Se pare că acest lucru contează: Purtati acest tricou de 100 de ori înainte de spălare

În dormitorul meu nu e un perete loc de refugiu masă de călcat uimitor. Este chiar are o lumină aplicată și priză electrică programate pentru siguranță. Lucru este absolut genial.

Firește, n-am mai folosit.
Nici măcar o dată. Pentru că este o masă de călcat. Și, după cum sugerează cuvântul, este nevoie de o voință de fier pentru a.
“Se pare că această materie” Weekly privire Jarrett Bellini (și oarecum aleatoriu) la social-media trends.Which, pentru mine, este o ambiție destul de înalt având în vedere că abia au dorința de a purta pantaloni. Mult mai puțin apăsați o cămașă.
Acestea fiind spuse, voi sculpta fericit în timp pentru budinca si putere PNA. Deși, din păcate, nici una din aceste dizolva riduri în haine.
Dar ele nu ilustrează în mod corespunzător sfera de aplicare a priorităților mele. Care este de a spune că am nici unul.
Din fericire, cu toate acestea, de dragul de colegii mei și eco-sistem la mare, peste drum de casa mea nu este o curățare, și eu fericit să le plătească bani buni pentru a spăla și călca cămășile regulat.
Și de ce nu? În jumătate din timpul necesar pentru a pregăti pe deplin doar un singur buton-jos, pot să las șapte și să fie făcut cu ea. Plus ca e un magazin de iaurt inghetat alături, așa că am să mă trata de delegare cu succes munca fizica usoara pe o altă ființă umană.
“Topping-uri Oreo? Nu te superi dacă fac!”
Nu că merge la curatatorii de fapt, trebuie să fie justificată, dar, de asemenea, face să mă simt bine pentru că mă ajuta economia locala una muștar pata la un moment dat. Cum văd eu, copilul cuiva devine rechizite pentru că eu nu știu cum să se ocupe de un sandviș cu șuncă.
Am uitat să mestece și este creioane colorate pentru toată lumea!
Acest lucru este meu de calcat. Există multe ca ea, dar asta este a mea. (Și eu am mai folosit.) Dar există un nou tip de camasa barbati in curs de dezvoltare care ar putea schimba doar acest întreaga conversație, pentru creatorii camasa lui susțin că poate fi purtat mai mult de 100 de ori fără a avea nevoie vreodată o spălare.
Este un fel de faptul că o parte greu-la-ajunge din spatele meu. Cumva doar rămâne curată.
Cred. Sper. Probabil că nu.
Cu toate acestea, cămașa se numește Lana & Prince, iar factorii de decizie lăuda cu mândrie că nu va rid, acesta nu va primi murdare, și nu va mirosi.
Dacă nu se întâmplă să-l poarte la adunarea Juggalos.
Nu am citit nici o limbă juridică specifică în această privință, dar eu socotesc un cocktail picant de Faygo, murdărie, iar ADN-ului duce la pierderea garanției.
Tuși! Tuși!
Deci, cu o credință ferm în produsul lor, Lana & Prince a început o unitate de finanțare Kickstarter la mijlocul lunii aprilie. Și au depășit cu mult obiectivul de 30.000 $, numele lor recent, au început să apară peste tot pe web ca tot mai mulți oameni au început prezintă un interes în acest tricou magic.
Secretul este lână.
Desigur, cei mai mulți bărbați buton de reduceri sunt realizate din bumbac. Este moale. Este respirabil. Și se simte bine pe piele. Ca limba a girafei.
Dar nu este foarte durabil.
Lână, pe de altă parte, este.
Cu toate acestea, atunci când majoritatea oamenilor cred de lână, au Fierbinte picture pulovere, mancarimi care sosesc anual la casa ta în timpul curtoazie concediu de Nana.
De asemenea, vine în albastru! Brooklyn pe bază de designeri de la noi 98 dolari tricouri pretinde firul lână fină este de fapt cheia pentru controlul temperaturii și umiditate wicking, și că materialul, chiar durează de șase ori mai mult decât de bumbac.
Indiferent dacă sunt sau nu de tricou Lana & Prince, de fapt face ceea ce cererile lor video de Kickstarter, punctul de real este faptul că le-am găsit un drum nou interesant în lumea de, haine low-întreținere casual. Și-l aduce o întrebare interesantă.
În general vorbind, cât de des ar trebui un om curat tricouri lui?
Unii oameni le spala dupa fiecare purtare. Acesti oameni sunt fie sos foarte bogat sau transpirație.
În acest scenariu, aș prefera aproape de a fi a doua, deoarece, ei bine … sos.
La celălalt capăt al spectrului, ai tipi care bat cu o cămașă până când începe să fuzioneze cu epiderma lor. Moment în care trebuie să fie îndepărtate chirurgical cu o spatulă.
“Dă-mi direct, doctore. Este cancer? Este melanomul?”
“Este Old Navy.”
Între cele două extreme, probabil, eu cad undeva la mijloc – cămășile se spală atunci cand cainele apare jignit de prezența mea.
Dar eu sunt cu siguranta interesati pentru a vedea unde Lana & camasa Prince merge și dacă lor “Cotton-Soft” țesături de lână devine un fel de standard industrial care nu mai avem nevoie pentru a curăța hainele noastre.
Până atunci, e creioane colorate pentru toată lumea.

Leave a Reply