Red στρατηγική κεχρί ρύζι: Farewell Apple για την Samsung

Λέξεις επιχειρηματίας δεν μπορεί ποτέ να το λάβουμε σοβαρά υπόψη, περισσότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο, όταν οι μικρο-Bo Lei Jun λέξεις Yoshimasa ότι «κεχρί έμφαση στην υψηλή απόδοση και αποδοτική αγορά κινητής ενθουσιώδης τηλέφωνο, αρκετά σοβαρά για να κάνει high-end κινητά τηλέφωνα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το χαμηλό διαμόρφωσης πλευρά. “, νομίζω ότι σχεδόν όλοι αναφοράς κεχρί είναι η Apple. Αλλά περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, Lei Ιούνιο υπαναχώρησε, δεν διαγράφεται microblogging είναι καλοί φίλοι να πάρει έξω και να γίνει “Lei Busi” μεγάλη ειρωνεία.
Αποχαιρετισμός στην Apple για το δάσκαλο
31 Ιουλίου, κεχρί που εκδίδονται από κοινού κόκκινο ρύζι τηλέφωνο QQ χώρο, η διαμόρφωση των 4.7-ιντσών οθόνη, 1.5GHz quad-core επεξεργαστή, 1GB RAM, 130-megapixel κάμερα μπροστά και 800-megapixel κάμερα πίσω, αυτή η πώληση τηλέφωνο τιμή των $ 799. Από την άποψη κόστους, όπως η προσφορά m 1:00 κεχρί εξακολουθεί να παίζει το ίδιο υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές brand, αλλά και χιλιάδες δολάρια κάτω από το εξοχικό σπίτι, το κεχρί σε περισσότερα από δύο χρόνια για να σχηματίσουν το σήμα θα έχει αναμφίβολα ένα πλεονέκτημα .
Κεχρί Γιατί χιλιάδες μηχανές; Η επίσημη εξήγηση είναι η εξής: γιατί το 68% των κεχρί χρήστες της κάρτας China Mobile. 1.000 γιουάν των πωλήσεων κινητών τηλεφώνων αντιπροσώπευαν το 61%, χιλιάδες μηχανές είναι το κύριο πεδίο μάχης του τηλεφώνου! Κεχρί λάτρεις του κινητού τηλεφώνου θέσης, η επιδίωξη υψηλών επιδόσεων, αποδοτικό? Κόκκινο ρύζι χρήστες κινητών δημόσια τοποθέτηση, η επιδίωξη της εμπειρίας, το υψηλό κόστος.
Από το κόκκινο τηλέφωνο τοποθέτηση του ρυζιού, η τοποθέτηση των δημόσιων χρήστες του μια πλήρης αποχώρηση από το high-end κεχρί τοποθέτηση στην αγορά, κόκκινα τηλέφωνα ρύζι κυκλοφόρησε αυτό που γκρέμισαν το Κεχρί ύψος του brand. Ο λόγος για τον οποίο το LEI μάρκα αψήφησαν τον κίνδυνο μειωμένο ύψος (πριν από ένα χρόνο δείχνουν microblogging ότι δεν συνθέτουν τον καθορισμό αυτό) κυκλοφόρησε κόκκινα τηλέφωνα ρυζιού, η αγορά κινητής τηλεφωνίας στο σημερινό ανταγωνιστικό σημείο τοπίο του άποψη είναι πολύ αναστατωμένος.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, το κεχρί, το ρύζι μια απελευθέρωση από την αρχή, και το σημείο αναφοράς του είναι το μήλο, κάνει μήλο της Κίνας ότι στόχος δεν έχει ακόμη δηλωθεί, αλλά η καρδιά του κεχριού επίσημη συναίνεση στο γεγονός ότι εξαιτίας αυτού, Lei Jun έχει ονομαστεί το “Ζάγκρεμπ Σρι Λάνκα. ” Σήμερα, όμως, ότι η Apple δεν έχει Steve Jobs εποχή υποκινητές και τους δονητές μήλα. Το τελευταίο τρίμηνο, αύξηση των κερδών της Apple μόλις λιγότερο από το 1%, η απόδοση της δηλωθείσας έλλειψη καινοτομίας και μια ενιαία κατηγορία της Apple έχει αποχαιρετήσει την εποχή της ταχείας ανάπτυξης.
Steve Jobs εποχή, η Apple έχει το high-end MP3 iPod, ακολουθούμενο από το high-end κινητά τηλέφωνα iPhone, στη συνέχεια ακολουθείται από το high-end iPad tablet PC της, φαίνεται ότι κάθε φορά που τα παλιά προϊόντα στην αγορά που πλησιάζει τον κορεσμό, η Apple λόγω της ικανότητάς της να δημιουργήσει νέα καινοτόμα προϊόντα και να καταλάβουν εκ νέου την αγορά, τότε τι είναι ο Steve Jobs του προϊόντος εποχή να ξεκινήσει; iPad Mini, υπάρχει μια φθηνότερη έκδοση του επερχόμενου iPhone, αυτή η διαδρομή είχε παρεκκλίνει από τον Steve Jobs επέστρεψε στην Apple μετά από μια μάλλον πλούσια με καινοτόμα προϊόντα της κατηγορίας καταλαμβάνουν στρατηγική αγοράς. Φτηνές έκδοση του iPhone ξεκινήσει στην τρέχουσα μορφή του άποψη και δεν είναι λάθος, μετά από όλα, εξαιρετικά καινοτόμο της Apple σπάνιο στη σημερινή αδύνατο να παρακολουθήσετε ένα μικρό κομμάτι της Samsung καταλαμβάνει την low-end αγορά.
Σε σύγκριση με την Apple, η καινοτομία δεν είναι καλύτερη από την κατηγορία τηλέφωνο της Samsung, αλλά με έναν πλούτο της ενιαίας στρατηγικής τιμολόγησης και να γίνει υψηλότερη κινητό στον κόσμο τηλέφωνο αποστολές (Σύμφωνα με το “Business Weekly” ανέφερε ότι, ήδη από το 2012, η ​​πρώτη τρίμηνο, η Samsung αποστολές smartphone έφθασε 42.200.000, πάνω από την Apple για να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στον κόσμο.) στην εγχώρια αγορά, η κατάσταση είναι επίσης παρόμοιες ανακοινώσεις γλώσσα έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα το δεύτερο τρίμηνο οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων στο Top 10 παραστάσεις, Samsung αντιπροσώπευαν το ήμισυ από αυτά, ενώ η Apple iPhone5 έπεσε έξω από το top 10.
Γεγονός είναι ήδη εμφανής στην ταχεία ανάπτυξη του αποχαιρετισμού της Apple και η Samsung συνεχίζουν να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά σήμερα, το κεχρί ήταν δύσκολο τότε το μήλο ως σημείο αναφοράς τους. Με άλλα λόγια, κεχρί Samsung έχει κάνει αντί να κάνει κινεζική κινεζική μήλο ως στρατηγική τους.
Στην πραγματικότητα, κεχρί κυκλοφόρησε μέτρα από την έκδοση των νέων (χαμηλή απόδοση), έπρεπε να εγκαταλείψει το μήλο ως τη συγκριτική αξιολόγηση στρατηγικών, από την οποία όλο και περισσότερα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν μετά την κατηγορία της κατάστασης, είναι ο τρόπος να πάει Samsung επιτύχει το είδος των πολλαπλών κατηγορία υψηλό μερίδιο αγοράς των δρομολογίων. Κόκκινο ρύζι προανήγγειλε διεξοδικά την απελευθέρωση των κινητών αντίο κεχρί τηλέφωνο με την εποχή, όπως το μήλο για το δάσκαλο.
Με την πρώτη βαθμίδα πόλεις έναντι τρίτων-tier πόλεις
Η απελευθέρωση των κεχρί κόκκινο ρύζι κινητό τηλέφωνο δεν είναι πλέον ένα εταίρο, αλλά QQ χώρο Σίνα microblogging, η εταιρεία κεχρί είπε, QQ χώρο φτάσει πλέον 611 εκατ. ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, εκ των οποίων το 70% θα είναι προσβάσιμο μέσω του κινητού χώρο τηλέφωνο QQ, ο χρήστης πυρήνα είναι 16 Η κύρια βάση πελατών -35 τηλέφωνο ετών, κεχρί και είναι εξαιρετικά συνεπής. Σε συνδυασμό με το κόκκινο σημείο τοποθέτησης του ρυζιού άποψη, η κοινή κινητό τηλέφωνο QQ χώρο κυκλοφόρησε κόκκινο στρατηγική μάρκετινγκ ρυζιού μπορεί να περιγραφεί με ακρίβεια. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το κόκκινο τηλέφωνο ρυζιού θα είναι τρεις γραμμές ακόλουθες πόλεις έχουν μια ισχυρή θνησιμότητα.
Πρώτον, στην τρίτη γραμμή πόλεις, πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το microblogging Σίνα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι QQ χώρος θα χρησιμοποιηθεί. Όπως το σπίτι του συγγραφέα – τεσσάρων βαθμίδων πόλεις, πολλοί μαθητές λυκείου δεν ανταποκρίνονται Σίνα microblogging, αλλά μόλις ανοίξει το χώρο QQ, όπου θα δείτε τα παιδιά ήλιο, τον ήλιο της ζωής …… Συνεπώς, επιλέγεται ως χώρος QQ Δημοσιεύτηκε κόκκινο τηλέφωνο ρύζι – ένα τηλέφωνο μέσα ενημέρωσης στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν την κάλυψη του πληθυσμού-στόχου. Και ως μια ισχυρή σχέση μεταξύ της Κοινότητας, το ποσοστό των χαμηλού-ζόμπι χώρο QQ θα είναι μεταξύ φίλων, οι φίλοι των φίλων και οι φίλοι των φίλων των φίλων (δηλαδή «μεγάλη σχέση» στο τρισδιάστατο) αποτελούν ένα πολυ-επίπεδο μεταφοράς .
Δεύτερον, το κόκκινο ρύζι χιλιάδες δολάρια κάτω από το τηλέφωνο εξοχικό σπίτι και το κινητό τηλέφωνο, σε σύγκριση με ένα ισχυρό εμπορικό σήμα. 799 γιουάν διαμόρφωση του ρυζιού κόκκινο τηλέφωνο σε σύγκριση με το εξοχικό σπίτι, ήδη στην πρώτη θέση, καθώς και κεχρί στην τρίτη γραμμή των high-end μάρκες στην αίσθηση της πόλης, ποια είναι τα πλεονεκτήματα που αυτή εκδηλώνεται. Τέλος στο κεχρί λέγοντας Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται αμφιβολία, οι συνάδελφοί μου είχαν δει κάτι των μεταναστών εργαζομένων με κεχρί ήταν απίστευτο, αυτό το ερώτημα του φίλου μου @ microblogging μαύρη φλόγα Phillips μου είπε: Είχα αυτό το πρόβλημα, επίσης, Shunkou Wen μετά από μερικές διακινούμενων εργαζομένων, όπως η αδελφή του μασάζ και τα παρόμοια, οι άνθρωποι γύρω τους με κεχρί κεχρί έχω ένα είδος υπερηφάνειας γρήγορα το υλικό μου, το συναισθηματικό αντίκτυπο για τους μεγάλους. Αν πούμε ότι το high-end σειρά με το iPhone είναι γι ‘αυτούς με το κεχρί είναι μια high-end σειρά.
Για μια περίοδο τριών κατοίκων της πόλης γραμμή, κεχρί αντιπροσωπεύει μια high-end γκάμα των παιδιών. Cottage με χίλια δολάρια μπορεί να αγοράσει κεχρί τιμές πρώτης κατηγορίας πόλεις έχουν τέτοιο εμπορικό σήμα των κινητών τηλεφώνων, γιατί να μην το κάνει;
Red μάρκετινγκ τηλέφωνο ρύζι είναι ακριβή τοποθέτηση είναι σαφής, γεγονός που δείχνει το κεχρί στη λειτουργία μάρκετινγκ θα είναι συνεπής. Αλλά κεχρί κόκκινο ρύζι τηλέφωνο απελευθέρωση μέσα για την καταπολέμηση οι Κινέζοι θέλουν να έχουν από μόνες όνειρα της Apple έχουν καταρρεύσει. Κεχρί αξιοθέατα στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των προϊόντων της και η τρίτη βαθμίδα πόλεις στην ακόλουθη στρατηγική ότι η Apple έχει γίνει το σημείο αναφοράς για τη Samsung της.
Σίνα microblogging, Lei Ιούνιο microblogging κάνει low-end τηλέφωνα εξακολουθεί να κρέμεται, φαίνεται να πω σε όλους εκείνους που ανησυχούν: “. Αθανασία Ray” Στην πραγματικότητα, δεν είμαι, “Lei Busi”, I

Leave a Reply