Product Manager τρία πράγματα: το ταλέντο, την εμπειρία, την καταπολέμηση της

Ήμουν πέντε χρόνια αρχάριος προϊόντος, στο παρελθόν χρόνος που δαπανάται στην ιστοσελίδα της εταιρείας ανάπτυξης, αλλά και μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου εταιρεία δαπάνησε? Πωλήσεις κάνει τα τελευταία χρόνια, έχουν τεθεί σε διαχείριση έργου, οι διαχειριστές των προϊόντων ενδιαφέρονται περισσότερο. Τώρα, όπως τη διαχείριση του έργου, συχνά μπερδεύονται όταν κάνει ο διευθυντής του προγράμματος διαχείρισης προϊόντων για το πώς να αναπτύξουν.
Διαχείριση Έργων στο e-commerce εταιρεία να το κάνει, γιατί δεν υπάρχει πιο τυποποιημένη ευθύνες εργασίας, έτσι ώστε από το μέτωπο ιστοσελίδα προς τα πίσω και στη συνέχεια να έχουν επαφή με τις δημιουργικές επιχειρήσεις, η επαφή είναι περισσότερο μια λειτουργία των καθυστερήσεων ως τεχνικό πρότυπο manager φινίρισμα, στην πραγματικότητα, είναι μιμούνται ένα αντίγραφο ιστοσελίδα. Αντιγραφεί περισσότερο από 1 χρόνο, βρέθηκε στην συσσώρευση ικανότητα καινοτομία των προϊόντων είναι μηδενική, η καρδιά άρχισε να πανικοβάλλεται και. Ελπίζω να πάρετε κάποια βοήθεια από εσάς:
1, από τη σκοπιά της διαχείρισης του έργου, με την καλύτερη μετάβαση στο διαχειριστή του προϊόντος?
2, στη δημιουργική μίμηση και λογοκλοπή, υπάρχει μια καλύτερη προοπτική των συστάσεων, product manager?
3, πώς να ελέγξει τη σκοπιμότητα της ιδέας (υπάρχει ένα στο πικάπ πριν από την ιδέα της συλλογής Taobao πωλητές ή πολλά e-commerce, έτσι ώστε το προϊόν, καλώντας τους χρήστες σε ιστοσελίδες γραμμή, πηγαίνετε ανταμείψει όταν οι αγοραστές στο κατάστημα του πωλητή Racket – αναρωτιέστε πώς να κολλήσει το χρήστη, ενώ εξαιρουμένων των επιθυμήσεις μικροαστική χρήστες – και όχι αρκετό μυαλό κολλήσει).
Intimate απάντηση ζόμπι: πάντα διαβάσει τα άρθρα μου ξέρει ότι εγώ δεν προτείνω σε άλλους να κάνουν το διαχειριστή του προϊόντος, και ακόμη και οι ίδιοι συχνά αναρωτιούνται, δεν είναι μετά το διακόπτη, κάνουμε το σημείο το έργο κείμενο, μήπως Old Men.
Διευθυντής Προϊόντων (δηλαδή, προϊόντα σκυλιών) αυτή τη γραμμή των επιχειρήσεων, το πρώτο ποσοστό αποτυχίας του προϊόντος είναι πολύ υψηλή, το στοίχημα συχνά Je te dis merde? Δεύτερον αποτέλεσμα βαρέλι είναι ιδιαίτερα εμφανής, ενώ η βιομηχανία στο σύνολό της δεν είναι ώριμο προϊόν, ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης της σύγχυσης, μια μικρή εταιρεία διαμόρφωση του έργου και τη λειτουργία της λογικής του ανθρώπου είναι ένα ιδιαίτερα εύκολο πράγμα, μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς που αγωνίζονται με τις πληγές.
Επίσης, έμαθα από τα προϊόντα μετασχηματισμού των μέσων ενημέρωσης πενταετία περισσότερο αργότερα, περισσότερο αισθάνονται αυτο-καλλιέργεια του σκύλου προϊόντα χωρίς να αφήσουν ίχνη. A προϊόντα σημείο εκκίνησης εξακολουθούν να γράφουν στις σημειώσεις blog, κοιτάζοντας πίσω όλα κλανιά, επιφανειακή σε ακραίες συνθήκες. Βασικά δεν είναι δυνατόν να αναπτύξει ένα προϊόν με το σκύλο μεθοδολογία, κυρίως με: 1, το ταλέντο, δύο, τις εμπειρίες της ζωής, 3, πραγματική εμπειρία της μάχης.
Με άλλα λόγια, ένα (μόνο) έχουν ένα προϊόν σκύλο ταλαντούχους ανθρώπους (σκύλος), έκανε κάποιες και τις εμπειρίες (Hobby) σε γενικές γραμμές συνεπείς έργο, περίπου δύο χρόνια αργότερα, θα είναι σε θέση να αναπτυχθούν σε ένα καλό μαντρόσκυλο του προϊόντος. Στη συνέχεια, αν είχε την τιμή (βήμα για περιττώματα σκύλου), αντιμετώπισε μια πολλά υποσχόμενη καλό έργο, αλλά επίσης να ρυθμίσετε τους απαραίτητους πόρους, και μετά από λίγα χρόνια αργότερα, έφτασαν στο Amen Νησί – Δυτική θαυμάτων. Σκυλιά στο προϊόν, μόνο μια χούφτα για να φτάσετε εκεί, κάτω από το κάθισμα Vera τραγούδι τους επαίνους Manwei.
Το υπόλοιπο της διάσπασης στη λάσπη.
Λοιπόν, κοίταξε την ώρα, υπάρχουν ήδη πέντε μήνες αξιοπρεπή κανείς δεν με ρώτησε μια ερώτηση, ζόμπι κάπως μοναχική, αυτή η απροθυμία να απαντήσει.
1, διαχείριση έργου είναι μέρος του σκύλου του προϊόντος της εργασίας, ο συντονισμός των πόρων και της προόδου. Αλλά στο κινητό εποχή, επειδή η τάση των ελαφρών προϊόντων, τη διαχείριση του έργου για τη μείωση συνεχώς τη δυσκολία, δεν είναι πραγματικά βασικά προϊόντα ικανότητες του σκύλου.
2, απομίμηση Ye Hao, Ye Hao λογοκλοπή, δεν είναι ένα πρόβλημα, το κλειδί είναι ότι δεν έχετε κατηγορηματικός. Στο τέλος θα έχετε κάποιες ιδέες, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το μοντέλο κάποιου άλλου προϊόντος, το σχεδιασμό του προϊόντος να συνειδητοποιήσουν τις δικές τους ιδέες? Εξακολουθούν να βλέπουν τους ανθρώπους έξω από το χρώμα, ζηλεύω σφιχτό πιάσιμο, που προτίθενται να ακολουθήσουν αργότερα; Το τελευταίο μπορεί εύκολα να γίνει μιμηθούν. Αν είστε σε αυτό το σημείο (το περιβάλλον της αγοράς, το προφίλ του χρήστη) η κατανόηση είναι ρηχά, αντιγράφονται οι οποίοι θα αντίγραφο πεθάνει. Αντιθέτως, είναι πολύ πιθανό δημιουργική διαίρεση και την αναπαραγωγή – είναι το θεμέλιο της ευημερίας Internet.
3, επικυρώνει τις ιδέες, πρέπει να βρούμε πρώτα μερικά βασικά σημεία. Αν το κρίσιμο σημείο στο σχεδιασμό του προϊόντος, για τα πρώτα πρωτότυπα, ακόμη και βγήκε από το σχέδιο θέαμα για συνεντεύξεις? Αν το κρίσιμο σημείο για το μοντέλο του προϊόντος, να θέσει τη συνδεσιμότητα δρόμο, ένα σύνολο της λογικής για τον εαυτό δικαιολογεί να πείσει τους άλλους? Εάν το σημείο κλειδί στη λειτουργία του προϊόντος, το έτοιμος να πάει λειτουργική άσμα πόρων.
Μιλήσατε για το παράδειγμα που φαίνεται επικεντρώθηκε το μοντέλο του προϊόντος. Από αυτή την άποψη, η περίπτωση σε λίγα χρόνια, το μοτίβο είναι το πιο δύσκολο να σπάσει το πιο δύσκολο, πιο συχνά, εξακολουθούν να βασίζονται στο σχεδιασμό του προϊόντος ή φορέα να χάνουν έδαφος. Έτσι δεν είναι αρκετά για να χρησιμοποιήσετε τα προβλήματα του εγκεφάλου, όπως ορειβάτες, Xianfeng δεν μπορεί κατ ‘ανάγκη μη-κόσμο γεμάτο προκλήσεις.
Τέλος, το σημείο αυτό τον τρόπο. Μιλήσατε για τον εαυτό σας “δυνατότητες καινοτομίας μηδέν προϊόντος συσσώρευσης”, αλλά νομίζω ότι δεν είναι μια καινοτομία του προϊόντος και της ανταγωνιστικότητας πυρήνα του σκύλου. Προϊόν αποστολή σκυλιά είναι να ικανοποιήσει τη ζήτηση της αγοράς, αν η υπερβολική έμφαση στην καινοτομία! Ανατροπή! Επανάσταση! Φοβάμαι ότι είναι να εξυπηρετήσει την ματαιοδοξία περισσότερο. Η καινοτομία είναι σίγουρα ένα καλό πράγμα, αλλά είναι μόνο ένας από τους τρόπους για την επίλυση προβλημάτων, με έμφαση στην “επίλυση προβλημάτων” και όχι “Δεν έχω ανθρώπους.” Το καινοτόμο πράγμα πάρα πολύ σοβαρά, στην ουσία, είναι μια ρομαντική αυτενέργειας, αισθάνομαι ότι αλλάζει τον κόσμο, έκανα ένα ιδιαίτερα μεγάλο πράγμα …… δυστυχώς, αυτό είναι οι παραλλαγές κοτόσουπα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να ξεγελάσει τους εαυτούς τους ευτυχείς, αλλά θα είναι πάρα πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτή τη γραμμή της όρασης είναι εκτός εστίασης

Leave a Reply