Pse nuk jam unë optimist në lidhje me gota Google

Kohët e fundit, Google Syzet e internetit ka hapur një seksion (Frequently Asked Questions) FAQ, lista Pyetësorin 33 të përgjigjem të gjitha llojet e njerëzve për të kuptuar pajisjet dhe dyshime. Në përgjigje, Google theksoi se syzet Google do të le të përdoruesve teknologjinë e kontrollit për të ri-kthyer pozitë. Google kërko zë mund të arrihet syzet, harta, navigacion, e-mail, fotografi të funksionalitetit dhe syze për të arritur disa aplikacione të App Store. Ajo duhet të thuhet se kjo është një pajisje inteligjente vishet, duket të jetë relativisht i tërheq produktet e erës. Pra, Google mund të jetë optimist në lidhje me atë ardhmja e syzet?
Google Syzet e vështirë për të bërë një domosdoshmëri
Syzet si pajisje të vishet, nuk i përkasin pajisjet e kërkuara vishet. Jo sepse shumica e njerëzve të donte të veshin syzet, më shumë për shkak të problemeve mjekësore të detyruar syzet sy. Disa njerëz preferojnë të përdorin lentet e kontaktit në vend të syze korniza me syze të prekshme. Asgjë të keqe me sytë normale që veshin syzet kohë është shumë i vogël, përveç në situata të caktuara të veçanta, të tilla si në mënyrë për të shmangur, ose kur ata të shkojnë jashtë hije, ose ngarje një makinë me një udhëtim të bukur Hou Shuaku , syzet do të luajë rolin e saj. Veshur syzet është një gjë e vështirë, do të ketë disa efekte negative, të tilla si veshur syzet për të parë gjërat me sy të lirë për të parë gjëra të ose të ndjehen mjaft të njëjtën gjë për një kohë të gjatë të veshin syzet nuk do ndjenja e natyrshme vështirë, do të bëjë, hundë veshët pakëndshme, fundosje, etj gjithashtu do të shkaktojë probleme sy.
Edhe pse Google pretendon syze vetëm 40 gram, shumë të lehta, por edhe pajisje të veshur në mënyrë të lehta në kokë për një kohë të gjatë, mund të shkaktojnë ndjenjë të pakëndshme. Google syzet rol është për të zëvendësuar një pjesë të smartphones në ditët e sotme karakteristika të zgjuar, të tilla si kërkim, navigacion, marrin, e pozicionuar mail. Google pret syzet Google mund të bëhen nevojat e përditshme të jetës, në vend se, si tani njerëzit veshin syzet vetëm pajisjet e një zgjedhje, natyrisht kjo nuk është në përputhje me zakonet e njerëzve normal të jetesës. Zakonet e publikut korrekt nuk është një gjë e lehtë, aq më pak një pajisje inovative për të udhëzuar zakon e publikut më të natyrshme. Prandaj, syzet pozicionuar si një aparat elektronik ose optik nuk ka tërhequr syrin e publikut. Përveç kësaj, Google është përmendur në Google FAQ “presin për Google për të veshin syzet si përdorimi i mirësjelljes pajisjeve mund të shpejt të zhvilluar.” Natyrisht, formimi i një rituali nuk është një gjë brenda natës, ndërsa formimi i rregullave të mirësjelljes nuk kërkon vetëpërmbajtje shumë, por zakon formimin e publikut, në qoftë se ka shumë ligje dhe rregullore duhet të jetë e kufizuar, natyrisht, të tilla një pajisje të shfaqet, në vetvete, ka shumë dyshime.
Ndërhyjnë me linjë normale të syve perdoruesve
Zhvilluesve Google do të mbahen theksi syzet Google gjithmonë mund të kaloni është një pajisje të vendosur mbi lente, ndërsa vetëm një mikro-kompjuter që nuk ndërhyn me linjë të njerëzve normal të syve, ai nuk do të ndërhyjë me jetën e njerëzve normal. Nën rrethana normale, njerëzit me sytë e fiksuar në një smartphone ose tabletë kompjuter ekran, ajo do të paguajë vëmendje cep të syrit përreth rrethanat. Megjithatë, kur ju hapni syzet Google, syri paraqet një projeksion në një ekran 25-inch, natyrisht kur njerëzit janë të shqetësuar në lidhje me këtë në frontin e ekranit, ekran të gjithë sytë do të tërhiqen nga përmbajtjet e botës virtuale, natyrisht ju do të injorojë botën reale Rasti shqetësime. Si syzet Google nuk janë të përshtatshme për pozicionimin në shtëpi ose zyrë, përdorni një pajisje, e cila është kryesisht të zbatueshme për pajisjen lëvizshme. Prandaj, ndryshimet në botën reale, bota reale është e vështirë të ndikojë në ndryshimin e njerëzve për Google vëmendjes syzet virtuale botërore. Dhe ky është i detyruar të ndikojë në disa nga bota reale e sjelljeve të njeriut nganjëherë është e vështirë për të dalluar ndërmjet botës reale dhe botën virtuale të jetës, rezultat i natyrshëm i sjelljes së njerëzve në jetën e vërtetë shkalla e gabimit rritet. Syzet Google si në komunikimin mes njerëzve të ngritur një pengesë, në mënyrë që natyra sociale e komunikimit interpersonal reduktuar në masë të madhe.
Rrezatimi është e pashmangshme
Syzet Google duhet të jetë një pozicion në pajisjet fundore pa tel. Dhe kjo do të jetë një kohë e gjatë që vijnë pajisje wireless terminali i veshur në kokat e njerëzve. Pajisja celulare e natyrshme në mënyrë të pashmangshme përballet me problemin e rrjetit pa tel e rrezatimit. Wi-Fi rrezatim është i dëmshëm për njerëzit, ka qenë jopërfundimtare. Makinat inteligjente, PC tabletë të këtyre pajisjeve të përgjithshme ose portative celulare, ose në qese, ndërsa Google merr një kohë të gjatë për të veshin syzet, por ajo është në kokë, si sistemin qendror nervor të trurit në kokë në vend, në mënyrë të ngushtë nervor qendror marrjen e një rrezatim në distancë të gjatë pa tel rrjetit, në rastin e shkencore jobindëse, e vështirë për të thënë se nuk kanë asnjë efekte anësore.
Alternative smartphone? Rrugë e gjatë për të shkuar
Syzet Google tani ka kërkimin, navigacion, e-mail, vendndodhja, fotografi, video dhe funksionet e tjera, ndërsa në telefon me tekst-mesazheve, aktualisht ende të komunikojnë vetëm funksione të karakterit ndihmës. Ndërkohë Syzet Google nga kufizimet operative, aplikacionet software aktuale nuk janë me makina inteligjente, sinkronizimi PC tabletë. Pra, syzet Google paktën për momentin nuk mund të zëvendësojë plotësisht tabletë, apo smartphone. Kjo do të thotë se Google syzet nuk janë makina inteligjente, produktet zëvendësuese tabletë, por vetëm një derivatet. Kjo do të thotë se syzet Google vetëm smartphones, PC tabletë më pak i përshtatshëm për t’u përdorur në këtë rast, ushtrimi i disa prej funksioneve të tij. Për përdoruesit mesatare, ajo nuk dëshiron që të ketë një smartphone ose tabletë në rastin, dhe pastaj shtoni një pajisje shtesë Wireless Terminali sepse Google mori syzet veshur, inteligjente makina kanë afër në dorë, i cili është padyshim njëjtë si rritje e padukshme pa shije si nevojat.
Pozicionimin e Google për syzet Google syze pajisje të tilla të vishet me të kundërtën e zakonshme zakone rutinë, ndërsa Google Syzet smartphone ose tabletë nuk është një zëvendësim për të, por më shumë si një përmirësim derivateve të thjeshtuara. Syzet Google për trupin e njeriut është gjithashtu jobindëse, ndërsa syzet Google gjithashtu në të vërtetë të botës ndikimit të njerëzve mbi jetën e sjelljes. Një produkt të tillë edhe të tregojnë botës anën e tij unike, inovative, por për shkak se ata nuk i përmbushin zakonet e publikut dhe shijet, përfundimisht do të ndahet në faza.

Leave a Reply