, dat zijn investering hebben geleid omdat Dupu Lan weigerde om details over de aanvraag bekend te maken, wordt de applicatie later dit jaar verwacht geland iOS en het Android-platform. Alleen Dupu Lan zei: “Ons doel is om volledig actieve wijze van functioneren van de moderne betaling en we proberen om dingen te doen is om mobiele betalingen met contant geld en credit card betalingen rivalen en hebben we een behoefte aan consumenten om hardware ontwikkeld de wijze van toepassing kan worden gedownload van de software oogpunt tot grootschalige operatie te bereiken. ”
Dupu Lan zei: “Clinkle” De naam komt van het geluid van de botsing munten, maar kan worden omgezet naar het werkwoord “Clink deze”, wat betekent dat een munt botsing “jingle geluid.”
Verrassend gronden
Clinkle krijg $ 25.000.000 zaad financiering verrassend om vele redenen. Eerste, Dupu Lan bereidt zich voor om een ​​overvolle markt te betreden, Square en PayPal en andere mobiele betaaldiensten zijn uiteraard bezetten een leidende positie in de markt, om veel geld in te zamelen, om nog te zwijgen van American Express en andere credit card bedrijven hebben deze markt ingevoerd. Van Dupu Lan beschrijving van uitzicht, het is moeilijk voor te stellen Clinkle Wat is het verschil met Plein Wallet dienst of waarom het voormalige is gemakkelijker te gebruiken, omdat Plein Wallet maakt al gebruikers in staat om betalingen zonder de ontvanger te maken.
Ten tweede, Dupu Lan zelfs producten nog niet vrijgegeven. Onder normale omstandigheden zou de beleggers nog steeds geven in “stealth mode” honderdduizenden dollars aan ondernemers om te observeren of er perspectieven voor een start-up bedrijf, en dan alleen voor grootschalige investeringen.
Nogmaals, dit is het eerste bedrijf dat Dupu Lan creëren. Sean Parker (Sean Parker) had zijn sociale video chat site Airtime te verhogen $ 35.000.000 fonds, voormalig Apple leidinggevenden, de beroemde ondernemer Bill Nguyen (Bill Nguyen) moeten delen foto’s video sharing sociaal netwerk Color Labs verhoogd financiering tot $ 41.000.000, maar beide zijn reputatie, die is Dupu Lan niet heeft. Zelfs de serial entrepreneur is moeilijk voordat het product wordt vrijgegeven voor hun start-up bedrijven om tientallen miljoenen dollars op te heffen, dan Dupu Lan jonge eerste keer ondernemers is hoe het te doen?
Tot slot is er een verontrustende zaak: in het werven van fondsen om zo veel na Dupu Lan nog steeds in staat om de controle over Clinkle handhaven deze onderneming ontwikkeling bedrijf om de vaart te houden en met succes het bereiken van succes?
Niet onredelijk investering
Andreessen Horowitz Fonds, zei Dupu Lan heeft de mogelijkheid om Clinkle ontwikkeling momentum te houden, en legde uit dat de $ 25 miljoen niet onredelijk op Clinkle investering. Clinkle was oorspronkelijk VMware mede-oprichter Diane Greene (Diane Groen) geïntroduceerd om Anderson Horowitz Fonds, stelde ze voor dat het fonds partners Magit Winter Macerata Wales (Margit
Wennmachers) en Dupu Lan ontmoette, toen de twee partijen gestart met een financiering onderhandelingen.
Omdat beleggers te veel sake, elke venture capital firma om financiering of investeringsbedrag bieden is niet erg hoog. Voor Dupu Lan, het bezitten van veel beleggers is een goede zaak. Als de eerste ondernemers, dus dat was omringd door de industrie leiders en leiding te ontvangen van hen, is het verstandig om Dupu Lan termen. Op hetzelfde moment, heeft ook de mobiele betaalmarkt uitgegroeid tot een grote industrie, zodat Dupu Lan zal veel geld nodig hebben om de markt de aandacht te trekken. Wen Macerata Wales zei: “zelfs als slechts in een klein deel van deze markt heeft gemaakt, maar ook een grote inspanning nodig.”
Dupu Lan zei: “Geld is de hoeksteen van de samenleving en als we niet samen kunnen laten de geldstroom, dan u en ik zal een boer worden Dit is een zeer belangrijk gebied, en we hebben gezien hoe technologie maakt vele dingen meer. goed, maar vandaag, we zijn nog steeds grotendeels met contant geld en credit cards op dit gebied, kunnen we een beetje fout maken, dit is wat we nodig hebben om een ​​hoop geld te doen (die startende ondernemingen) de reden waarom. markt fraude en veiligheid, en we zijn geobsedeerd door het creëren van de best mogelijke product. ”
Wen Macerata Wales zei Dupu Lan ontwikkeld applicatie is zeer eenvoudig, hij leidde het team in de afgelopen twee jaar in perfecte deze technologie zijn geweest, en op bescherming vanuit een juridisch perspectief te bieden. Uit een screenshot van uitzicht, Clinkle net als een “portemonnee”, kan de gebruiker de videokaart, contant geld of cadeaubonnen selecteren als betaalmiddel.
Dupu Lan “go to market”-strategie maakt ook Anderson Horowitz Fonds was onder de indruk. Clinkle niet toegepast op bedrijven als het plein als een strategisch doel, maar in de campus van de universiteit producten vrijgegeven aan targeting studenten. Lulu sociale toepassingen en chat applicaties Snapchat zijn op de campus succes, terwijl Facebook is ook beginnen in 2004 gestart op de campus. En als u zich houdt aan de universiteit en andere kleinere gemeenschappen in plaats van de hele stad, zoals het doel, zullen er kleine bedrijven betrokken.
Dupu Lan stond erop: “Clinkle en al op de markt in vergelijking met alle andere dingen zijn heel anders, denk ik, tot nu toe alles wat we hebben gezien zijn de beperkingen van mobiele betaaldiensten, zoals (Dwolla en Stripe, etc. ) P2P online betaaldiensten andere diensten die u toelaten om de creditcard te gebruiken via de telefoon (zoals het plein en Simple, enz.), terwijl de echte big deal is dat de consument gewoon een applicatie te downloaden, dan kunt u deze toepassing gebruiken om de bestaande credit card te vervangen en contant geld, denk ik, kan elke andere toepassing niet doen. “

Leave a Reply