Paineen alla, Facebook tavoitteet seksistisiä vihanlietsonnan

Kohdistuu yhä enemmän painetta aktivistien ja mainostajien, Facebook on ylösajon pyrkimyksiä kitkeä vihaan, erityisesti kuvauksia naisiin kohdistuvan väkivallan.

Liikkua, ilmoitti tiistaina, tuli sen jälkeen viikon kestäneen kampanjan naisten tavoittelevat sivujen juhli tai valmistettu valossa raiskaukset, perheväkivalta ja seksuaalinen hajoamista naisia.
“Viime päivinä on tullut selväksi, että järjestelmämme tunnistaa ja poistaa vihapuhe ovat epäonnistuneet toimimaan yhtä tehokkaasti kuin haluaisimme, varsinkin aiheissa sukupuoleen perustuvan vihan,” Marne Levine, Facebook vararehtori julkisten politiikkaa, kirjoitti viesti päällä.
“Joissakin tapauksissa, sisältöä ei poisteta niin nopeasti kuin haluamme. Muissa tapauksissa, jonka pitäisi poistaa ei ole ollut tai on arvioitu vanhentuneita kriteerit. Olemme tehneet viime useita kuukausia parantaa järjestelmien vastata raportteja rikkomuksista, mutta ohjeita käyttää näitä järjestelmiä on onnistuttu kiteyttämään kaikki sisältö, joka rikkoo normeja. Meidän täytyy tehdä paremmin – ja me. ”
Facebookin IPO: Vuotta myöhemmin
Army eläinlääkärit ottaa hakkerit koalitio naisten ryhmien varjolla Naiset, Toiminta ja Media, vietetään ilmoitusta sanomalla, että Facebook on pyytänyt niitä osana jatkuvaa keskustelua parannuksia sosiaalisessa mediassa.
Sivut merkitty loukkaavan konsernilla oli sellaisia ​​nimiä kuin “Kicking tyttöystäväsi in Fanny, koska hän ei tee sinusta Sandwich”, “väkivaltaisesti raiskaa Ystäväsi Vain nauraa,” “raiskaa tyttöystäväsi” ja “Fly Kicking sluts Kohtu. ” Etsivät näillä sivuilla keskiviikkona ei antanut tuloksia.
“Se johtuu siitä, Facebook on sitoutunut ottaa politiikkoja näiden kysymysten että meidän oli pakko ryhtyä näihin toimiin ja paina tätä sitoutuneensa tunnistaa, miten todellisessa maailmassa turvaväliä naisten kokema maailmanlaajuisesti dynaamisesti liittyvät online-elämää, “kirjailija Soraya Chemaly, joka auttoi keihäänkärki vaivaa, sanoi viesti ryhmän sivustolla.
Levine virka, Facebook lupasi:
– Päivitä ohjeet, että sen yhteisön Standards joukkue käyttää tunnistamaan vihaan, jossa apua oikeudellisten asiantuntijoiden ja naisten ryhmät
– Täydennyskoulutus tiimin jäsenet, jotka poliisi vihanlietsontaa
– Vastuullisuuden lisääminen Facebookin käyttäjille, joiden sivut eivät lain mukaan pidetä vihanlietsontaa mutta kuka lähettää sisältöä, joka on “julma tai tunteeton”
– Toteuta politiikkaa, joka edellyttää, että käyttäjät, jotka luovat sivuja kyseenalaista sisältöä julkisesti liittää henkilökohtaisen tilin heille
– Kannustaa ryhmät työskentelevät jo cyber-viha kysymyksiä ovat naisten koalitio.
“Nämä ovat monimutkaisia ​​haasteita ja herättää mutkikkaita kysymyksiä,” Levine kirjoitti. “Meidän viime kokemus muistuttaa meitä siitä, että emme voi vastata niihin yksin.”
Tehtävänä on poliisin sivuston noin miljardi käyttäjää, Facebook kertoo se on pyrkinyt tasapainoon kukistamaan vihamielistä sisältöä mahdollistaen samalla sananvapautta.
“Haluamme tarjota foorumi, jossa ihmiset voivat jakaa ja pinta sisältöä, viestejä ja ideoita vapaasti, mutta silti kunnioittaa muiden oikeuksia”, Levine sanoi. “Tämän helpottamiseksi tavoite, myös töitä tekevät alustan turvallinen ja kunnioittava paikka jakamiseen ja yhteys. Tämä edellyttää meitä tekemään vaikeita päätöksiä ja tasapaino huolta sananvapauden ja yhteisön osalta.”
Tällaiset kysymykset ovat tulleet esiin toistuvasti aikaisemmin, varsinkin kun Facebook käyttäjien luotu fani sivut juhlii syytetään Colorado teatteri ampuja James Holmes tai Bostonin maraton pommi epäilty Dzhokhar Tsarnaev.
Viime kampanja naisten ryhmät käynnistettiin viime tiistaina avoimen kirjeen Facebook valittavat sivua piti loukkaavina. Kirjeessä valitti kaksinaismoraalia kohti kuvastoa sivustolla valossa viime ristiriidoista Facebook poistamalla enemmän harmitonta sisältöä, kuten valokuvia naisten imetyksen.
“Nämä sivut ja kuvat ovat hyväksyneet oman valvojat, kun säännöllisesti poistaa sisältöä, kuten kuvia naisista imettävät naiset jälkeinen rinnan ja taiteellisten esitysten naisten elinten,” lukea allekirjoittama kymmeniä naisten ryhmät ympäri maailmaa. “Näyttää siltä, ​​että Facebook pitää naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vähemmän loukkaavaa kuin väkivallaton kuvia naisten elimissä.
“Maailmassa, jossa satoja tuhansia naisia ​​pahoinpidellään päivittäin ja jos lähisuhdeväkivallan edelleen yksi yleisimmistä kuolinsyistä naisille ympäri maailmaa, se ei ole mahdollista istua aidan. Kehotamme Facebook tehdä vastuussa vain päätös ja ryhdyttävä pikaisesti, selkeisiin toimiin tässä asiassa, tuoda politiikkaa raiskaukset ja perheväkivalta mukaisiksi oman maltillisesti tavoitteet ja suuntaviivat. ”
Twitterissä, kannattajat lähetetty väkivaltaisia ​​kuvia he sanoivat alun perin jaettu Facebookissa sivuilla. Ne sisältyvät kuvan nainen alareunassa porraskäytävien kanssa kuvateksti, “Seuraavan kerran, älä raskaaksi” ja useita lähetyksiä of dramatisoitu kuva mies uhkaa pelästynyt nainen kuvatekstejä kuten “Astiat: Onko ne nyt “ja” Naiset ansaitsevat yhtäläiset oikeudet … ja lefts. ”
Kirjeessä myös kannustaa ihmisiä ottamaan yhteyttä Facebook mainostajille. Mukaan ryhmään, kannattajat lähetettiin yli 5000 sähköpostit mainostajille lisäksi viestien mainostajille Twitterissä ja Facebookissa itsensä.
Ryhmä väittää, että 15 yritystä sanoivat vetämällä niiden mainoksia Facebook seurauksena toimia. Nissan UK ja Nationwide olivat niiden joukossa, jotka ilmoittivat he tekivät niin, kun taas toiset, kuten Dove saippua, sanoivat kanssa Facebook ratkaisua.
“Tuemme täysin, että tänään @ womenactmedia & @ Facebook saavutti yhteisen kannan oikeuksia,” Nissan UK lähetetty Twitter-syötteen myöhään tiistaina.
Käyttäjän vastaukset Facebookin viesti sekoitettiin. Vaikka monet noin 300 kommenttia keskiviikkoaamuna kiitti sivuston, toiset ehdottivat se ei ollut tarpeeksi tai arveltu, että se ei olisi tapahtunut ilman painostusta mainostajille.
Myös pushback käyttäjiltä, ​​jotka kutsuivat sitä uhkaa sananvapautta.
“Voi näyttää”, sanoi käyttäjän Mathew Bates. “Satuttaa tunteita poliisi yrittää heikentää ensimmäisen tarkistuksen uudelleen.”
Monet kuitenkin tuntui optimistinen – mutta varovainen.
“Se on alku, mutta minä uskoa sitä, kun näen sitä pitkällä aikavälillä”, kirjoitti käyttäjän Melissa PERAULT. “Meidän täytyy varmistaa FB seuraa tätä.”
Facebookin yhteisön standardit sivu sanoo: “Facebook ei salli vihamielistä, mutta erottelee vakava ja humoristinen puhe. Vaikka sinun kannattaa haastaa ideoita, instituutioiden, tapahtumia ja käytäntöjä, emme salli yksilöiden tai ryhmien hyökkäämään toistensa kimppuun perustuu niiden rodun, etnisen taustan, kansallisuuden, uskonnon, sukupuolen, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, vammaisuuden tai sairaus. ”

SHELL-DLL

SH_1_RES-DLL

SISAGP-SYS

SpeechUXPS-DLL

SPTIP-DLL

TCPSVCS-EXE

TFTP-EXE

TLBREF-DLL

TOOLHELP-DLL

TPPS-DLL

TTY-DLL

TTYRES-DLL

TTYUI-DLL

UAGP35-SYS

ULIAGPKX-SYS

Leave a Reply