Pel que sembla, això és important: Vostè xucla en el rentat de les mans

George Carlin va dir una vegada: “No em rento les mans de forma automàtica cada vegada que vaig al bany. Saps quan em rento les mans? Quan s ** t en ells.”

Uns anys abans de morir, en realitat, vaig tenir l’oportunitat d’estrènyer la mà bruta de George. I encara que certament no em penedeixo d’arribar a conèixer l’home, jo, ara, una mica preocupat per si o no em va agradar immediatament qualsevol Doritos post-introducció.
Aquest residu formatge als dits – és tan bo.
“Pel que sembla, això és important” és mirar per setmana (i una mica a l’atzar) de Jarrett Bellini en mitjans socials-per descomptat trends.Of, les mans de George eren probablement tan brut com el de qualsevol, tenint en compte només el 5% de nosaltres realment rentar correctament, en primer lloc, d’acord un nou estudi de tendències a la Universitat Estatal de Michigan.
Això sí, aquesta sorprenent estadística no vol dir que l’altre 95% de nosaltres simplement mirar a una barra de sabó, en silenci bavejar una mica, i després usar-lo com un barret. En la seva major part tot el que obtenim el concepte general de sabó.
Però el que realment significa és que molta gent en realitat no es renten durant el temps suficient per matar els gèrmens infecciosos. Segons els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties, cal passar almenys 15 segons fregar amb aigua i sabó per netejar amb eficàcia lluny les restes desagradables del que l’infern que era vostè acaba de recollir del teu cuixa.
“Dóna-m’ho recta, doctor. És càncer?”
Estudi Rentar-se les mans revela secrets bruts “És un bolo”.
Quinze segons de rentat no sona com a molt, però ho és. De debò. Intenta fer alguna cosa per tant de temps, com llegir o ajudar els altres. És maleït gairebé impossible.
De fet, ara vull que comencis maqueta rentar-se les mans mentre compte fins. Et prometo que et comences a sentir ximple de moment d’arribar a set. Quina és la meitat, i un segon més complet que el rentat normal, que dura sis segons.
No obstant això, un sòlid 15-Mississippi és el que es requereix de nosaltres perquè no et vagis per la ciutat bruta i malalta, amb imprudència temerària donant sensacions ardents.
Això és el que Bangkok és per. Vaig veure que seqüela de “Resacón a Las Vegas”.
Per tant, per esbrinar tota aquesta informació bruta i lamentable, investigadors de la Universitat Estatal de Michigan sigilosament observar 3.749 persones en els banys públics. Que estic segur que no era per res rar.
“Què, no prengui una cadira de càmping amb banys públics?”
A més de descobrir que la majoria de nosaltres no es renta correctament – especialment els homes – que també es va assabentar que el 33% de les persones no usen sabó, i el 10% ni tan sols es va molestar a rentar-se en absolut.
I, per desgràcia, hi ha una bona possibilitat d’una d’aquestes persones que acaba de fer la seva sandvitx. I per “fet” Vull dir sufocat en poc petites partícules de brutícia humana.
Carl Borchgrevink, professor de negoci de l’hospitalitat i l’investigador principal de l’estudi, ha assenyalat que, “Aquests resultats van ser sorprenents per a nosaltres, perquè la investigació anterior suggereix rentar-se bé les mans s’està produint a un ritme molt més gran.”
Per tant, sembla que hem aconseguit mandrós.
És per això que algunes empreses de cura de la salut d’aliments i (especialment) estan recorrent a la tecnologia. El missatge bàsic: Ets tot brut i fastigós, així que està portant en els robots.
Per exemple, hi CloudClean que emet els empleats de servei d’aliments una targeta d’identificació. Quan un servidor o passejades cuiner al bany, un sensor muntat a la paret assenyala l’arribada de la persona. Un altre sensor està situat al dispensador de sabó.
Si Suzie s’oblida de rentar-se les mans – la qual cosa és bastant probable, ja que era probable que només hi a fumar marihuana durant el seu descans – la targeta d’identificació serà suau xiulet de recordatori.
Llavors, si Suzie completament no renti abans de sortir de l’habitació, el sistema actualitza automàticament el seu estat a Facebook amb fotos compromeses.
Quan es tracta de càstig i humiliació pública, CloudClean no perdre el temps.
En realitat, el sistema només informa de gestió que Suzie probablement no hauria d’estar en servei peixos. Però l’altra idea seria definitivament la feina, també.
Un altre sistema similar, Biovigil, també utilitza targetes electròniques. Quan un metge o una infermera entra a l’habitació d’un pacient, la placa recorda a la persona a utilitzar un desinfectant. Després, ell o ella té una mà fins a la placa que detecta alcohol. Si desinfectant s’ha utilitzat, la insígnia es posa verd perquè tots sàpiguen. I tot això es registra al servidor central.
En realitat, sembla com un gran sistema per als treballadors ocupats i distrets de salut, esperança de fer que els gèrmens una cosa menys de què preocupar-se.
A diferència de tots els Skittles canceroses que creixen a la cuixa.

Leave a Reply