Per què no sóc optimista sobre Google Glasses

Recentment, el lloc web de Google Glasses ha obert una secció de FAQ (preguntes més freqüents), la llista dels 33 FAQ per respondre a tot tipus de persones a conèixer l’equip i els dubtes. En resposta, Google ha posat èmfasi que les ulleres de Google us permetrà tecnologia de control d’usuaris a la posició de tornar a tornar. Google Cerca per veu es pot aconseguir ulleres, mapes, navegació, correu electrònic, fotografies de funcionalitat i gots per aconseguir algunes aplicacions de App Store. Cal dir que aquest és un dispositius portàtils intel ligents, sembla ser relativament llençar els productes vent. Per tant, Google pot ser optimista sobre el que el futur dels vidres?
Google Glasses difícil arribar a ser una necessitat
Vidres com dispositius portàtils, no pertany als dispositius portàtils requerits. No perquè la majoria de persones els agrada fer servir ulleres, més a causa de problemes mèdics obligat les ulleres. Algunes persones prefereixen usar lents de contacte en lloc dels marcs dels vidres de les ulleres tangibles. No hi ha res dolent en ulls normals que fan servir ulleres temps és molt petita, excepte en certes situacions específiques, com per exemple amb la finalitat d’evitar, o quan surten a l’ombra, o conduir un cotxe amb un passeig bonic Shuaku Hou , vidres jugaran el seu paper. L’ús d’ulleres és una cosa difícil, hi haurà alguns efectes negatius, com ara l’ús d’ulleres per veure les coses amb l’ull humà de veure les coses o sentir el mateix per un llarg temps per portar ulleres no sentiment natural maldestre, farà que el nas, les orelles incòmode, enfonsaments, etc també causar problemes als ulls.
Tot i que Google afirma ulleres només 40 grams, molt lleuger, però l’equip tot i així la llum porta al cap durant molt de temps, pot causar sensació d’incomoditat. Funció Google ulleres és per substituir part dels telèfons intel · ligents en l’actualitat característiques intel · ligents, com la recerca, la navegació, rebre correu, posicionament. Google espera que els vidres de Google pot arribar a ser les necessitats diàries de la vida, en lloc de, com ara la gent fa servir ulleres només equips a triar, òbviament, això no està en consonància amb els hàbits de vida de les persones normals. Hàbits del públic correcte no és una cosa fàcil, i molt menys un dispositiu innovador per guiar l’hàbit del públic sigui més natural. Per tant, les ulleres col · locades com un dispositiu electrònic o òptic no atreu l’atenció del públic. A més, Google s’esmenta en el FAQ Google “s’espera que Google utilitzi lents com l’ús d’equip de l’etiqueta es pot desenvolupar ràpidament.” Òbviament, la formació d’un ritual no és una cosa durant la nit, mentre que la formació de regles d’etiqueta no requereix molta moderació, però el costum del públic formant, si hi ha massa lleis i reglaments han de ser limitats, òbviament, tal dispositius apareixen, en si mateix, hi ha molts dubtes.
Interferir amb la línia normal d’Usuaris vista
Desenvolupadors de Google es mantindrà l’èmfasi ulleres de Google sempre es pot canviar és un dispositiu que es col · loca sobre la lent, mentre que només un micro-ordinador que no interfereixi amb la línia de visió normal de la gent, no va a interferir amb la vida normal de les persones. En circumstàncies normals, les persones amb els ulls fixos en un telèfon intel · ligent oa la pantalla de tablet PC, es prestarà atenció a la cantonada de l’ull que envolta les circumstàncies. No obstant això, en obrir gots Google, ull presenta una projecció en una pantalla de 25 polzades, naturalment, quan la gent està preocupada sobre això al davant de la pantalla, la pantalla de tots els ulls se sentiran atrets pels continguts del món virtual, que, naturalment, ignorar el món real El cas es refereix. Com ulleres de Google no són adequats per al posicionament a la llar, l’oficina o utilitzar un dispositiu, que és principalment aplicable al dispositiu mòbil. Per tant, els canvis en el món real, el món real és difícil aconseguir un canvi en les persones per a Google ulleres virtuals atenció del món. I això sens dubte afectarà a alguns de la vida real de la conducta humana de vegades és difícil distingir entre el món real i el món virtual de la vida, el resultat natural de la conducta de les persones en la vida real, la taxa d’error s’eleva. Ulleres de Google com en la comunicació entre les persones creen una barrera, per la qual cosa el caràcter social de la comunicació interpersonal redueix considerablement.
La radiació és inevitable
Ulleres de Google ha de ser una posició en l’equip terminal sense fil. I això serà una estona llarg que ve dispositiu terminal sense fil s’usa en els caps de la gent. El dispositiu mòbil de la inevitable naturals s’enfronten el problema de la xarxa sense fil radiació. La radiació Wi-Fi és perjudicial per als éssers humans, ha estat concloent. Màquines intel · ligents, tablet PC aquests dispositius sense fil generals o portàtil, o en la borsa, mentre que Google porta molt temps d’usar ulleres, però és al cap, com el sistema nerviós central del cervell al cap de la ubicació, tan a prop de el sistema nerviós central rebre una distància de radiació de la xarxa sense fil de llarg, en el cas dels científics concloents, és difícil dir que no té efectes secundaris.
Telèfon intel ligent alternativa? Llarg camí per recórrer
Ulleres de Google ara té índex de navegació, correu electrònic, localització, imatges, vídeo i altres funcions, mentre que al telèfon amb missatges de text, en l’actualitat segueix sent només comunicar funcions auxiliars. Mentrestant, Google Glasses per limitacions operatives, les aplicacions de programari actuals no són les màquines intel · ligents, sincronització PC tablet. Així ulleres de Google, almenys en l’actualitat no poden substituir completament la tauleta o smartphone. Això significaria que les ulleres de Google no són màquines intel · ligents, productes de reemplaçament de rajoles, però només un de derivats. Això significa que les ulleres de Google només telèfons intel · ligents, tablet PC menys convenients per al seu ús en el cas, l’exercici d’algunes de les seves funcions. Per a l’usuari mitjà, no vol tenir un telèfon intel · ligent o una tauleta en el cas i, a continuació, afegir una dispositius terminals sense fil addicionals, ja que Google s’usen ulleres, màquines intel · ligents tenen a mà, la qual cosa és òbviament el mateix, com augment invisible insípid com necessitats.
Google Posicionament a Google ulleres ulleres d’aquest tipus de dispositius portàtils amb la rutina habitual hàbits contrari, mentre smartphone o tablet Glasses Google no és un substitut, sinó més aviat com un derivat de la millora simplificats. Ulleres de Google per al cos humà també és concloent, mentre que els cristalls de Google també en l’impacte de la vida real de les persones en la vida de comportament. Aquest producte encara mostrar al món la seva singular banda, innovador, sinó perquè no s’ajusten als hàbits i els gustos del públic, amb el temps serà eliminat.

Tagged with 

Leave a Reply