Selv om det er en skat fra medierne, kan du ikke ønsker at komme ud

Da medierne for nylig fyret en varm, farende fra en række eksperter og mediefolk er dukket om sine udsigter og penge scene. Når én ting vi alle nødt til at gøre, når de i virkeligheden at være mere rolig tænker dette ting i sidste ende er ikke så godt, er ikke at gøre det, gør det, hvordan du gør det. Selvfølgelig, som så længe der er optimistisk om alt, der Paizhuan, og har set en masse af Paizhuan artikler Paizhuan hverken her i dag, og heller ikke ros, kan det være fra medierne taler om hvordan man kan udvikle det.
En, som ikke kan kaldes fra medierne
“1%-reglen” har aldrig ændret sig, vil det reelle indhold af brugerne altid være i stand til at producere kun 1%, mens den 1%, hvor mange mennesker kan kaldes fra medierne gøre? Jeg tror at medierne bør have følgende elementer fra
En uafhængig Originalitet: Fra medierne selvfølgelig en “selv” er og hvis de en dag fra medierne gengivet andre folks artikler, jeg føler ikke kan betragtes som en abstrakt fra medierne.
(2) Aktualitet: media egenskaber og aktualiteten af ​​den naturlige proces er knyttet til, og hvis du kan lide at skrive en roman Chicken Soup eller noget, eller gøre en “forfatter” det, da medierne er ikke for dig. Fordi da sociale medier indhold til at holde inden for branchen nogle af de mest populære emne indhold.
3 Fokus modstand: fra medierne for at have deres egen fast fokus topic chat køkken i dag, i morgen, træk astronomi erhvervet om markedsføring. Medmindre du virkelig, at deres indflydelse, er læseren rettet mod den person, du går, uanset hvad vil vi se på at skrive
4 diskurs: Nogle mennesker tror, ​​at medierne havde adgang, eget medierne kan være flere mennesker at se, og til sidst fandt sig selv i dag ud over at børste besøg, ingen fugl dig. Derfor ret til at tale er ikke så nemt at få, hvis du har ret til at tale, så tillykke til dig, også selvom ikke opfylder de tre øverste, kan du også gøre et godt fra medierne.
For det andet, ønsket om at skrive noget, er ikke nødvendigvis bæredygtig
Stadig bruge Google Reader, blev jeg abonnerer på hundredvis af blog, seks måneder efter at resultaterne også fortsætte med at opdatere mindre end en tiendedel, og frustration og derefter trækker nogle af de populære blog-adresse til abonnementet. Kig på dig selv, Sina blog lige ud af tid hver dag til at skrive noget, trafik ikke er lav, og senere skrev om seks måneder til at føle sig forvirrede, så skriv til det punkt. Senere opretholde længere på grund af deres egne penge til at købe plads tage et websted med WP, ​​kun holde sig til 10 måneder, var også tilbageholdende med at forny tilbageholdende med at skrive. Microblogging ikke bruges i længere tid er formentlig grunden forvirrede dem igen forvirrede, 140 ord eller mindre indhold kan stadig blive skrevet.
Om et par måneder siden og begyndte at skrive blog, bare igen i Sohu nyheder klient til at oprette en brugerdefineret medier, “trouble kejser”, denne gang ved jeg ikke, hvor længe han kan.
For det tredje, de dynamiske fordele mere fra
Hvem er inaktive, ikke høst indsats kan ikke vare længe. I bloggen æra, har jeg observeret en skønhed makeup class blog “Lidt træt træt”, men så denne søster som var plukke ud af håret blødt papir er reklame. Jeg tror, ​​det er den mest værdifulde og mest sandsynligt langt fra medierne, der er i et lodret felt at bygge deres egne fans, og gennem andre former for blødt papir anbefalede produkter, til at udlede de tilsvarende interesser. I mellemtiden, hvis nedgangen i kvaliteten af ​​medieindhold fra, såsom små træt træt af dette, vil brugere være Masi, så folk fra medierne vil forsøge at opretholde denne balance.
“Ingen fortjeneste ikke råd tidligt” alene ikke er i stand til at opretholde langsigtede interesse skriftligt eller at udforske passende forretningsmodel. Blødt papir og reklame er den nemmeste forretningsmodeller, men disse placering metode er stadig nødt til at bygge ind fra mediernes indflydelse, så alle fra medierne folk først tænker på dig selv, hvordan kan læserne har trukket deres handelsværdi Kom rundt.
Fjerde, eftersom mediet er stadig indholdet er konge
Gennem medierne folk nu er kendt fra artiklen, virkelig kan holde, og finde måder konti kan være rentabelt selv om der er, men ikke meget. Ønskede et stort kvæg fra medierne, mange i virkeligheden, bare for at besætte stillinger, men ikke at gå ind i sådan en medie drift, herunder overordnede positionering, målgruppe og så videre. Kommer fra medierne alder, masser af eksisterende netværk kanaler, såsom mikro-kanal, mikro-blog, blog, nyheder klienter, osv., men den reelle værdi er ikke i kernen af ​​disse kanaler, men i indholdet.
Da medierne ikke bare kan skrive om mad og drikke Lazard, men en reel tør. Disse er ikke skudt pande tørre ud, som måtte være nødvendige som journalister fra emne til emne udføre al planlagt pleje af sig selv. Derfor, da mediekanaler kører i front fra medierne, mine damer og folk fra medierne, bedes tænke grundigt over, hvordan de ønsker at gøre, før du starter, selvfølgelig, er at have mulighed for at forberede folk. Forbered dine distributionskanaler, begynde at gøre det virkelig værdifuldt indhold

Leave a Reply