Samsung julkistaa Galaxy S IV

Samsungin Galaxy S IV on täällä. Kuten odotettua, se on rakennettu vie aseman paras älypuhelin vuonna 2013.

Miten se vertaa Applen (HEX, Fortune 500) seuraavan iPhone tai Googlen (GOOG, Fortune 500) tulevaisuudessa Nexus lippulaiva puhelin jää nähtäväksi. Mutta muutaman minuutin leikkimisestä Galaxy S IV, se on helppo nähdä, miten tämä älypuhelin päätyä samaan keskusteluun.
Tässä on kaikki mitä tarvitsee tietää.
Guts: Galaxy S IV urheilu viiden tuuman näyttö uskomattoman korkealla resoluutiolla. 1920×1080 pikselin näyttö on niin hyvä kuin olet menossa löytää mitään älypuhelin juuri nyt (HTC, LG ja Sony (SNE) kaikilla on samanlaiset näytöt samoin).
Mutta se ei tunnu liian iso. Galaxy S IV: n kehys vie niin vähän tilaa, älypuhelin ei ole paljon suurempi kuin edeltäjänsä, 4,8 tuuman Galaxy S III.
Laatu ja muotoilu Galaxy S IV on ehdottomasti askel edellä sen muovinen edeltäjänsä. Mutta se on silti ole samalla tasolla puhelimelta tukevarakenteinen HTC One. Yksi etu Galaxy S IV: n muovinen kuori, kuitenkin se, että se mahdollistaa puhelimen olla kevyempi. 130 grammaa, Samsungin uusi laite on kevyempi kuin monet pienemmät Android-puhelimissa.
Liittyvät tarina: Kun Galaxy S IV, Samsung todistaa se ei ole kyse iPhone
Sisältä se on vankka kaksi gigatavua keskusmuistia, 13-megapikselin takana kamera (yhdessä kahden megapikselin eteen päin kamera), suurempi 2600 mAh akku (ylös 2100 mAh), ja valinta 16, 32 tai 64 Gt tallennustilaa. Se tukee myös micro-SD siirrettävää tallennustilaa.
Suuri mysteeri, kuitenkin edelleen prosessori. Se on tärkein osa tahansa älypuhelin, ja Samsung on Keeping Mum.
Ohjelmisto: Yksi iso plussa on, että Galaxy S IV Toimitamme kanssa uusimman version Android, tunnetaan Jelly Bean.
Mutta monet suunnittelun etuja, jotka tulevat Googlen erinomainen Jelly Bean käyttöjärjestelmä menee huomaamatta. Samsung jatkaa lyödä sen custom “Touch Wiz” käyttöliittymä sen päälle, joka on tapana tehdä Samsung älypuhelimet näyttävät lelu kaltainen.
Selaillessani käyttöliittymän, oli kuitenkin vilkasta ja reagoiva.
Liittyvät tarina: Samsung tavoitteet BlackBerry Knox
Ja Samsung on pankki vahvasti ohjelmisto temppuja asettaa erottuu muista älypuhelimissa. Esimerkiksi, kun katsot videota, voit asettaa puhelimen tunnistaa kun katsot pois näytön, ja se tulee automaattisesti keskeyttää leikkeen. Kun katsomme taaksepäin näyttöä, se alkaa taas. Tämä ominaisuus toimi yllättävän hyvin.
Galaxy S IV myös lainattu sivun Samsungin Note linja tabletteja, kerroit käyttäjät toimivat puhelimessa ilman edes kosketa sitä. Käyttämällä “Airview”-toiminnon avulla voit häilyä sormellasi eri ruudulla elementtejä apps kuten viestien, sähköpostin tai median kerääjä app fläppitaulu, ja se avulla voit nopeasti tarkastella viestejä tai lukea tarinan esikatselu ilman sukeltaa uusi näyttö.
Samsung esitteli myös ele valvonta, joiden avulla voit aalto vasemmalle ja oikealle, ylös ja alas, navigoida ja selata verkkosivuja ja muita tekstipohjaisia ​​asiakirjoja. Mutta jopa muutaman minuutin vietin Galaxy S IV, se tuntui kikka, joka oli enemmän vaivaa kuin resurssi.
Ja tietysti, siellä silmä-vieritys ominaisuus, joka on ollut paljon buzzed noin. Mutta se ei ole silmänliikekameraa, sormi-free tekniikka rento futuristit oli toivonut. Sen sijaan, puhelin voi havaita kun olet keskittynyt katseesi kun näytön, ja sitten se avulla voit kallistaa puhelimeen ylös ja alas selaa. Se varmasti toimii, mutta kuinka paljon tehokkaampi tämä ominaisuus (tai mitään muita lisäyksiä) tekee navigoinnista jää nähtäväksi.
Kamera: Samsung on myös asettaa paljon huomiota osaksi kameraan. Yhtiö nappasi käyttöliittymä sen Galaxy Smart Camera, lisäämällä lukuisia älykkäitä kuvausohjelmaa että lisää hauskaa ja toiminnallisuutta Galaxy S IV.
Kuten jotkut muut laitteet, kuten Nokia Lumia 920, Galaxy S IV on buil vuonna kykyä tehdä cinemagraps, jotka erittäin tyylitelty Gif animaatiot Internetissä on oppinut rakastamaan.
Liittyvät tarina: Samsungin tapahtuma markkinointi tekee Applen hype näyttää kesy
Mukana on myös uusi tila, jonka avulla voit luoda aika-raukeavat valokuvauksen ja seurata liikettä esineen tai henkilön koska se liikkuu kautta runkoon.
Ehkä hyödyllisin uusi ominaisuus on pyyhekumi tila, joka napsahtaa viisi valokuvaa kerralla, ja jos on ihminen liikkuu laukaus, joka ei pitäisi olla siellä, sinä 86 ’em pois yhdellä napautuksella. Kun olet lomalla vilkkaalla alueella, tämä on tällaista ominaisuutta voi arvostaa.
Kaikki muu: Galaxy S IV on myös runsaasti ominaisuuksia, jotka miellyttävät monia käyttäjiä.
Siellä kamera-pohjainen kääntäjä, joka vie tekstin tulostetun asiakirjan, ja kääntää sen digitaaliseen muotoon, voit jättää pois puhelimeesi. On sisäänrakennettu askelmittari, ja jos olet kuolemassa käyttää puhelinta ohjata televisiota, voit myös tehdä niin.
Galaxy S IV myös auto-kalibroida sen kaiuttimet ja näyttö antaa parhaan äänen ja kuvan missä tahansa olosuhteissa tai sovellus. Esimerkiksi se voisi olla kyky tietää, että olet katsomassa elokuvaa, ja automaattisesti asettaa itsensä tekemään vuoropuhelua selväksi. Tai se voi tietää, että luet kirjaa ulkona, ja säädä kirkkautta ja terävyyttä tallentaa silmät verkkokalvon Armageddon.
Jopa Samsungin asusteet ovat viileitä. S View Cover on sisäänrakennettu näyttö, joka voi näyttää olennaista ilmoituksia, kuten saapuvat ja vastaamattomat puhelut, tekstit ja sähköposti. Se tyyppi ominaisuus, että voisi säästää akkua pitkällä aikavälillä säästää saamasta kytkeä näytön päälle ja pois päältä.
Saatavuus: Samsung sanoi puhelimeen on saatavilla huhtikuun lopussa. Se tulee olemaan saatavilla kaikissa suurissa amerikkalaisissa harjoittaja, kuten AT & T (T, Fortune 500), Sprint (S, Fortune 500), T-Mobile ja Verizon (VZ, Fortune 500), sekä pienemmille lentoyhtiöille kuten US Cellular (USM ) ja Leap Wireless “(LEAP) Cricket.
Yhtiö ei ole julkistanut puhelimen hintaa, mutta Samsung ei sano odottaa sen olevan noin samaan hintaan kuin puhelimelta Galaxy S III. 16 gigatavun malli myytiin 200 dollaria, kun taas 32 gigatavun versio meni 250 dollaria.

Leave a Reply