New reklamat vlera media Platforma Analiza

Në sytë e një reklamues së, media e re e ka vlerën reklamat çfarë është ajo? New vlera media reklamat, përcaktohet thjesht nga dy parametra. Së pari, mediat dhe një shkallë të caktuar të përputhen bazë të konsumatorëve të synuar, të ngjashëm lartë do të thotë më shumë biznese janë të gatshëm për të zgjedhur mediat. Kjo është, më e lartë shkalla e ndeshjes, vlera më e lartë e reklamave. Së dyti, media mund të arrijnë shkallën e përdoruesit. Vënë thjesht, vlera më e madhe e reklamave është më i lartë.

Sipas madhësisë dhe fluksit të trafikut matching dy dimensione, duke krijuar një model të ri reklamat vlerësimit të medias, media e re ka vlera reklamat mund të ndahen në katër kategori, dhe tregoi karakteristika të ndryshme.

Një klasë është një lartë-flow shkallë, ulët rrjedhin përputhen, e kemi quajtur “i madh dhe i çrregullt.” Në këtë kategori të trafikut të reja konvergjencës medias masive, duke përfshirë Sina, Netease sohu, portaleve të lajmeve të tilla, si TianYa, përqeshje dhe forumeve të tjera të tilla të mëdha, si Sina Weibo, Tencent Weibo kjo media zhvillim e reja forca, natyrisht, si QQ, MSN çastit software mesazheve të tilla. Një tjetër lloj i shënim të veçantë është të biznesit të operatorit të telekomit, ky lloj i biznesit në fakt ka një bazë shumë të madhe përdorues, por edhe shumë prona të medias, të tilla si letrat e operatorëve të telekomit fluturues, Tianyi hapësira, 139, 189 kuti postare kuti postare dhe kështu me radhë. Këto aplikacione të gjitha me karakteristika të reja të rëndësishme të medias, ndërsa qasja në rrjedhën e madhe.

Megjithatë, në qoftë se në analizë të thellë, ne mund të gjeni tërë klasa është i njohur si një të madhe dhe kaotike, sepse pavarësisht nga trafiku i madh, por këto flukse qëllimi i orientuar bazë të konsumatorëve aftësinë relativisht e dobët për të komunikuar në mënyrë efektive, që nuk është, të lehtë për reklamuesit për ofrimin e reklamat në shënjestër.

Arsyeja kryesore për këtë është shkaktuar nga media të reja për të tërhequr klientët bashkimin e tillë nuk është mjaft e lartë dhe shumë të shpërndara komplekse, Sina Daily News shikimin e grupeve komplekse të përdoruesve, dhe në forume të ndryshme janë gjithashtu një shumëllojshmëri të gjerë të përdoruesve të cilët janë të pranishëm, microblogging është gjithashtu e vërtetë, kjo do të kufizojnë në masë të madhe këtë lloj të trafikut vlera e prodhuesit reklamat luajnë. Edhe gjigandët të tilla si rrjedhin QQ, në fakt, për mjaft kohë, të ardhurat QQ reklamat nuk janë bërë në të njëjtën kohë me rritjen e trafikut, natyra e arsyes është kjo.

Prandaj, për këtë lloj të mediave të reja, në qoftë se ju doni të tërheqë më shumë vëmendjen e reklamuesit, ata duhet të bëni është të përqëndrohet në segmentimit të trafikut, për të mundësuar konsumatorëve reklamues objektiv e bazës organikisht ndeshje, të tilla si Varësisht në portalin e lajmeve lansuara ndryshëm përmbajtjen ads Web, të tilla si reklama BBS nën forum nën-tema, reklamat microblogging model është tani shumë i qartë, por ajo mund të parashikohet se drejtimi i përgjithshëm gjithashtu do të jetë i bazuar në fjalë kyçe, lënda bazuara kategori segmentimit të mëtejshëm të provojë vlerën e saj reklamat. Relativisht të folur, fillimi me vonesë i rrjedhjes së biznesit të telekomit operatorët reklamat, dhe tani qëndrimi kryesor në shkallën e operacioneve të tyre në bazë të rrjedhës plotësisht të zhvilluara nuk është e fshehur prapa vlerë dhe për këtë arsye potenciali më i madh.

Klasa B është një lartë-flow, përputhen të ulët rrjedhin madhësi, kemi quajtur “gjobë dhe të vogla.” Mediat e tilla janë karakterizuar nga një lloj të caktuar të pikave të shërbimit ndaj një audiencë shumë të qartë të synuar, ky lloj i audiencë të synuar është tërheqës për reklamuesit, por pengesë është relativisht i vogël. Përfaqësuesi më tipik i këtij lloji përfshijnë, të tilla si spitalet, aeroportet në këtë kategori kanë karakteristika shumë specifike të klientëve të synuar hapësirat reklamuese, si disa nga karakteristikat tërheqëse të një bazë të konsumatorëve profesional me industrinë e internetit profesionale të industrisë. Nuk është një klient shumë i qartë Grupi i synuar orientimi, mode shërbimit media të caktuara të reja, të tilla si fokus në bukurinë e grupeve të grave thonë se vende të tjera të ngjashme. Në përgjithësi, kjo pjesë e fokusit të mediave për të lehtësuar reklamuesit për të reklamuar. Të tilla si në aeroport, ne do të shohim gjithnjë e më shumë për fund të lartë grupet çiklizmit, bankat, të klasës turistike reklamat, në spital, ne mund të shohim një shumë të Yanhuang mediave mjekësisë ose reklamat pajisje mjekësore; në revistën financiare , ne gjithashtu mund të shihni sigurim të lartë-fund grup, financave, shëndetësisë dhe mbledhjen e ad.

Megjithatë, ky lloj i medias është gjithashtu duke u përballur me një sfidë shumë të madhe, sfida kryesore qëndron në madhësinë e përgjithshme të vogla, por ndikimi i mediave nga alternativë përkatës me vlerën e medias do të vazhdojë të dobësohet. Ndryshimi më i madh, me zhvillimin e internetit celular, një shumë e përmbajtjes së medias duke u ngarkuar onto terminaleve celularë, vlera e përmbajtjes së këtyre mediave është e fragmentuar. Lexuesit nuk do të jetë njëjtë si mediat tradicionale në mënyrë që të shohim një artikull mbi blerjen e gazetës tërë, por në terminalin inteligjente, zgjidhni Custom në përmbajtjen specifike të një gazete. Kjo do të thotë se kur lëviz celular përmbajtjen e medias në internet, audienca do të thyer më poshtë, duke rezultuar në madhësinë e audiencës do të reduktohet më tej. Pra, kjo është lloj i medias përballen me një sfidë shumë të madhe.

Të rrisë vlerën e mediave të tilla, strategjia themelore është që së pari, vënë madhësinë e tyre të konsumatorëve të mëdha, por kjo strategji është shpesh e kufizuar nga modeli saj të biznesit në vetvete marshoi, marshoi ngushtë dhe të vështirë për të arritur, të dytë, operacionet e integruar, për shembull, në këtë fazë të organizatave të ndryshme të mediave trend i qartë i bashkimeve dhe blerjeve, Media Fokus kanë fituar një numër të organizatave të mediave, qëllimi është për të formuar një kombëtare shkallë uniforme media platformë e dorëzimit. Një tjetër mënyrë është që të integrohen operacionet paraqitet palën e tretë, të tilla si integrimi i aleancave reklamave profesionale të mediave, kështu që të merrni më të mëdha reklamuesit urdhra reklamues; treta, nëse norma rrjedhin nuk mund të rritet, por nuk mund të integrohet në mënyrë efektive të biznesit, atëherë vetëm mbi efektivitetin e reklamave për të arritur audiencat, zgjeruar më tej. Kjo do të thotë se kategoritë e bukura dhe të vogla të kompanive të medias kanë nevojë për të ofruar reklamuesit një përshkrim më të saktë të vlerës së reklamave, të tilla si përmirësimin e konvertimit normë të konsumatorëve ka një performancë më profesional dhe kështu me radhë.

Klasa C është një lartë-flow përputhen, madhësia lartë rrjedhin, ne e quajmë atë një “Pozita e preferuar.” Karakterizohet nga ky lloj i rrjedhjes së medias është i madh, dhe ka përputhen mirë. Përfaqësuesi më tipik është Google, Baidu dhe motor të tjera të kërkimit dhe të klasit komunitetet Facebook. Para së gjithash, ky lloj i mediave është një perandori e trafikut, ndërkohë, mund të jetë gjithashtu një përzgjedhje shumë e mirë për segmentimin e trafikut dhe adaptim. Prandaj, të tilla një shkallë të gjerë të ndërmarrjeve të biznesit të merrni zgjedhjen kolektiv. Megjithatë, disa kompani të vërtetë të veprojë në këtë pikëpamje, ajo përballet me dy sfida. I parë është vërtetësia e klikimeve ad, për shembull, se si në mënyrë efektive për të zgjidhur problemin e mashtrimit klikoni në këtë kategori. Një lloj tjetër është sfida më e madhe, të tilla si se si për të shmangur shkak të reklamave të tepruar, dhe kështu filloi një media e lirë pronat janë dobësuar gradualisht. Në fakt, konsumatorët gjithnjë e më shumë ankohen se algoritme search engine janë përcaktuar aktualisht nga interesat komerciale, kjo është ajo që i bën njerëzit filluan të vënë në pikëpyetje algorithm drejtësinë. SNS Komuniteti – Facebook po përballet me një sfidë të tillë, jo për shkak të se sa i ndikimit reklamat e vet duhet të ketë një atmosferë të mirë, kjo është sfidë për këtë lloj të biznesit.

Klasa D shkallë të ndërmarrjeve janë të ulëta-flow, ulët rrjedhin përputhen, ne mund të telefononi atë “, mund të provoni, por asgjë më shumë.” Kjo kategori është e karakterizuar nga media, rrjedha është relativisht i vogël, ndërsa përputhja nuk mund të verifikohet. Tipike përfshijnë faqen e lojë të vogël, rritjen e biznesit LBS, e krijuar nga amatorë nga mediat — tilla si vetë-hartuar revistës online, vetë-shumim blog dhe kështu me radhë. Si ky lloj i ndërmarrjeve të mediave kanë relativisht të vogla media pronat, të ngjashëm me të ulët, e vështirë për të tërhequr reklamuesit interesuar. Edhe mori disa lloj të reklamave urdhrave të mediave, ajo është vetëm disa reklamuesit provoni seks. Kjo kategori e mediave të reja në aspektin e reklamave shoqëruar me ende nevojë për prova të mëtejshme.

Leave a Reply