Se pare că acest lucru contează: te pricepi la spalat mainile tale

George Carlin a spus odată, “nu se spala pe mâini în mod automat de fiecare dată când mă duc la baie. Știi când am spăl pe mâini? Când m-am s ** t pe ele.”

Cu câțiva ani înainte de a muri, am avut de fapt o sansa sa dea mana nespălate lui George. Și în timp ce eu cu siguranță nu regret obtinerea de a satisface omul, eu sunt, acum, ușor în cauză cu dacă sau nu m-am bucurat imediat orice Doritos post-introducere.
Ca reziduu brânză pe degete – e așa de bine.
“Se pare că această materie” Weekly privire Jarrett Bellini (și oarecum aleatoriu) în Social Media-curs trends.Of, mâinile lui George au fost, probabil, la fel de murdar ca oricine altcineva, luând în considerare doar 5% dintre noi se spele de fapt, în mod corespunzător, în primul rând, potrivit a unui nou studiu de trend de la Universitatea de Stat Michigan.
Țineți minte, această statistică uimitoare nu este de a sugera că restul de 95% dintre noi pur și simplu uita la un bar de săpun, în tăcere saliveze un pic, și apoi purta o pălărie. Pentru cea mai mare parte vom ajunge toți conceptul general de săpun.
Dar ce înseamnă cu adevărat este că mulți oameni nu-și spală de fapt, suficient de mult timp pentru a ucide microbii infectioase. Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, unul trebuie să petreacă cel puțin 15 secunde spălare cu apă și săpun pentru a curăța în mod eficient departe rămășițele dezgustătoare de ce naiba a fost doar ai luat de pe coapsa ta.
“Dă-mi direct, doctore. Este cancer?”
Studiul de spălare de mână dezvăluie secretele murdare “Este o Skittle.”
Cincisprezece secunde de spălat nu pare prea mult, dar asta este. Serios. Incearca sa faci ceva pentru că mult timp, cum ar fi cititul sau de ai ajuta pe alții. Este al naibii de aproape imposibil.
De fapt, chiar acum vreau să încep mostră de spălat pe mâini în timp ce de numărare sus. Îți promit că voi începeți să vă simțiți prost de către dată când ajunge la șapte. Care este numai pe jumătate, și un al doilea plin mai mult decât media de spălare, care durează șase secunde.
Cu toate acestea, un solid de 15 Mississippi este ceea ce se cere de la noi, asa ca nu merg în oraș murdar și bolnav, oferind imprudență fiecare alte senzatii de ardere.
Asta e ceea ce Bangkok este pentru. Am văzut că “Marea mahmureală” sequel.
Deci, pentru a afla toate aceste informatii brut si nefericit, Michigan State Cercetatorii de la Universitatea observat pe furiș 3749 de persoane în toaletele publice. Care sunt sigur că nu a fost deloc ciudat.
“Ce? Tu nu iau un scaun de camping pentru băi publice?”
În plus, pentru a descoperi că cele mai multe dintre noi nu reușesc să se spele corect – în special bărbați – au, de asemenea, a aflat că 33% dintre oameni nu folosi sapun, iar 10% nici măcar nu sa deranjat să se spele la toate.
Și, din păcate, există o șansă destul de bună una dintre aceste persoane doar a făcut sandwich-ul. Și de “făcut” Vreau să spun sufocat-o în mici particule minuscule de mizerie umană.
Carl Borchgrevink, profesor de afaceri ospitalitate si investigator principal in cadrul studiului, a remarcat că, “Aceste descoperiri au fost surprinzator pentru noi, deoarece de cercetare trecut au sugerat că spălarea corectă a mâinilor, are loc la o rata mult mai mare.”
Deci, se pare că ne-am lenevit.
Care este motivul pentru care unele întreprinderi din sectorul alimentar și (mai ales) de îngrijire a sănătății sunt de cotitură la tehnologie. Mesajul de bază: Ești murdar și brut, deci aducem în roboți.
De exemplu, există CloudClean care emite angajații serviciilor alimentare o insigna de identitate. Cand un server sau plimbări bucătar în toaleta, un senzor montat pe perete, notează sosirea individului. Un alt senzor este situat pe dozator de săpun.
Dacă Suzie uită să se spele mâinile – care este destul de probabil, deoarece ea a fost, probabil, doar acolo pentru a fuma oală în timpul pauzei ei – insigna ID-ul va fi ușor bip ca un memento.
Apoi, în cazul Suzie nu reușește să se spele înainte de a părăsi sala, sistemul actualizează automat statutul de pe Facebook cu fotografii jenante.
Când vine vorba de pedeapsa si umilire publica, CloudClean nu mizerie în jurul valorii.
De fapt, sistemul notifică doar de management care Suzie, probabil, nu ar trebui să fie la datorie pește. Dar o altă idee ar lucra cu siguranta, de asemenea.
Un alt sistem similar, Biovigil, foloseste, de asemenea, ecusoane electronice. Atunci când un medic sau o asistentă medicală intră camera unui pacient, insigna amintește individual de utilizare a dezinfectant. Apoi, el sau ea deține o mână până la insigna care detecteaza alcool. În cazul în care a fost folosit dezinfectant, insigna devine verde astfel încât toată lumea știe. Și toate acestea sunt înregistrate într-un server central.
Este de fapt, se pare ca un sistem mare pentru lucrătorii ocupat și distrași de ingrijire a sanatatii, sperăm, făcând germeni un lucru mai puțin să vă faceți griji.
Spre deosebire de toate acele Skittles canceroase cresc pe coapsă.

Leave a Reply