Rode rijst gierst strategie: Afscheid Apple om Samsung

Zakenman woorden kan nooit serieus nemen, meer dan een jaar geleden, toen de micro-Bo Lei juni Yoshimasa woorden dat “gierst focus op high-performance en kosteneffectieve mobiele telefoon liefhebber, ernstig genoeg om high-end telefoons te doen, zonder te letten op de lage side configuratie. “, ik denk dat bijna iedereen gierst benchmark Apple. Maar meer dan een jaar later, Lei juni teruggekomen, niet verwijderd microblogging is goede vrienden plukken uit en wordt “Lei Busi” grote ironie.
Afscheid van appel voor de leraar
31 juli, gierst gezamenlijk uitgegeven rode rijst telefoon QQ ruimte, de configuratie van 4,7-inch scherm, 1,5 GHz quad-core processor, 1 GB RAM, 130-megapixel camera aan de voorkant en 800-megapixel camera achter, deze telefoon verkoop prijs van $ 799. Vanuit het oogpunt van kosten, zoals het aanbieden van m 01:00 gierst speelt nog steeds dezelfde hoge-kwaliteit laaggeprijsde merk, maar duizend dollar onder het huisje, gierst in meer dan twee jaar om het merk te vormen zal ongetwijfeld een voordeel .
Millet Waarom duizend machines? De officiële verklaring is deze: omdat 68% van gierst gebruikers van China Mobile-kaart. 1.000 yuan verkoop van mobiele telefoons goed voor 61%, duizend machines is de belangrijkste slagveld van de telefoon! Gierst mobiele telefoon positionering enthousiastelingen, het nastreven van hoge prestaties, kosten-effectief; rode rijst mobiele positionering openbare gebruikers, het nastreven van ervaring, hoge kosten.
Uit de rode rijst telefoon positionering, de positionering van haar publieke gebruikers een volledige afwijking van de high-end markt positioneren gierst, rode rijst telefoons uitgebracht wat ze naar beneden getrokken van de Millet merk hoogte. De reden waarom het merk LEI trotseerden het risico van verminderde hoogte (een jaar geleden microblogdienst laten zien dat hij niet deel uitmaken van deze bepaling) vrijgegeven rode rijst telefoons, de markt voor mobiele telefoons in de huidige competitieve landschap oogpunt is heel boos.
Zoals we allemaal weten, gierst, rijst een release van het begin, en de benchmark is de appel, doe China’s appel dat doel nog niet is gedeclareerd, maar het hart van gierst officiële berusting aan het feit dat als gevolg van deze, Lei Jun is wel de “Zagreb Sri Lanka. ” Maar vandaag dat Apple niet Steve Jobs tijdperk movers en shakers appels. Laatste kwartaal winstgroei van Apple nauwelijks minder dan 1%, de prestaties van de aangegeven gebrek aan innovatie en een enkele categorie Apple heeft afscheid van het tijdperk van snelle groei.
Steve Jobs tijdperk, Apple heeft de high-end MP3 iPod, gevolgd door de high-end mobiele telefoons iPhone, gevolgd door de high-end tablet-pc iPad, het lijkt erop dat elke keer dat de oude producten op de markt naderende verzadiging, zal Apple op grond van haar vermogen om innovatieve nieuwe producten te creëren en opnieuw te bezetten de markt, wat is dan Steve Jobs tijdperk product lanceren? iPad Mini, er is een goedkopere versie van de aankomende iPhone, had deze route afgeweken Steve Jobs terug naar Apple na een nogal rijk met innovatieve producten categorie bezetten marktstrategie. Goedkope versie van de iPhone-lancering in het huidige patroon van de weergave en het is niet verkeerd, immers, Apple’s innovatieve uiterst schaars in de huidige, niet om naar te kijken een beetje van de Samsung bezet de low-end markt.
In vergelijking met Apple, innovatie is niet beter dan de telefoon categorie Samsung, maar met een schat aan uniforme prijsstrategie en word de hoogste mobiele telefoon zendingen van de wereld (Volgens “Business Weekly” gemeld dat, zo vroeg als in 2012 de eerste kwartaal, Samsung smartphone zendingen bereikt 42,2 miljoen, meer dan Apple om grootste smartphone-leverancier van de wereld te worden.) op de binnenlandse markt, de situatie is ook vergelijkbaar taal communicatie heeft onlangs het tweede kwartaal verkoop van mobiele telefoons uitgebracht in de Top 10 shows, Samsung goed voor de helft van hen, terwijl Apple iPhone5 viel uit de top 10.
Feit is nu al zichtbaar in de snelle groei van Apple’s afscheid, en Samsung blijven vandaag marktaandeel te vergroten, is gierst moeilijk dan de appel als hun benchmark. Met andere woorden, heeft gierst Samsung eerder dan gedaan doe Chinese Chinese appel als hun strategie.
In feite, gierst vrijgegeven meter van een jeugd-versie (lage versie), ik moest opgeven de appel als benchmarking van strategieën, van waaruit meer en meer mobiele telefoons vrijgegeven nadat de categorie van de situatie, het is de weg te gaan Samsung bereiken van de soort van multi-categorie hoog aandeel routes markt. Rode rijst grondig aangekondigd de release van de mobiele telefoon gierst afscheid van het tijdperk, zoals de appel voor de leraar.
Door de eerste-tier steden ten aanzien van derde-tier steden
De release van rode rijst gierst mobiele telefoon is niet langer een partner, maar QQ ruimte Sina microblogging, gierst bedrijf zei, QQ ruimte nu bereikt 611 miljoen maandelijkse actieve gebruikers, waarvan 70% zal worden benaderd via de mobiele telefoon QQ ruimte, de kern gebruiker is 16 belangrijkste klantenkring -35 jarigen, en gierst telefoon is zeer consistent. Gecombineerd met rode rijst positionering oogpunt, de gezamenlijke mobiele telefoon QQ ruimte vrij rode rijst marketing strategie kan nauwkeurig worden beschreven. Niet verrassend, dan zal rode rijst telefoon zijn drie lijnen na steden hebben een sterke dodelijkheid.
Ten eerste, in de derde lijn steden, veel mensen geen gebruik maken van de Sina microblogging, maar de overgrote meerderheid zijn QQ ruimte zal worden gebruikt. Zoals het huis van de auteur – een vier-tier steden, zijn veel middelbare scholieren die niet aan Sina microblogging, maar zodra ik de QQ ruimte te openen, waar zij zullen zien de zon kids, zon het leven …… daarom gekozen als de QQ ruimte Geplaatst rode rijst telefoon – een internet-telefoon media, moet in staat zijn om de dekking van de doelgroep te maximaliseren. En als een sterke relatie tussen de gemeenschap, zal de snelheid van de lage-zombie QQ ruimte te zijn onder vrienden, vrienden van vrienden en vrienden van vrienden van vrienden (dwz “big-verbinding” in de drie-dimensionale) vormen een multi-level transmissie .
Ten tweede, de rode rijst duizend dollar onder de cottage telefoon en mobiele telefoon, in vergelijking met een sterk merk. 799 yuan van rode rijst instellingen van het toestel ten opzichte van het huisje, reeds in de bovenste positie, plus gierst in de derde lijn van high-end merken in de stad voelen, welke voordelen het wordt gemanifesteerd. End op gierst zeggen sommige mensen twijfel voelen, had mijn collega’s iets van migrerende werknemers met gierst gezien was ongelooflijk, deze vraag van mijn vriend @ microblogging zwarte vlam Phillips vertelde me: ik had dit probleem ook Shunkou Wen na een aantal migrerende werknemers, zoals massage zus en dergelijke, mensen om hen heen met gierst gierst Ik heb een soort van trots in mijn snelle hardware, de emotionele impact op hen groot. Als we zeggen dat de high-end range met de iPhone is voor hen met gierst is een high-end range.
Voor een drie lijn inwoners van de stad, gierst is een high-end bereik van kinderen. Huisje met een duizend dollar kan kopen gierst prijzen in de eerste-tier steden hebben zo’n merk van mobiele telefoons, waarom dan niet doen?
Rode rijst telefoon marketing is nauwkeurige positionering is duidelijk, waaruit blijkt de gierst in de marketingfunctie zal consequent zijn. Maar rode rijst gierst telefoon vrijlating betekent om te vechten de Chinezen willen een eigen Apple’s dromen zijn verbrijzeld. Gierst bezienswaardigheden op uitbreiding van haar productcategorie en derde tier steden in de volgende strategie die Apple is uitgegroeid tot de referentie voor de Samsung.
Sina microblogging, Lei Jun microblogdienst doen low-end telefoons nog opknoping, het lijkt al degenen die bezorgd zijn zeggen: “. Ray onsterfelijkheid ‘in feite ben ik niet,” Lei Busi “, I

Leave a Reply