Reddit társ-alapítója, sürgeti tech vezetőit, hogy harcolni CISPA

A társ-alapítója of a népszerű szociális hír telek Reddit már hívott a vezetőket of Google, a Facebook és a Twitter, hogy segítsen legyőzni egy ellentmondásos a számítógépes biztonság területén törvényjavaslatot, amely veszélyeztetné a magánéletét of azok a felhasználók ha elfogadják által törvényhozók.

“Én vagyok abban a reményben,, hogy az összes ezek a tech cégek tegye meg a állvány, amely a magánélet politikák számít, felhasználóik ‘magánéletét ügyek,, és nincs jogalkotás, mint a CISPA kell tenniük, hogy el,” Alexis Ohanian, korábbi tulajdonos of Reddit (Wired anyavállalata Conde Nast jelenlegi tulajdonosa Reddit), azt mondta-ben egy videó-írt a múlt héten.
“Ha valaki azt akarja való hozzáférést a mi magán-otthon, vagy a mi mail-mi lenne mondjuk, Nos, menj kap egy végzést. Right? CISPA alapjában véve azt mondja:, uh, nem szükséges. A digitális adatvédelem az, lényegtelen.”
A videó azt mutatja Ohanian próbál hívni Google vezérigazgatója, Larry Page, hogy sürgesse meg ellenzi a Cyber ​​hírszerzési információk megosztása és védelméről szóló törvény (CISPA). De amikor eléri a vállalat – a kapcsolótábla – az üzemeltető azt mondja neki, hogy senki sem ezen a néven működik a Google.
“Biztos vagyok benne, hogy van egy Larry Page a Google,” válaszolja.
Ohanian, aki be van kapcsolva az irányító bizottság for az Internet Defense League, és nagyon aktív-ben a küzdelemben, hogy megőrizze internet a szabadság, a is felszólította a nyilvánosság, hogy írja alá egy petíciót,, hogy legyőzze CISPA-ben a, ahogyan a felhasználók segítette legyőzni meg a Stop Online kalózkodás Act and Protect Szellemi Tulajdo Act-ben 2011-ben.
“Mivel nem tudtunk lépni a döntéshozók, talán te is,” mondja. “Írd alá a petíciót, kap on szociális média, mert ez az,, amit vereséget szenvedett SOPA, és PIPA, és ez az, mi fog legyőzni CISPA, és ez az, mi lesz legyőzni, amit csak dobni at ránk. Internet szabadság, Internet Privacy Matters.”
A törvényjavaslat megnyitja az utat a kormányzati szervek és a a magánszektort, hogy megosszák az információkat körülbelül Cyberattack fenyegetések, de a kritikusok azt mondják, hiányzik belőle védelem, hogy megőrizze a felhasználók magánéletére nézve és ad vállalat immunitás for kihatásai, hogy az lehet, hogy jött, mint egy eredményeként a információk megosztása.
A Fehér Ház bejelentette, ezen a héten, hogy Obama elnök a tervek szerint megvétózza a törvényjavaslatot, ha át nem védelem, amely kényszeríti a vállalkozásokat, anonymize és csökkenjen az ezek biztosítják a kormány és más cégek.
A nyilatkozatot a Fehér Ház azt mondta, hogy továbbra is “amiatt, hogy a törvényjavaslat nem igényel magánszemélyek ésszerű lépéseket, hogy távolítsa el irreleváns személyes adatok küldése során a számítógépes biztonság adatokat a kormány vagy egyéb magánszektorbeli szervezetek. A polgároknak joguk van tudni, hogy a vállalatok nyitott vonható felelősségre-and nem nyújtott immunitás-for elmulasztása, hogy védelme a személyes információ, amely megfelelően. ”
Annak ellenére, hogy Ohanian a jogalapot, valamint a Fehér Ház vétó veszélye, a Ház elfogadta a CISPA törvényjavaslatot csütörtökön szavazás a 288-127. A társa törvényjavaslat a tervek szerint a szenátus.
Az Amerikai Polgári Jogi Unió azt mondta ma, miután a folyosón CISPA a Házban, hogy ez továbbra is dolgozik, hogy javítsa ki a problémákat CISPA.
“CISPA egy extrém javaslat lehetővé teszi a vállalatok, hogy tartsa a nagyon érzékeny információkat megosztani bármely cég vagy kormányzati szerv úgy döntenek, akár közvetlenül a katonai szervek, mint az NSA, anélkül, hogy előbb stripping ki személyes adatokat,” Michelle Richardson, jogi tanácsadás A ACLU washingtoni törvényhozás, azt mondta egy nyilatkozatában.
“Mi fog működni a kongresszus, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a következő változat az információmegosztás jogszabályok egyértelműen megoldja ezt a kérdést, valamint feszesíti immunitás rendelkezések és védi a személyes adatokat. Cybersecurity lehet tenni anélkül amerikaiak magánélet az interneten.”

Leave a Reply