Óvintézkedések új vállalkozás

Hajlamosak vagyunk, hogy a legsikeresebb start-up cégek elbűvölő megjelenés, de nem tudom, az eredeti alapítók a belső harc. Inkubátor 500Startups híres alapítója Dave McClure indul érzés nehézségeket. Azt mondja:

“Vállalkozói ritkán vissza kell fizetni egy csomó, de volt idő, amikor majd egyedül sírni, bujkál a sarokban, akkor nem igazán vigyázni más dolog, nincs társadalmi élet, nincs sok esélye, hogy tölteni a családjával és barátaival, miközben bekapcsolja a világ körül vállalkozói , a szív összeomlott kell vennem egy jó út. ”
Ahhoz, hogy egy jó kezdet, hogy megy néhány út, itt van néhány vállalkozó hajlamos elkövetni hibákat, és talán inspirálja, de néhány hiba bizonyos esetekben nem számít hibának, de a nép, mert a projektek más kérdés.
Túl korai lenne keresni a média együttműködés
Ha Ön vállalkozó keres média legjobb kérdezd meg magadtól, hogy miért találja őket? Készen állsz, hogy szembenézzen a média nem? Milyen cikkek segítségével elérni a célját? Ha a termékek és üzleti modellek nem határozták meg, legjobb, ha nem megy, hogy a média, vagy roadkill.
Hajlandó költeni a pénzét, hogy az üzleti
Üzletemberek a saját költségén, és a legtöbb támaszkodnak külső befektetés. De ahhoz, hogy elfogadja valaki más befektetési pénzt jelent nem tud segíteni magadnak, szórja a pénzt befektetni minden egyes személy felügyelet. És a befektetők kilépés után a visszatérés aránya csökken.
Ha a legtöbb kezdő a saját költségén, akkor befektetni hiányában nyomás esetén az emberek feltárása üzleti modellek és a hozzáférést a fejlődéshez. Ha tudja, hogy önellátás, a jövő és a befektetők több alku. Ha senki más, hogy ellenőrizzék a cég, akkor is visszavonulhat bármikor, ne aggódj az utolsó ajtó.
Egyedül műveletek vagy túl sok társalapítója
Kész úttörő vállalkozó emberek tudják, milyen nehéz, senki sem mindenható, hogy ne fiatal, Karoshi a legjobb, hogy megtalálja a társ-alapítója, az Ön számára, hogy megosszák a munkát. Nem harc egyedül, az alapító a túl sok, vagy sem. Sokan szeretnék kezdeni a barátokkal, de sokan, a részesedése is kisebb. Például vannak olyan négy barát vállalat, ha szét a részvények, majd a pénzügyi, mielőtt elhagyta 25%-os részesedéssel. A kulcs nem ért egyet, vagy ha hozzájárul az nem ugyanaz, ha a kapcsolat is kiváló, így sok az induló vállalkozások a start több társalapítója, és végül van még le az egyik. Gondolj Facebook Quora, útvonal és a Foursquare.
Gyakran részt olyan tevékenységben
Egyes vállalkozók annak érdekében, hogy ezt a nyilvánosság, vagy inkább megismerni az úgynevezett ipari szakemberek, és gyakran vett részt ipari események, csere névjegykártyák, de a termék még nem érett, idő előtt a résztvevők csak a hulladék túl sok időt, küzd, hogy ne Kérem. Meg kell tölteni az időt a termék, és az időt a tevékenységek kiosztott ésszerű kompromisszumokat.
A kommunikáció hiánya, figyelmen kívül hagyva a kritika
Egyes vállalkozók gyakran úgy érzik, hogy nagyon erős, így arrogáns, nem hallgatni a véleményét mások, még a személyzet panaszok és kritikák a felhasználók szemet hunyni, hogy igen kevés a kommunikáció, ami egy nagyon veszélyes dolog. Vállalkozók kell egy megfelelő időben, hogy ¼ ck hozzáállás, de a legtöbb esetben, meg kell szerény, csak hallgatni a véleményét és javaslatait mások.
Azt, hogy szolgálni
A bölcs vállalkozó tudnia kell, mikor kell feladni. Egyes vállalkozók azt hiszik, hogy nagyon erős, mások fektetett 100.000.000 $ megszerzése a termékek, nem volt hajlandó eladni. Bár ez egy csodálatos döntés, és néha úgy tűnik, ostoba. Videó startup Qwiki lehetősége volt az ár 100.000.000 $ áron eladni, de nem, és most már csak dollárért adták el 50 millió Yahoo, Ösvény volt esélye, hogy eladja a magas árak a Google, de Dave Morin elutasították, Most fejlesztés nem langyos.
Ezen a ponton azonban a vélemény kérdése, sok cég a saját, hogy a végén, hogy lesz egy nagy cég, mint például a Facebook.
Hazugság a túlélés érdekében
Egyes vállalkozók a túlélés érdekében, akkor hazugság, hogy a befektetők és a riporterek, mondván, hogy milyen jó a termékek milyen gyors fejlődés, több ígéretes. Vannak, akik befektetni alaposan, hogy ellenőrizze a szavai igazak, és vannak olyanok is, csak nem érdekel annyira, úgyhogy hiszek neked. A végeredmény az, hogy ha nem, akkor veszít többet, mint a következő finanszírozási lehetőségeket. Heves
Néha, a befektetők adhat a stresszt, akkor alig várom, hogy készítsen egy kielégítő választ, ezúttal szenvedni az a terméket. Különböző induló vállalkozások növekedési üteme más, nem azért, mert a nyomás és a vak bővítése.

Leave a Reply