Red ris hirse strategi: Farvel Apple til Samsung

Forretningsmand ord kan aldrig tage det alvorligt, mere end et år siden, da mikro-Bo Lei juni Yoshimasa ord, at “hirse fokus på høj ydeevne og omkostningseffektive mobiltelefon entusiast, alvorligt nok til at gøre high-end telefoner, uden hensyn til den lave side konfiguration. “, jeg tror næsten alle hirse benchmark er Apple. Men mere end et år senere, svigtede Lei Jun, ikke slettet microblogging er gode venner plukke ud og bliver “Lei Busi” big ironi.
Farvel til apple for læreren
July 31, hirse fællesskab udsendt røde ris telefon QQ plads, konfigurationen på 4,7-tommer skærm, 1,5 GHz quad-core processor, 1 GB RAM, 130-megapixel front kamera og 800-megapixel bageste kamera, denne telefon salg pris på 799 dollars. Fra omkostningsmæssigt synspunkt er ligesom at tilbyde m 1:00 hirse stadig spiller den samme høje kvalitet til lave priser mærke, men tusind dollars under hytten, hirse i mere end to år at danne mærke vil utvivlsomt have en fordel .
Hirse Hvorfor tusind maskiner? Den officielle forklaring er dette: fordi 68% af hirse brugere af China Mobile kort. 1.000 yuan mobiltelefon salg tegnede sig for 61%, tusind maskiner er telefonens vigtigste slagmark! Hirse mobiltelefon positionering entusiaster, udøvelse af højtydende, omkostningseffektive, red ris mobile positionering offentlige brugere, udøvelse af erfaring, høje omkostninger.
Fra den røde ris telefon positionering, positionering af sine offentlige brugere en komplet afvigelse fra den høje ende af markedet positionering hirse røde ris telefoner frigivet, hvad de trak ned Millet brand højde. Grunden til, at brandet LEI trodsede risikoen for reduceret højde (et år siden microblogging viser, at han ikke udgør denne bestemmelse) frigivet røde ris telefoner, mobiltelefon markedet i den nuværende konkurrencemæssige landskab synspunkt er det helt forstyrret.
Som vi alle ved, hirse, ris en udgivelse fra starten, og dens benchmark er æble, gør Kinas æble dette mål endnu ikke er erklæret, men i hjertet af hirse officielle samtykke til, at på grund af dette, har Lei juni blevet døbt “Zagreb Sri Lanka. ” Men i dag, at Apple ikke har Steve Jobs æra movers og shakers æbler. Sidste kvartal Apples vækst i resultat næppe mindre end 1%, er udførelsen af ​​det erklærede manglende innovation og et enkelt kategori Apple farvel til den æra af hurtig vækst.
Steve Jobs æra, Apple har den høje ende MP3 iPod, efterfulgt af high-end mobiltelefoner iPhone, derefter fulgt af den høje ende tablet PC iPad, ser det ud til, at hver gang de gamle produkter på markedet nærmer mætning, vil Apple i kraft af sin evne til at skabe nye innovative produkter og re-besætte markedet, så hvad er Steve Jobs æra produkt starte det? iPad Mini, der er en billigere version af den kommende iPhone, havde denne rute fraveget Steve Jobs tilbage til Apple efter en temmelig rig med innovative produkter kategori besætte markedsstrategi. Billige version af iPhone lancering i det nuværende mønster af visning, og det er ikke forkert, trods alt, Apples innovative ekstremt knappe i dag er umuligt at se en lille smule af Samsung indtager den lave ende af markedet.
Sammenlignet med Apple, er innovation ikke bedre end Samsung telefon kategori, men med et væld af uniform pricing strategi og blive verdens højeste mobiltelefon forsendelser (Ifølge “Erhverv Weekly” rapporterede, at så tidligt som i 2012 den første kvartal Samsung smartphone forsendelser nåede 42,2 mio mere end Apple til at blive verdens største smartphone leverandør.) på hjemmemarkedet, er situationen også lignende sprog kommunikation har for nylig udgivet andet kvartal mobiltelefon salg i Top 10 shows, Samsung tegnede sig for halvdelen af ​​dem, mens Apple iPhone5 faldt ud af top 10..
Faktum er allerede tydeligt i den hurtige vækst i Apples farvel, og Samsung fortsætter med at øge markedsandelen i dag, har hirse været vanskeligt derefter æblet som deres benchmark. Med andre ord har hirse Samsung gjort snarere end at gøre Kinesisk Kinesisk æble som deres strategi.
Faktisk udgav hirse meter fra en ungdom version (lav udgave), måtte jeg opgive æblet som benchmarking strategier, hvorfra flere og flere mobiltelefoner udgivet efter den kategori af situationen er det vejen at gå Samsung opnå den form for multi-kategori høj markedsandel af ruter. Røde ris grundigt indvarslede udgivelsen af ​​mobiltelefonen hirse farvel til den æra, som Apple for læreren.
Ved første lag byer i retning af tredje lag byer
Frigivelsen af ​​røde ris hirse mobiltelefon er ikke længere en partner, men QQ plads Sina microblogging, hirse selskabet sagde, QQ plads nu nået 611 millioner månedlige aktive brugere, hvoraf 70% vil blive tilgængelige via mobiltelefonen QQ plads, kernen bruger er 16 -35 år-årige, og hirse telefonens største kundegrundlag er meget konsekvent. Kombineret med røde ris positionering synspunkt udgivet fælles mobiltelefon QQ plads røde ris marketingstrategi kan beskrives præcist. Ikke overraskende, så vil røde ris telefon være tre linjer efter byer har en stærk dødelighed.
Først i tredje linje byer, mange mennesker ikke bruge Sina microblogging, men langt de fleste er QQ plads vil blive brugt. Såsom forfatterens hjem – en fire lag byer, er mange gymnasieelever ikke opfylder Sina microblogging, men når jeg åbner QQ plads, hvor de vil se solen børn, Sun Life …… derfor valgt som QQ plads Sendt røde ris telefon – en Internet telefon medier, skal være i stand til at maksimere dækningen af ​​målgruppen. Og som en stærk sammenhæng mellem samfund, vil satsen for lavt zombie QQ plads være blandt venner, venners venner og venners venner af venner (dvs. “big-forbindelse” i tre-dimensionelle) udgør en multi-level transmission .
For det andet, de røde ris tusind dollars under hytten telefon og mobiltelefon, sammenlignet med et stærkt brand. 799 yuan for røde ris telefonens konfiguration i forhold til sommerhuset, der allerede er i øverste position, plus hirse i tredje linje af high-end mærker i byen føler, hvilke fordele det er manifesteret. End om hirse siger nogle mennesker kan føle tvivl, havde mine kolleger set noget af vandrende arbejdstagere med hirse var utroligt, dette spørgsmål om min ven @ microblogging sort ild Phillips sagde til mig: Jeg havde dette problem også Shunkou Wen efter nogle vandrende arbejdstagere, såsom massage søster og lignende, folk omkring dem med hirse hirse jeg har en slags stolthed i min hurtige hardware, den følelsesmæssige indvirkning på dem stort. Hvis vi siger, at high-end sortiment med iphone er for dem med hirse er en high-end sortiment.
For en tre linje byens indbyggere repræsenterer hirse en high-end vifte af børn. Sommerhus med en tusind dollars kan købe hirse priser i første lag byer har sådan mærke af mobiltelefoner, hvorfor så ikke gøre det?
Røde ris telefon marketing er præcis positionering er klar, som viser hirse i markedsføringen funktionen være konsekvente. Men røde ris hirse telefon release betyder at kæmpe kineserne ønsker at eje Apples drømme er blevet knust. Hirse seværdigheder på at udvide sin produktkategori og tredje lag byer i følgende strategi at Apple er blevet benchmark for sin Samsung.
Sina microblogging, Lei Jun microblogging gør low-end telefoner stadig hængende, synes det at fortælle alle dem, der er berørt: “. Ray udødelighed” i virkeligheden er jeg ikke, “Lei Busi”, jeg

Leave a Reply