Archives for 

Фејсбук продажба скокаат

Фејсбук продажба скокаат 38%, со мобилни поттик

Продажбата на Фејсбук скокна 38% во првиот квартал, појачан со своите растечки мобилни реклама бизнис. Инвеститорите се ласерски фокусирани на мобилен, кои Фејсбук соопшти дека е клучот за својата иднина успех. Мобилни реклама продажбата изнесува 30% од вкупниот реклама на Фејсбук приходи во првиот квартал од годината – до нагло од претходните два квартали и […] Continue reading →