Samsung Galaxy Note 8.0: Solid, αν θεαματικό

Αν το iPad mini ήταν η απάντηση της Apple στη μικρή τρέλα tablet, τότε το Galaxy Note 8.0 είναι διάψευση της Samsung.

Το φως, λεπτή σπορ tablet κάποιες εντυπωσιακές προδιαγραφές που λίγο άκρη το iPad mini: ένα 1,6 GHz quad-core Exynos επεξεργαστή, 2 gigabytes μνήμης RAM και μια οθόνη 1280×800 pixel.
Δεν είναι τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που κάνουν το Galaxy Note 8.0 ξεχωρίζουν, ωστόσο. Το μεγάλο πωλούν είναι η παραγωγικότητα, με τη Samsung πιέζει ευαίσθητο στην πίεση της «S-Pen” γραφίδα και dual-παράθυρο υποστήριξης, επιτρέποντάς σας να τρέξει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Με μια γραφίδα και πολλαπλές εφαρμογές που τρέχουν την ίδια στιγμή, η Samsung πιστεύει ότι μπορείτε να ανακτήσει κάποια από την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα που παίρνετε από ένα φορητό υπολογιστή.
Γι ‘αυτό η Samsung σκέφτεται, έτσι κι αλλιώς.
Σχετικές ιστορία: της Samsung Galaxy S4 VIES για το καλύτερο smartphone του 2013
Το S-Pen stylus είναι σίγουρα ένα στερεό κομμάτι του υλικού που λειτουργεί όπως διαφημίζεται. Το ευαίσθητο στην πίεση στυλό είναι εξαιρετικά ακριβή και ευαίσθητη. Όλες οι εφαρμογές που καθιστούν εισόδου αρκετά καλά. Έχει επίσης ένα «αιωρείται view” λειτουργία, η οποία μπορεί να ανιχνεύσει τη γραφίδα σας, χωρίς στην πραγματικότητα να αγγίξετε την οθόνη, επιτρέποντάς σας να κάνετε προεπισκόπηση συγκεκριμένο περιεχόμενο σε ορισμένες εφαρμογές.
Αλλά μήπως χρησιμοποιώντας μια γραφίδα βελτιώσει την εμπειρία tablet με οποιοδήποτε ουσιαστικό τρόπο; Όχι πραγματικά.
Είναι διασκεδαστικό να σκιαγραφήσει και να συντάξει, σίγουρα, αλλά ποτέ δεν θα αντικαταστήσει την ευκολία και την άνεση του ένα στυλό και χαρτί για τυχαίες σημειώσεις και τα σκίτσα. Hover άποψη είναι ενδιαφέρουσα, αλλά αισθάνεται σαν περισσότερη δουλειά για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα όχι απλά αγγίζοντας μέσα και έξω οθόνες app. Και εκτός από μερικές εφαρμογές εξειδικευμένες, δεν κάνει καμία μη κατάρτιση app καλύτερα.
Ομοίως, το Galaxy Note πολλαπλών παραθύρων υποστήριξης 8.0 ‘s είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά δεν είναι αρκετά έτοιμη για primetime.
Επιλέγοντας από μια δωδεκάδα-ή-έτσι συμβατές εφαρμογές, μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε πλευρά δύο προγράμματα από την πλευρά, χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό για να αλλάξετε το πόσο χώρο στην οθόνη που θέλετε να έχει το καθένα. Είναι πολύ παρόμοια με (MSFT, Fortune 500) της Microsoft Windows 8 Widgets Snap.
Να είσαι σε θέση να δούμε κάτι στο Google (GOOG, Fortune 500) Maps ή Chrome, ενώ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σίγουρα βολικό, αλλά σε αντίθεση με Snap Widgets, δεν υπάρχει σχεδόν πάρα πολύ την ελευθερία στο πόσο χώρο μπορείτε να δώσετε ένα app. Ορισμένες εφαρμογές, όπως το S-Note της Samsung, δεν είναι σωστά βελτιστοποιημένη για να προσαρμοστούν σε μικρότερα κομμάτια του χώρου της οθόνης (ειδικά σε λειτουργία τοπίου), και δεν υπάρχει γενικά πολλά περιθώρια για έξυπνη αλληλεπιδράσεις μεταξύ δύο εφαρμογές.
Επίσης, δεν βοηθά ότι υπάρχει ένα περιορισμένο ποσό των apps που υποστηρίζουν τη λειτουργία – είναι σε μεγάλο βαθμό διατηρείται στη ζωή από τις υπηρεσίες της Samsung. Αλλά αν η Samsung περνά το χρόνο βελτιώνοντας πολλαπλών παραθύρων λειτουργίας του, έχει τη δυνατότητα να είναι αρκετά καλή.
Η βασική εμπειρία από τη χρήση του δισκίου είναι πολύ καλό για το μεγαλύτερο μέρος. Είναι γρήγορο. Η μπαταρία είναι εντυπωσιακή. Η οθόνη είναι μεγάλη, φωτεινή και ζωντανή, αν και σε 1280×800, δεν έχουν τις ίδιες απίστευτες ιδιότητες όπως η οθόνη θα τεθεί σε Nexus της Google 10. Οι κάμερες είναι να επισκευαστούν, αν δεν είναι εκπληκτικό, η οποία είναι μια χαρά για ένα δισκίο.
Δεν υπάρχει τίποτα αρκετά αποκαλυπτικές ή υπερβατική για τη χρήση του Galaxy Note 8.0, αλλά σίγουρα δεν είναι αδέξιος. Είναι ένα πολύ καλό tablet χωρίς τη γραφίδα ή κόλπα λογισμικού: Είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να λειτουργεί ως e-reader για ανταλάσσουν ή μια δεύτερη οθόνη στο σαλόνι, και αρκετά ισχυρή για να χειριστεί οτιδήποτε σας ρίξει σε αυτό.
Αλλά αν είστε περιμένει το Galaxy Note 8.0 για να κάνει την παραγωγικότητα τόσο εύκολη όσο και σε ένα φορητό υπολογιστή, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας λίγο απογοητευμένος.

Leave a Reply