Under press, er rettet mot Facebook kjønnsdiskriminerende hatefulle ytringer

Under montering press fra aktivister og annonsører, er Facebook trapper opp innsatsen for å utrydde hatefulle ytringer, særlig skildringer av vold mot kvinner.

Farten, kunngjorde tirsdag, kom etter en ukes kampanje ved kvinnegrupper rettet mot sider som feires eller gjort lys for voldtekt, vold og seksuell fornedrelse av kvinner.
“I de siste dagene har det blitt klart at våre systemer for å identifisere og fjerne hatefulle ytringer har ikke klart å jobbe så effektivt som vi ønsker, spesielt rundt spørsmål om kjønnsbasert hat,” Marne Levine, en Facebook visepresident med ansvar for offentlig politikk, skrev i et innlegg på nettstedet.
“I noen tilfeller er innholdet ikke blir fjernet så raskt som vi ønsker. I andre tilfeller har innhold som bør fjernes ikke er eller har vært evaluert bruker gamle kriterier. Vi har jobbet i løpet av de siste månedene for å forbedre våre systemer for å svare på rapporter om brudd, men retningslinjene som brukes av disse systemene har ikke klart å fange opp alt innholdet som bryter våre standarder Vi må gjøre det bedre -., og vi vil “.
Facebooks IPO: Ett år senere
Army veterinærer ta på hackere En koalisjon av kvinnegrupper, under banneret Kvinner, Action og media, feiret kunngjøringen, og sa at Facebook har bedt dem om å være en del av en pågående samtale om forbedringer av det sosiale nettverket.
Sider som er flagget som støtende av gruppen hadde slike navn som “Kicking kjæresten din i Fanny fordi hun ikke vil gjøre deg til en Sandwich”, “Voldsomt Voldtar din venn Just for Laughs”, “Voldtar Your Girlfriend” og “Fly Kicking Sluts i livmoren. ” Søke etter disse sidene Onsdag leverte ingen resultater.
“Det er fordi Facebook har forpliktet seg til å ha retningslinjer for å løse disse problemene som vi følte det var nødvendig å ta disse handlingene og trykk for at satsing på fullt kjenne hvordan den virkelige verden sikkerhet gap oppleves av kvinner globalt er dynamisk knyttet til våre online liv, “forfatter Soraya Chemaly, som hjalp spydspiss innsatsen, sa i et innlegg på konsernets nettsted.
I Levine innlegg, lovet Facebook til:
– Oppdater retningslinjer som sin Fellesskapet Standards teamet bruker til å identifisere hatefulle ytringer, med hjelp fra juridiske eksperter og kvinnegrupper
– Oppdatering trening for gruppemedlemmer som politiet hater tale
– Øke ansvarlighet for Facebook-brukere som har sidene ikke lovlig kvalifisere som hatefulle ytringer, men hvem poste innhold som er “grusom eller ufølsom”
– Gjennomføre en politikk som krever at brukere som oppretter sider med tvilsomt innhold til offentlig feste sin personlige konto til dem
– Oppmuntre grupper som allerede arbeider på cyber-hat problemer å inkludere kvinners koalisjon.
“Dette er kompliserte utfordringer og heve komplekse problemstillinger,” Levine skrev. “Vår siste erfaring minner oss om at vi ikke kan svare på dem alene.”
Oppgave med politiarbeid et område med om lag 1 milliard brukere, sier Facebook har søkt å finne en balanse mellom å slå ned på hatsk innhold samtidig gir ytringsfriheten.
“Vi ønsker å gi en plattform der folk kan dele og overflate innhold, beskjeder og ideer fritt, samtidig som vi respekterer andres rettigheter”, sier Levine. “For å lette dette målet, har vi også jobbe hardt for å gjøre vår plattform en trygg og respektfull sted for deling og tilkobling. Dette krever at vi skal ta vanskelige avgjørelser og balanse bekymringer om ytringsfrihet og samfunnet respekt.”
Slike saker har kommet opp flere ganger i det siste, spesielt når Facebook-brukere opprettet fan-sider feirer anklaget Colorado teater skytespill James Holmes eller Boston Marathon bombingen mistenkte Dzhokhar Tsarnaev.
Den siste kampanjen ved kvinnegrupper ble lansert forrige tirsdag med et åpent brev til Facebook klage på sider som anses støtende. Brevet klaget over en dobbel standard mot bilder på nettstedet i lys av tidligere kontroverser Facebook fjerner mer ufarlige innhold, for eksempel bilder av kvinner ammer.
“Disse sider og bilder er godkjent av dine moderatorer, mens du regelmessig fjerne innhold som bilder av kvinner amming, kvinner etter mastektomi og kunstneriske fremstillinger av kvinners kropper,” lese brevet, undertegnet av dusinvis av kvinnegrupper fra hele verden. “Det ser ut til at Facebook anser vold mot kvinner til å være mindre offensive enn voldelige bilder av kvinners kropper.
“I en verden der hundretusener av kvinner blir overfalt daglig og hvor partnervold er fortsatt en av de viktigste årsakene til dødsfall for kvinner rundt om i verden, er det ikke mulig å sitte på gjerdet. Vi kaller på Facebook for å gjøre bare ansvarlig beslutning og ta raske og klar action i denne saken, for å få deres retningslinjer for voldtekt og vold i hjemmet i tråd med dine egne moderasjon mål og retningslinjer. ”
På Twitter, postet støttespillere voldelige bilder de sa var opprinnelig delt på Facebook-sider. De inkluderte et bilde av en kvinne på bunnen av en trapp med bildeteksten, “Neste gang, ikke bli gravid”, og flere oppslag av en dramatisert bilde av en mann som truet med en skremt kvinne med bildetekster som “Retter: Gjør dem nå “og” Kvinner fortjener like rettigheter … og lefts. ”
Det ble også oppfordret folk til å kontakte Facebook annonsører. Ifølge gruppen sendte støttespillere mer enn 5000 e-post til annonsørene, i tillegg til å legge ut meldinger til annonsørene på Twitter og Facebook i seg selv.
Gruppen hevder at 15 selskaper sa de var å trekke sine annonser fra Facebook som et resultat av innsatsen. Nissan Storbritannia og Nationwide var blant dem som forkynte at de gjorde så mens andre, som Dove såpe, sa de jobber med Facebook på en løsning.
“Vi støtter fullt ut at i dag @ womenactmedia & @ Facebook nådde en felles posisjon om rettigheter,” Nissan UK postet på sin Twitter-feed sent tirsdag.
Bruker svar på Facebooks innlegget ble blandet. Mens mange av de om lag 300 kommentarer onsdag morgen takket området, foreslo andre var det ikke nok eller spekulert i at det ikke ville skjedd uten press fra annonsører.
Det var også pushback fra brukere som kalte det en trussel mot ytringsfriheten.
“Å se”, sier brukeren Mathew Bates. “Den såre følelser politiet forsøker å undergrave First Amendment igjen.”
Mange syntes imidlertid optimistisk – men forsiktig.
“Det er en start, men jeg vil tro det når jeg ser det på lang sikt”, skrev brukeren Melissa PERAULT. “Vi må sørge for at FB følger opp dette.”
Facebooks samfunnet standarder side sier: “Facebook ikke tillater hatefulle ytringer, men skiller mellom alvorlige og humoristiske tale. Mens vi oppfordrer deg til å utfordre ideer, institusjoner, arrangementer og praksis, tillater vi ikke at enkeltpersoner eller grupper til å angripe andre, basert på deres rase, etnisitet, nasjonal opprinnelse, religion, kjønn, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming eller medisinsk tilstand. “

Leave a Reply