Putyin címek viták előtt az olimpiai játékokon

Hazája homoszexuális-ellenes jogszabályok szembe a pisze, az Egyesült Államokból, Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön védte a konzervatív megközelítést a kérdésben.
“Ez nem fontos számomra, hogy kritizálni a nyugati értékeket,” Putyin mondta. “Fontos, hogy megvédje a mi társadalmunkban a… értékek, amely fogadta a nehéz utat a polgárok.”
Új orosz törvényi tilalom meleg “propaganda”–a kritikusok mondják törvény annyira homályos, hogy bárki is lehet üldözni a szivárvány pólót visel, vagy tárolás kezek-ban nyilvános, valaki az azonos nemű.
“Nem szól bírálta valaki,” mondta Putyin. “Arról szól, védelme minket a meglehetősen agresszív viselkedés, az egyes társadalmi csoportok, akik, véleményem szerint próbál szabni szempontból meglehetősen agresszív módon.”
Egy látszólagos ütés a homoszexuális-ellenes jogszabályok az Egyesült Államok bejelentette ezen a héten, hogy a küldöttség a téli olimpiai játékokon is nyíltan homoszexuális sportolók.
Barack Obama elnök család illetve aktív kabinet tag is részt vesznek, de tenisz legenda Billie Jean King és műkorcsolyázó, Brian Boitano.
A kérdések csak egy a sok, hogy Putyin megoldani egy négy órás hírek konferencián volt.
Az a lépés, hogy egyesek azt mondják, kapcsolódik a közelgő olimpia, Orosz törvényhozók ezen a héten amnesztiát néhány foglyok, köztük két-két tagot a punk zenekar punci lázadás, akik továbbra is rács mögé. Az amnesty törvény is lenne szabad a tartóztattak le a Greenpeace aktivistái.
Megfigyelők szerint Oroszország azt akarja, hogy ne kelljen a bebörtönzések lenni beszélő pontok alatt az olimpia.
A riporter megkérdezte Putyin, ha úgy érezte, hogy az eredeti mondat punci Riot tagját volt túl durva.
Az orosz elnök azt válaszolta, hogy ő nem volt szomorú, hogy az együttes fellépések vezetett a bebörtönzése.
Az amnesztia törvény át saját erejéből, és nem a Bíróság felülvizsgálatának, Putyin azt mondta.
Punci Riot Nadezhda Tolokonnikova és Maria Alyokhina szolgálnak-kétéves börtönben feltételeket a maguk részéről teljesítmény kritikus, Putyin, amikor ő volt a miniszterelnök.
Az előadás került megrendezésre egy orosz ortodox katedrális 2012-ben, és a zenészek a huliganizmus bűnösnek találtak.
Putyin azt is bejelentette a kegyelmet, a bebörtönzött oligarcha és a Kreml ellenfelet, Mihail Khodorkovsky
Boriszovics Hodorkovszkij, egy olaj mágnás, aki támogatta az ellenzéki párt, 2003 óta a börtönben, és 2005-csalás és adócsalás vádjával elítélték.
Oroszország nemzetközi kritika a kezelés Boriszovics Hodorkovszkij, egyszer Oroszország leggazdagabb ember, szembe országokkal, köztük az Egyesült Államokban, azzal vádolva, hogy “szelektív vád”, és a jogi rendszerrel való visszaélés.
Az Egyesült Államok és Oroszország között egy másik szúrás volt a helyzet az intelligencia-leaker Edward Snowden, akik megadták az ideiglenes menekültügyi az oroszok.
Egyesek a védelemtől Snowden Putyin konfliktus forrásaként, de Putyin azt nyilatkozta, hogy ő támogatja, kémkedés, és ez az ország út része.
“Mik az én-m kapcsolatok Snowden a következő Obama? Irigylem őt azért, mert megteheti ezt, és nem lesz semmi neki emiatt,”mondta Putyin.
“Először is, minden volt mint ez. Kémkedés mindig ment ősidők óta,”Putyin hozzá.
A természet, hogy az amerikai nemzetbiztonsági hivatal végzi a kémkedés része a terrorizmus elleni küzdelem Putyin azt mondta. Azonban ott kell néhány korlátok és a szabályok, amelyek alapján országban végeznek, a kémkedés, megjegyezte.

Comments are closed.